![]() |
Filbahri (Philadelphus) o kadarçık boyuylamı çiçek açmış?
|
Alıntı:
|
orta yerimden çat diye çatladım aha şimdi, bir karış boyuyla çiçek açmış ne olacak benim halım.:o
|
Alıntı:
|
ah Satıcım ne güzel kokar o şimdi :) Benim için de kokla .
|
Alıntı:
|
yeryüzünde açan bütün çiçekler Satı Ablanın yüreğinde açmış olan sevgi çiçeğinin yanında sönük kalır,kardeş bahçemizde açan her çiçek bizi bahtiyar eder.
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı Uğurtan,
bahçeniz iyice çoşmuş, maşallah o kadar çok çeşit var ki yakında botanikçiler peşinize düşecek. Bana yollamış olduğunuz bilinmeyen tohumlardan büyüyenler Commelina communis , haseki küpesi, papaver somniferum şimdilik tekrar teşekkürler.. Hep böyle güzel kalın... |
Alıntı:
Sevgili lir, bitki bilgine hayranım,bendeki bilinmeyen tohumlarda yeşerdi ama ben tanımamıştım, canım benim çok çok teşekkürler. Sizde sevgiler. |
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Yenilecek duruma gelen salatalıklarım, kocaman olan domateslerim ve böğürtlenim
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Küçücük iki kök olan beyaz gauram bu sabah açtı, ortancam açtı,bahçemden genel bir görüntü,ve sabah beni sevindiren zambağım.
|
Çok güzel satı hanım, benim ortancam hala açmadı nedense.
|
Alıntı:
|
Ben rengini bile bilmiyorum, fidancıdan kışın almıştım sadece ital olduğunu biliyorum.
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı,
Bahçen de senin gibi sıcacık gülümsüyor insana. Açan her çiçek,büyüyen her ağacında duyguların dile geliyor. Yüreğinde sevgi, bahçende bereket hiç eksik olmasın. Sevgilerimle.. |
Alıntı:
Elinize dilinize yüreğinize sağlık. Sanalda değil gerçektede beklerim, çok öpüyorum saygılar. |
Amanın, Satı hanım, domatesler kızarmış neredeyse, salatalıklar olmuş, benimkiler tohumdan yeni çıkıyor daha, maşallah hepsine.
Ortancalarımızı mavileştirmek için ne yapacağımızı şaşırıyoruz, ne güzel kendiliğinden mavileşmiş, yanında pembelerle çok güzel durur merak etmeyin. Gaura çalısı çok çabuk gelişiyor, Şubatta benim gauram 6-7 cm. lik bir çelikti. Bahçenizin bereketi bol olsun, ellerinize sağlık. |
Alıntı:
Gaura çoğalsın zaten, onun bekleyeni çok:) |
Sürekli yağmur yağıyor, bitkilerin ne durumda?
|
Alıntı:
Bak şimdi yükleyeyim resimlerde gör keyiflerini:) |
Hadi yükle ben de göreyim:p
|
Alıntı:
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki güller.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Güllere devam.
|
Çok güzel büyümüşler:p
|
Alıntı:
|
Güller çok güzel.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Aslan ağzı, zambak ve diğer adını bilmediklerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025