![]() |
Satıcığım yeni bitkilerini güle güle büyüt laleler muhteşem gerçekten insan bakmaya doyamıyor:)
|
Alıntı:
|
satı hanım sizin bahçeye çok yakışmış(aramızda kalsın katır tırnaklarının üzerindeki renk etiketlerini çıkar kimse görmeden)
|
Canım kardeşim,çok sağol, evet çok güzeller, Yücel beye binlerce teşekkürler.
Sevgili Yücel bey, etiketleri siz hatırlatmadan çıkarmıştım, resim çekerken dikkatimi çekmemişti sonra farkına varıp çıkardım ama geç kalmışım sevgiler teşekkürler. |
Sevgili Satı hanım, manolyanız ve katır tırnaklarınız hayırlı olsun, bahçenize çok yakışmış.
Yücel bey bahçesini paylaşıma mı açmış :) Laleleriniz ve anemonlarınız da müthiş güzel, ferah ve bol güneş gören yerleri seviyorlar anlaşılan. |
Satıcım harikalar güle güle büyüt çalı süpürgesi mi kırmızı çiçekli olan hiçbir yerde bulamadım
İstanbul'da kaşıbeyaz lokantasının bahçesinde gördüm, vuruldum o kadar güzel oluyor ki büyüdüğünde ayrıca senin bahçene de çok yakışmış arkadaşım :) |
Sevgili Adalet hanım, sevgili Yücel bey, benim bahçeyi Yücel Canpolat botanik bahçeye kardeş bahçe ilan ettiği için kardeşe hediyeler Evet laleler ve anemonlar güneşi seviyorlar güneş görünce açıyorlar sevgiler.
Sevgili Hhatice,çok teşekkür ederim,kırmızı çiçekli çalı, sevgili Yücel beyin, hediyesi adı grevillea rosmarinifolia.(çalı gravilya) |
Satı hanım harikalar.
|
Alıntı:
|
Çok güzel durmuş bahçede değil mi Güngör'cüm zaten Satıcığım çok zevkli bahçesini görmek yetiyor onu tanımaya :)
|
Alıntı:
|
Sevgili fikreteren,çok teşekkür ederim sevgiler.
Sevgili Hhatice, güzel yorumlarına çok teşekkür ederim sevgiler. |
Yeni Resimler
5 Eklenti(ler)
Laleler,anemonlar,şebboylar,kaktüsler ve diğer çiçeklerim.
|
Yeni Resimler
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
Yeni Resimler
5 Eklenti(ler)
Devam
|
Yeni resimler
5 Eklenti(ler)
Resimlere devam
|
Oy oy çok güzeller, beyaz lalelerde bir başka güzel;) Temmuz'umun çektiği fotoğraflarmı bunlar? Hani gözüme bir başka göründüde:p:D
|
Canım evet, sevgili yeğenimiz Temmuz un çektiği resimler, işin uzmanı olunca bir başka oluyor resimler sevgiler.
|
Satıcım bu ne güzellik böyle:) Güle güle büyüt çiçekleriniz. Yakınta tam bir görsel şölen olacak bu gidişle:)
|
Misgibi çiçek kokuyor heryer satı hanım.
|
Laleler,anemonlar, şebboylar, kaktüsler ve diğer çiçekleriniz hepsi de güzellikleri ile bahçenizi şenlendirmişler.
Ben anne çiçeğinizi soracaktım. Benim Arzu arkadaşımızdan gelen, topraktan sizinki gibi birçok sürgün verdi, yaşıyor, ama hiç büyümedi. Ne yapsam bilmiyorum. |
Sevgili Sevim.K,çok teşekkür ederim,evet resmen bana gösteri yapıyorlarmış gibi,beyaz laleler kuğu endamında süzülüyorlar.
|
Alıntı:
|
Sevgili Vildan, iltifatlarınız için çok teşekkür ederim, anne çiçeğine gelince benimkilerde daha yeni sürgün verdi ve yeşerdi,merak etme gelişir bol güneşli açık havadar bir yere koy, gelişmezde kurursa ben gönderirim.
|
:):) kıskandım.benim bir lalem bile açmadı yaa.şaka şaka bu mevsimde ycbb yi solladın satı abla.
|
Sevgili Yücel,güzel iltifatlarınıza çok teşekkür ederim,sizin bahçeyi geçmesi ne mümkün sevgiler.
|
satı hanım pergolanın önüne çıta kafes içerisine aldığınız klamentis mi?
|
Sevgili Satı bahar gelmiş senin bahceye:p
Ot yolmaya devam mı:)) |
Alıntı:
Çok güzeller Kuş olup gelip bahçene konmak geldi içimden :) |
Beyazın (lalenin) saflığına, güzellliğine bakar mısınız?Ellerinize sağlık Sayın Satı Uğurtan...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025