![]() |
Saksılar,
5 Eklenti(ler)
Sevgili Hhaticenin hediyeleri, benim telgrafım ve kızımın çiçeği (Hawortiha fasciata) çok güzel açmış görünce şaşırdım.
|
Alıntı:
|
Satı hanım, zambak ve o adını bilmedikleriniz çok güzelmiş.
|
Satı'cığım güller harika en alt resimdeki kaktüs firar ediyor galiba nasıl uzamış o öyle:)
|
Alıntı:
|
Orda bir taşkıran gördüm galiba beyaz beyaz çiçekli. Benimki de çiçek açtı:) Kaktüs ne güzel. Çiçek sapı çiçeği, bayıldım:)
|
Alıntı:
Evet canım kaktüs firarda,kaktüsü ilk defa öyle görünce, şaşırdım çiçeği uzayıp gitmiş:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE=Satı Uğurtan kızımın çiçeği çok güzel açmış görünce şaşırdım.[/QUOTE]
Sukulent sanırım (Haworthia fasciata) |
Alıntı:
|
Sevgili Güngör Salman siz olmazsanız bizim halimiz nice olur bilmem:o
|
Sn Yücel Canpolat, sizde ablam gibi yaparsanız yanmışım ben:p ablam aklında tutmadığı gibi notta almıyor e sen varsın ya diyor:p:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Maşallah diyeceğim artık tüm çiçekleriniz alımlı ve sağlıklı...Bol bol çay için bizim için:) Güngör Hanım'dan öğreniyoruz bilmediğimiz çiçeklerin ismini:)Teşekkür ederiz..Benim daha önce sorduğum ama cevabını alamadığım ve limon ihtimali olan fideciğim var.Akşam fotoğrafını yüklerim ve size sorarım:) |
Alıntı:
Bana sor Güngör cevaplasın:D |
merhaba satı ablacığım mabet ağacının latince ismini bana söylersen sevineceğim.:D
|
Alıntı:
|
Ben bahçede yokken, soru sorulmuş cavap alınmış:)
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Pembe zıpçıktı açmış ve çok güzel. Sakızlarım açmaya başladı,Hazeran(Delphinium)
|
[QUOTE=Satı Uğurtan; adını bilmediğim bir çiçeğim:)[/QUOTE]
Hazeran Çiçeği (Delphinium sp.) |
Alıntı:
|
Ne güzel abla kardeş dayanışması. Güngör hanım kıskanıyorum ama, bana da yardımcı olsanız. Adını bilemediğim çiçeklerim var, bir de tohumdan çimlenenlerim. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı hanım, Güngör hanım ve tüm arkadaşlar için, kapım sonuna kadar açık.
|
ablaaaa o dünyada bize yer yokmu?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025