![]() |
harika satı hanım cennetten bir köşe
|
Ooo Satıcım gözün aydın:) Bahar gelmiş galiba senin bahçene:)
|
Satıcığım bahçe canlanmış adıyam lalesi bir an önce açsında görelim güzelliğini:)
|
ablam cok üzülmüstün karda donduguna ciceklerinin ama cok zarar yok sanirim gördüklerim cok güzeller helede o erik agaci bayildim tek cicegine. ))))
|
Sevgili Satı Ugurtan,
Cuhalar sık ekilince çok hoş olmuşlar. Görüntü karşısında yoksa cuha değil mi diye tekrar bakma ihtiyacı duydum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili sevim.K,çok teşekkür ederim evet baharı getirdik.
Sevgili günebakan, Adıyaman lalesi açtığı an resmini çekip yükleyeceğim sevgiler. Sevgili lir,çok sağol çok teşekkür ederim sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili Satı,
Aşık Veysel ne güzel söylemiş:"Benim sadık yarim kara topraktır" diyerek. Baksana o kadar soğuğa ,kara, yağmura rağmen yine bağrına bastıklarını sarıp sarmalayıp bahara erdirmiş. Senin sevgin geride kalanlara güç verip coşturacaktır. Bol ürünlü bür sezon diliyorum. Sevgilerimle.. |
Canım ablacığım,Aşık Veyselin o güzel dizeleriyle başladığın mesajın için çok teşekkür ederim, sevgiyle kal.
|
Sevgili Satı Ablacığım; bahçende bahar hissediliyor erik ağacı meyeveye hazır, çuhalar göz dolduruyor( çuhaları yeni mi ektiniz yoksa geçen yıldan kalıp topraktan mı çıktılar?),taşlarla yarımay şeklinde çizdiğiniz yere ne ekili?
sevgilerle... |
çüha çiçeklerini çok severim kış mevsiminin neşesi bahçenizede çok yakışmış
|
Alıntı:
|
kaktuslerinize bayildim
|
Sevgili Gülbeşeker,çuhaları bende çok severim çok teşekkür ederim.
|
biz burda sardunyaya sandal çiçegi diyoruz
|
kasimpatilar super maşallah
|
inşaallah satı ablacığım :)
|
Sevgili Satı hanım, o ne güzel çuhalar öyle, maşallah coştukça coşmuş.
Bahçede saksıda olduğundan daha mutlu anlaşılan. Her yıl yeniden mi dikiyorsunuz? |
Satı' cığım, bahçene neşe gelmiş, yeni düzenlemeler yapmışsın, çok hoş olmuş, eline sağlık.
|
Sevgili hanif,canım çok teşekkür ederim sevgiler.
Sevgili Adalet Yağcı,çok teşekkür ederim, çuhaları geçen yıl dikmiştim ,evet bahçede daha çok açıyor sanırım. Sevgili ozbey, sevgili hüzün, çok sağolun çok teşekkürle. |
satı hanım sizin bahçenizde çiçekler açarken benim bahçeme kar geliyor.(mecazi anlamda)
|
Sevgili Yücel bey,aman yeter yağmasın, kışın yeterince yağdı:)
|
Soğanlılarım.
3 Eklenti(ler)
Anemon,ters lale ve açmak üzere olan lalelerim.
|
Harika görünüyorlar Satıcığım hele de ters lale :)
|
Sevgili Güngör ve günebakan, çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Emeğinize sağlık... hepsi çok güzel olmuş...
|
Satı Hanım, çuhalar siklamenler,akyıldız, bahçeniz kır çiçekleri şöleni sunuyor. hani 342 nolu mesajda ters lalenin arkalarında echevria mıdır ?
Ne kadar büyümüşler öyle.. |
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkür ederim çok sağolun. Evet echevria sevgiler.
Sevgili sakkose, çok teşekkürler sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025