![]() |
Alıntı:
|
Sevgili cemo, evet ot yolmaya devam,bu gün yağmur yağdıda biraz dinlenmeye zaman buldum.
|
Sevgili Hhatice,anne çiçeği dediğimiz çok eski bir çiçek, sevgili annemden kaldığı için diyoruz, 437.mesaj birinci resim adı(sedum sieboldii) mavi çiçekli ise ismi(vinca minor) sevgili Hhatice kapım, bahçem herkese açık istediğin her zaman beklerim.
|
Alıntı:
|
Sevgili Satıcığım hepsi birbirinden güzel ama Laleler muhteşem:)
|
Çok güzeller
|
Alıntı:
Günebakan, canım arkadaşım çok teşekkürler. |
Anemonlara bayıldım sevgili Satı hanım, her biri bir tablo gibi, geçen baharda soğanlarını çok sulayıp çürütmüştüm :(
Bahçeniz harika görünüyor, cezayir menekşesi uğradığı topraklara kök salıyor, dikkat :) Beyaz lalelere ise söyleyecek söz bulamıyorum, tüm saflıklarını sergilemişler. |
Sevgili Adalet hanım, tüm övgü dolu sözlerinize çok teşekkür ederim.Adalet hanım,evet vinca minor çok sarıyor biliyorum ondan dolayı saksıda tutuyorum,laleler gelin kız gibi saflığı ve temizliği çağrıştırıyor.
|
Anemon cennetine hoşgeldim dedim kendi kendime... Yeni düzenlemeleriniz çok güzel olmuş, hepsini sevgiyle büyütün. Güzel yüreğinizden kocaman öpüyorum.
|
Canım, o güzel övgü dolu sözlerine ne diyeceğimi şaşırdım,canım binlerce kez teşekkürler bende seni öpüyorum.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki değişiklikler,Spirea-İspirya(Keçi sakalı),Kanarya Gülü(Kerria),Çoban Püskülü,Mavi Ladin,Süsen
|
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Şeftalim çiçek açtı,Eriğimin ilk meyveleri.
|
Harika bir bahçeniz var.Sağlık ve mutlulukla oturun, çiçekleriniz çocukluğuma götürdü beni teşekkürler........
|
Çok güzeller arkadaşım .Güle güle büyüt keçi sakalı ve kanarya gülü benim alınacak listemde de var .Birde dağ lalesi var alacağım :)Çok güzel bir çiçek biliyormusun bu çiçeği ?
Bizim erikler daha çiçekte maşallah seninkiler olmak üzere emeğine sağlık Satı'cım :)) |
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Kamelyam,kaktüslerim,arajman çiçeklerim,şebboylarım ve yer şakayığım.
|
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Ve son iki güzelim.Bodur çam, ikinci çalı Lorepetalum.
|
satı hanım hepsi çok güzeller
|
Arkadaşlar bahçemde yeni değişiklikler yaptım,önce ilk hevesle ne bulduysam gelişi güzel, gelişimine ve boylarına bakmadan diktiğim bitkilerin, yerlerini değiştirip bir düzene koymaya çalıştım. Daha sonra meyve ağaçlarını kenarlara aldık, öne bodur çalılar ve ağaçlar diktik,hem yer genişledi hemde göze daha hoş görünmeye başladı.
|
Alıntı:
|
Sevgili ancoldu,övgü dolu sözlerinize çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Ablacığım hepsi çok güzeller, merak ettiğim erikte tek çiçek vardı meyvelerini dallara senmi yapıştırdın yoksa:p:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
;)Sayın Satı Hanım bu resimleri daha önce neden yüklemediniz çok güzel emeğinize sağlık.bodur mavi ladin vurgu ağacı olmuş çok hoş dikim yerini nasıl tespit ettin?harika seçim bence de.
|
Sevgili Yücel bey,bu ağaçların bazıları yeni dikildi, bazıları çiçek açınca yüklemek istediğim için olmadı,ayrıca mavi ladinin yeri sevgili dostlarımın fikriydi, yeri bende çok beğendim çok teşekkürler sevgiler.
|
Sevgili Satıcığım bahçendeki görüntüler muhteşem erikler olsada yesek misali benim yerime de afiyetle yee:)
|
Yani bu güzel bahçe, bu muhteşem çiçekler benim gördüklerim- göremediklerim mi;) Satıcım harika bir bahçe olacak yaza kadar ne yapsak toplanıp çaya mı gelsek:p
|
Sevgili günebakan,çok teşekkürler erikleri gel beraber yiyelim.
Sevgili Sevim hanım,sen kışın gelince bir şey göremedin,bahçem kış uykusundaydı ve bazılarıda senden sonra alındı, yaza mutlaka beklerim sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025