agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 01-06-2010 00:45

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Sevgili cemodan gayret çiçeği, sevgili Arzudan sarı süsen, sayın zeki beyden, gelincik.

Satı Uğurtan 01-06-2010 00:49

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Gül hatmi, sarı kız ve diğer güzellikler.

Satı Uğurtan 01-06-2010 22:11

Bahçem

5 Eklenti(ler)
Bu gün pasifloram açıp beni mutlu etti, Abitilon kışı çok zor atlattı ama şimdi keyfi yerinde, sarı gülüm açmak üzere, Anemonum hala açıyor.

Hhatice 01-06-2010 22:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 650028)
Sevgili cemodan gayret çiçeği, sevgili Arzudan sarı süsen, sayın zeki beyden, gelincik.

Gelincik ne güzelmiş .benimki çok zayıf bir fideydi .Son anda almıştım .Ama malesef öldü :( Satıcım çoğaltalım bu gelinciği

Satı Uğurtan 01-06-2010 22:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 650625)
Gelincik ne güzelmiş .benimki çok zayıf bir fideydi .Son anda almıştım .Ama malesef öldü :( Satıcım çoğaltalım bu gelinciği

Sevgili Hhatice,çok teşekkür ederim, banada sevgili Müjgan hanım almıştı iki kök biri gelişmedi, biri tutu ve açtı, bende bayılırım buna, tamam çoğaltırız:)

Vildan Sönmez 01-06-2010 22:57

Sevgili Satı sarı zambağın nasıl da güzel açmış. Acaba bataklık zambağı mı, biliyor musun?
Ben Enez'den iki yumru getirmiştim, büyüdüler ama çiçek açmadılar.

Satı Uğurtan 01-06-2010 23:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 650651)
Sevgili Satı sarı zambağın nasıl da güzel açmış. Acaba bataklık zambağı mı, biliyor musun?
Ben Enez'den iki yumru getirmiştim, büyüdüler ama çiçek açmadılar.

Sevgili Vildan hanım, sarı zambakmı, süsenmi?
Ben onu süsen biliyorum, bana sevgili Arzu kasapoğlu göndermişti türünü bilmiyorum ve adınıda galiba yanlış biliyorum değilmi:)

Güngör Salman 01-06-2010 23:33

Pasiflora çok güzel açmış, Sarı rengide gülde çok seviyorum ellerine sağlık.

Satı Uğurtan 02-06-2010 13:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 650693)
Pasiflora çok güzel açmış, Sarı rengide gülde çok seviyorum ellerine sağlık.

Canım benim, teşekkürler:)

nurcanaybay 02-06-2010 15:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 650684)
Sevgili Vildan hanım, sarı zambakmı, süsenmi?
Ben onu süsen biliyorum, bana sevgili Arzu kasapoğlu göndermişti türünü bilmiyorum ve adınıda galiba yanlış biliyorum değilmi:)

Satı hanım;
doğru biliyorsunuz sarı süsen ve Vildan hanımın dediği gibi bataklık yerler de
yetişir .Diğer süsen'ler den farkı suyu seviyor olması.Çiçeklenme süresini takip
edebilirmisiniz ?
Çarkıfeleğin kırmızısını da bulabilsek ne güzel olurdu :)

günebakan 02-06-2010 16:14

Pasiflora ve ağaç küpelisi çok güzel sarılar pembeler maviler rengarenk olmuş bahçe Satı'cığım:)

Satı Uğurtan 02-06-2010 21:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 650895)
Satı hanım;
doğru biliyorsunuz sarı süsen ve Vildan hanımın dediği gibi bataklık yerler de
yetişir .Diğer süsen'ler den farkı suyu seviyor olması.Çiçeklenme süresini takip
edebilirmisiniz ?
Çarkıfeleğin kırmızısını da bulabilsek ne güzel olurdu :)

Sevgili nurcanaybay,açıklamaların için teşekkürler sarı süseni ilk defa gördüm, açınca sevinçten çıldırdım, bundan sonra daha çok su vereyim, çiçeğin birini ben farkına varmadan kırdım, diğeride iki gün kaldı.
Kırmızı çarkı felek varmı? Varsa buluruz:)

