![]() |
Eeee sklamen'i göremiyorum:p
|
Haydi gözünüz aydın, inşallah benimkiler de sürpriz yaparlar bana.
Şu sardunyalar yok mu, perişan ettiler beni bu sene :) |
Yılın ilk meyve çiçeği
1 Eklenti(ler)
Eriğim çiçek açtı.
|
Bahçemdeki güzellikler
5 Eklenti(ler)
Cyclamen,hercai,kır menekşesi,kardelen
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gözünaydın Satıcığım süpriz olmuş burda da badem ağaçları çiçek açtı bahar mı geldi ne:)
|
Eriğin çiçeğine bakarmısınız 1 tane:D
|
Sevgili Güngör'cüğüm bazıları böyle sabırsız oluyor:)
|
Sevgili günebakan, umarım erken açtığı için mart soğuklarından çiçekler zarar görmez.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Canım benim, erik bugün ikinci çiçeğini açmak üzereydi, yarın sanıyorum tam açar.
|
Satı hanım merhaba
Çiçekleri çok seviyorum ama ilk önce ağaçlar gözüme çarpıyor.:) Çok bilmişlik etmek istemiyorum ama bana erik budanmamış gibi geldi, eğer budandıysa tekrar gözden geçirin derim. Kökün kuvvetli ve kalın olması için şekil budamasını ağacın göbeğini açarak yapsanız bence daha iyi olur. Sağlıcakla kalın. |
Sevgili Birol bey,bilgilerinizi paylaşma açısından önerileriniz olacak elbette,erik aslında budandı, ama tekrar ağacın göbeğinden budayalım, çok teşekkürler sevgiler.
|
Merhaba Satı Uğurtan
İzinsiz girmiyelim dedim..! Bahçenizi gezebilirmiyim? |
Sevgili nurimurvet,nedemek siz gireceksiniz ve izin istiyorsunuz, bahçe sizin istediğiniz kadar gezebilirsiniz sevgiler:)
|
merhaba Satı Uğurtan
Bahçenize uğradım , uğramışken biraz gezindim kaya bahçesi projeniz olduğunu biliyordum gözüme ilişmedi merak ettim, bahar kapıda bahçe işleri bundan sonra çoğalır, düzenleme konusunda fikir alış verişi uygulama konusunda yardımcı olabilirsem sevinirim...Saygılarımla |
Sevgili nurimurvet,ilginize çok teşekkür ederim, yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz, dediğiniz gibi bahçe işleri çoğaldı, tabi üstüne birde bitkiler donunca işler ikiye katladı. Kaya bahçesine gelince ayrı bir başlıkta, sevgili Tekin bey, sevim.k, cemo sağolsunlar gelip kaya bahçesini yapıp gittiler,kaya bahçesi bitkileri nin dizaynı konusunda yardımcı olursanız memnun olurum sevgiler.
|
Satı Abla; bahar hazırlığı için Allah kolaylık versin. Eriğin çiçeği çok güzel, bol bol meyveleriniz olsun. Kaya bahçesini çok merak ediyorum.
Menekşeler de harika. |
Alıntı:
|
Sevgili lale canım benim,çok teşekkür ederim,kaya bahçesi daha bitkisiz gibi bir şey yaza bitkiler dikildikçe, güzelliği ortaya çıkacak,canım herzaman beklerim sevgiler.
Sevgili Hhatice,bende erken açan meyveler konusunda aynı duygulara kapılıyorum, umarım aldanmaz,canım ilgine çok teşekkür ederim, yardıma değil bahçede yaza çaya beklerim. |
Merhaba Satı Uğurtan
Bitkilerinizin donduğuna üzüldüm, fakat her şeyde bir hayır vardır, şimdi yeni bitkiler yeni tarz ve düzenleme bahçenize taze bir soluk ve heyacan gelecek bu yönden bakarsanız yüreğiniz rahatlayacaktır. Sayın Tekin bey, sevim.k, cemo muhakk ki yaptıkları kaya bahçesi harika olmuştur. Kaya bahçesi uygulamasının yerini resimlerseniz düzenlemesine size daha kolay yardımcı olabilirim |
Sevgili nurimurvet,ilginiz için çok teşekkür ederim,evet yeni bitkiler alındı yerlerine dikilmeye başlandı yeni tohumlar ekilmeye başlandı,sanıyorum bahçe geçen yıldan daha güzel olacak. Kaya bahçesi ne gelince, satı uğurtan kaya bahçem var ordan bakıp, yardımcı olursanız çok sevinirim sevgiler.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...t%FD+u%F0urtan |
Sevgili Satı hanım, eriğiniz pek aceleci anlaşılan, hani yedi aylık doğanlar var ya, tıpkı onlar gibi :)
Burada da badem ağaçları onbeş gün önce açmışlardı, neyse ki, artık düşmez sıcaklık. Ben olsam açan çiçeğin dalına bir ip bağlardım, diğerleri ile karışmasın diye, bakalım tutacak mı eriğini. |
Sevgili Adalet hanım, evet aynen dediğiniz gibi sanki yedi aylık,ilk çiçek meyve olacakmı takip ederim, umarım tekrar don yapıp dondurmaz sevgiler.
Canım benim,güzel kardeşim hızır gibi yetişiyorsun ben düşünemedim sağol. |
Sevgili Satı Ugurtan,
İçinizin sıcaklığı, dilinizin tatlılığı , gönlünüzün zenginliği çiçeklerinizin üstüne çıkmış. Bayıldım herşeyinize... |
Sevgili lir,önce siteye sonra bahçeme hoş geldiniz,o güzel sözleriniz ve iltifatlarınız için, çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Bahara merhaba
5 Eklenti(ler)
yeni yıla merhaba
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025