![]() |
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Sevgili cemodan gayret çiçeği, sevgili Arzudan sarı süsen, sayın zeki beyden, gelincik.
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Gül hatmi, sarı kız ve diğer güzellikler.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Bu gün pasifloram açıp beni mutlu etti, Abitilon kışı çok zor atlattı ama şimdi keyfi yerinde, sarı gülüm açmak üzere, Anemonum hala açıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı sarı zambağın nasıl da güzel açmış. Acaba bataklık zambağı mı, biliyor musun?
Ben Enez'den iki yumru getirmiştim, büyüdüler ama çiçek açmadılar. |
Alıntı:
Ben onu süsen biliyorum, bana sevgili Arzu kasapoğlu göndermişti türünü bilmiyorum ve adınıda galiba yanlış biliyorum değilmi:) |
Pasiflora çok güzel açmış, Sarı rengide gülde çok seviyorum ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
doğru biliyorsunuz sarı süsen ve Vildan hanımın dediği gibi bataklık yerler de yetişir .Diğer süsen'ler den farkı suyu seviyor olması.Çiçeklenme süresini takip edebilirmisiniz ? Çarkıfeleğin kırmızısını da bulabilsek ne güzel olurdu :) |
Pasiflora ve ağaç küpelisi çok güzel sarılar pembeler maviler rengarenk olmuş bahçe Satı'cığım:)
|
Alıntı:
Kırmızı çarkı felek varmı? Varsa buluruz:) |
Alıntı:
|
Satı hanım bahçeniz çiçekleriniz yine çok güzeller.Size katılıyorum bende eve girmek istemiyorum.Malum yaz temizlikleri başladı hiç işime gelmiyor aklım hep bahçede.
|
Satı hanım, Nurcan Hanım
alışkanlık herhalde süsen adını hiç kullanmıyorum, ben bu türlere hep zambak diyorum. Bataklıktan aldığım için deliksiz saksıya ektım hep ıslak tutuyorum ama benimki bu yıl açmadı. Gerçi Datça'dan aldığım, hatta Hocam100 den aldıklarım da açmadı., benim terası sevmiyor bu tür... Alıntı:
|
Hocam100 den aldığım Adıyaman Lalesi de iki yıldır çiçek açmadı. Çiğdemlerde, laleler de doğru dürüst açmadılar. Bu türleri bıraktım. Sadece benim üreteceğim. Siyah süsen çok iyi performans gösteriyor. kaç yıldır ayaklarımın altında kalanlar var ölmeyiz diyorlar.
|
Alıntı:
|
Süsenleri aldığım yerin fotoğrafını yükleyemiyorum hata mesajı geliyor. İnşallah galeriden bu eski fotoğraf açılır.
http://www.agaclar.net/galeri/files/...7426_thumb.jpg |
Alıntı:
Benim mor, sarı ve beyaz hepsi açtı,yanlız öyle batakta falan değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Satı ablacım bahçenizi gezdim,bütün çiçekleriniz çok güzeller emeğinize sağlık...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bahçeniz çok güzel ellerenize sağlık |
Alıntı:
Pembe olansa geçen yıl bahçeye bolca tohum atmıştım ondan çıktığını sanıyorum ve üstleri tomurcuk dolu. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
Satı hanım ;
sarı süsen'le ilgili yazışmalarımız dan sonra ( bilgisayarı kapattıktan sonra ) aklıma geldi , biliyorsunuz soğanlı süsen'lerin sarı rengi de var. Demek istediğim her sarı bataklık süseni demek değil.Eğer sizin ki soğanlı ise çok sulanmaz , Vildan hanımın ki rizomlu .Yattıktan sonra aklıma takıldı ,benim yüzüm den çiçeğiniz den olursunuz diye huzursuz oldum :) |
Site de tarih ve saatlerle ilgili bir sorun var sanırım.
|
Alıntı:
Benimki soğanlımı yoksa rizomlumu bilmiyorum hatırlayamadım dibinede bakamam ama sanıyorum soğanlı, ben en iyisi gönderene sorayım. Sevgili Arzu kasapoğluna. Evet dün saatlerde sorun vardı bu gün düzelmiş sevgiler. |
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Bir kaç minik açan çiçeklerimi sizlerle paylaşayım:)
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Kendiliğinden çıkan çörek otu,çok minik haliyle hala açan filbahri,eceverianın açmış hali ve begonyalar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025