Satı Uğurtan 02-06-2010 21:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 650918)
Pasiflora ve ağaç küpelisi çok güzel sarılar pembeler maviler rengarenk olmuş bahçe Satı'cığım:)

Sevgili günebakan,elimden gelse hiç eve girmeyip bahçeyi izleyeceğim:)

dağ çiği 03-06-2010 00:55

Satı hanım bahçeniz çiçekleriniz yine çok güzeller.Size katılıyorum bende eve girmek istemiyorum.Malum yaz temizlikleri başladı hiç işime gelmiyor aklım hep bahçede.

Vildan Sönmez 03-06-2010 00:58

Satı hanım, Nurcan Hanım

alışkanlık herhalde süsen adını hiç kullanmıyorum, ben bu türlere hep zambak diyorum. Bataklıktan aldığım için deliksiz saksıya ektım hep ıslak tutuyorum ama benimki bu yıl açmadı. Gerçi Datça'dan aldığım, hatta Hocam100 den aldıklarım da açmadı., benim terası sevmiyor bu tür...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 650924)
Sevgili nurcanaybay,açıklamaların için teşekkürler sarı süseni ilk defa gördüm, açınca sevinçten çıldırdım, bundan sonra daha çok su vereyim, çiçeğin birini ben farkına varmadan kırdım, diğeride iki gün kaldı.
Kırmızı çarkı felek varmı? Varsa buluruz:)

nariçi 03-06-2010 01:03

Hocam100 den aldığım Adıyaman Lalesi de iki yıldır çiçek açmadı. Çiğdemlerde, laleler de doğru dürüst açmadılar. Bu türleri bıraktım. Sadece benim üreteceğim. Siyah süsen çok iyi performans gösteriyor. kaç yıldır ayaklarımın altında kalanlar var ölmeyiz diyorlar.

Satı Uğurtan 03-06-2010 01:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği (Mesaj 651028)
Satı hanım bahçeniz çiçekleriniz yine çok güzeller.Size katılıyorum bende eve girmek istemiyorum.Malum yaz temizlikleri başladı hiç işime gelmiyor aklım hep bahçede.

Sevgili dağ çiği,çok teşekkür ederim, eskiden serin saatlerde ev temizlerdim, şimdi sıcak saatlerde temizlik yapıyorum, serin saatlerde bahçeye çıkabilmek için:)

Vildan Sönmez 03-06-2010 01:14

Süsenleri aldığım yerin fotoğrafını yükleyemiyorum hata mesajı geliyor. İnşallah galeriden bu eski fotoğraf açılır.

http://www.agaclar.net/galeri/files/...7426_thumb.jpg

Satı Uğurtan 03-06-2010 01:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 651031)
Satı hanım, Nurcan Hanım

alışkanlık herhalde süsen adını hiç kullanmıyorum, ben bu türlere hep zambak diyorum. Bataklıktan aldığım için deliksiz saksıya ektım hep ıslak tutuyorum ama benimki bu yıl açmadı. Gerçi Datça'dan aldığım, hatta Hocam100 den aldıklarım da açmadı., benim terası sevmiyor bu tür...

Sevgili Vildan hanım, benim bitki isimleriyle aram iyi olmadığı için yine yanlış yazdım sandım:)
Benim mor, sarı ve beyaz hepsi açtı,yanlız öyle batakta falan değil.

Satı Uğurtan 03-06-2010 01:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 651044)
Süsenleri aldığım yerin fotoğrafını yükleyemiyorum hata mesajı geliyor. İnşallah galeriden bu eski fotoğraf açılır.

http://www.agaclar.net/galeri/files/...7426_thumb.jpg

Sevgili Vildan hanım, yüklenmiş çok güzel, o zaman bol bol sulamam lazım.

Satı Uğurtan 03-06-2010 01:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nariçi (Mesaj 651035)
Hocam100 den aldığım Adıyaman Lalesi de iki yıldır çiçek açmadı. Çiğdemlerde, laleler de doğru dürüst açmadılar. Bu türleri bıraktım. Sadece benim üreteceğim. Siyah süsen çok iyi performans gösteriyor. kaç yıldır ayaklarımın altında kalanlar var ölmeyiz diyorlar.

Sevgili nariçi, benim soğanlı türlerin hepsi çok güzel açtı:)

nazlı hilal 03-06-2010 02:17

Satı ablacım bahçenizi gezdim,bütün çiçekleriniz çok güzeller emeğinize sağlık...

Satı Uğurtan 03-06-2010 02:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nazlı hilal (Mesaj 651106)
Satı ablacım bahçenizi gezdim,bütün çiçekleriniz çok güzeller emeğinize sağlık...

Sevgili nazlı hilal, çok teşekkür ederim, sevgiler.

sibelbozo 03-06-2010 10:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 650031)
Gül hatmi, sarı kız ve diğer güzellikler.

satı uğurtan hanım gül hatmilerinizi tohumdan kendinizmi ürettiniz ve ne zaman tohumu ektiniz direk toprağamı ektiniz bilgi verirseniz sevinirim. biz de martta tohumdan viyollere üretüm yaptık katmerli olanından ama çok küçük bu sene açamayacak gibi
bahçeniz çok güzel ellerenize sağlık

Satı Uğurtan 03-06-2010 14:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelbozo (Mesaj 651161)
satı uğurtan hanım gül hatmilerinizi tohumdan kendinizmi ürettiniz ve ne zaman tohumu ektiniz direk toprağamı ektiniz bilgi verirseniz sevinirim. biz de martta tohumdan viyollere üretüm yaptık katmerli olanından ama çok küçük bu sene açamayacak gibi
bahçeniz çok güzel ellerenize sağlık

Sevgili sibelbozo,bordo olan, geçen yıl Ağustos gibi bahçemin kenarında, yolun ortasında taşların içinde çıkmıştı, ben kıyamadım alıp bahçeye diktim 30 santim kadardı ve tuttu, bu yılda açtı.
Pembe olansa geçen yıl bahçeye bolca tohum atmıştım ondan çıktığını sanıyorum ve üstleri tomurcuk dolu.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

nurcanaybay 03-06-2010 15:53

Satı hanım ;
sarı süsen'le ilgili yazışmalarımız dan sonra ( bilgisayarı kapattıktan sonra ) aklıma geldi ,
biliyorsunuz soğanlı süsen'lerin sarı rengi de var. Demek istediğim her sarı bataklık süseni demek değil.Eğer sizin ki soğanlı ise çok sulanmaz ,
Vildan hanımın ki rizomlu .Yattıktan sonra aklıma takıldı ,benim yüzüm den çiçeğiniz den
olursunuz diye huzursuz oldum :)

nurcanaybay 03-06-2010 15:55

Site de tarih ve saatlerle ilgili bir sorun var sanırım.

Satı Uğurtan 03-06-2010 16:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 651317)
Satı hanım ;
sarı süsen'le ilgili yazışmalarımız dan sonra ( bilgisayarı kapattıktan sonra ) aklıma geldi ,
biliyorsunuz soğanlı süsen'lerin sarı rengi de var. Demek istediğim her sarı bataklık süseni demek değil.Eğer sizin ki soğanlı ise çok sulanmaz ,
Vildan hanımın ki rizomlu .Yattıktan sonra aklıma takıldı ,benim yüzüm den çiçeğiniz den
olursunuz diye huzursuz oldum :)

Sevgili nurcanaybay, uyarınız için çok teşekkürler.
Benimki soğanlımı yoksa rizomlumu bilmiyorum hatırlayamadım dibinede bakamam ama sanıyorum soğanlı, ben en iyisi gönderene sorayım.
Sevgili Arzu kasapoğluna.
Evet dün saatlerde sorun vardı bu gün düzelmiş sevgiler.

Satı Uğurtan 04-06-2010 11:08

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Bir kaç minik açan çiçeklerimi sizlerle paylaşayım:)

Satı Uğurtan 04-06-2010 11:16

Bahçem

5 Eklenti(ler)
Kendiliğinden çıkan çörek otu,çok minik haliyle hala açan filbahri,eceverianın açmış hali ve begonyalar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025