![]() |
Satı'cığım mavi papatya ve çan çiçeği gerçekten harika görünüyor ellerine sağlık arkadaşım:)
Bahçendeki herşey müthiş güzel. |
Alıntı:
|
Sevgili Satı, bahçeniz sonbaharda bile harika...Serin hava çiçekere daha iyi geliyor kanaatindeyim....Ellerinize sağlık....2110 ve 2115 .mesajlardaki o mor çiçeğin adı nedir..Kokusu varmı....Çok güzel görünüyor...
Birkaç yerde daha görmüştüm ama adını bilmiyorum....Selam ve sevgiler..:) |
Alıntı:
İnternet bağlantım birazcık izin verince, mesajı dün gördüm. Şu saatlerdede, hızının yanıtlamaya yeteceğini farkettim. Önce Facebook' ta ki mesajı yanıtlamaya çalıştım. Olmadı.:( Şimdi buradakini gördüm. Umarım gönderebilirim. Çan Sarmaşığı'nın büyümüş olduğunu görmek benide mutlu etti. Büyük olasılıkla, kışı atlatır. Atlatmasa bile, kökte yine sürüyor ve aynı yıl yine çiçekleniyor. Nitekim benimkisi öyle oldu. Ama ne yazıkki bahçeme bu fotoğrafları yükleyemiyorum. Gelecek yıl internet hattımı değiştireceğim. Böylelikle tüm güzellikleri, zamanında yükleyebilirim. Bahçende yine nadide denilebilecek çiçeklerin var. Sağlık içinde keyfini çıkarmanı diliyorum. Selam ve sevgiyle... |
Sayın KAPTANzst, çok teşekkürler, haklısınız rus ortancası sürekli temizlemezsem bahçeyi sarıyor, yer elmasınıda söküp komşulara dağıtıyorum:)
Jineopcuğum güzel kardeşim çok teşekkürler, banada Orhan abim göndermişti, daha öncede tohumdan şimdide tohumdan yetiştirmiştim, benimkilerde ince bir kök, öncekini budadım ve kurudu, bunu budamadan balkona korumaya alacağım, umarım kurumaz bende seni çok çok öpüyorum. |
Sevgili Günebakan, çok teşekkür ederim arkadaşım daha güzelleri senin olsun sevgiler.
Sevgili Almire, canım görmezmiyim gördüm sağlıkla büyüt kardeşleri:) |
Sevgili berrinb, çok teşekkürler iltifat ediyorsunuz, sizin bahçenizin güzelliği yanında benimkinin adı olmaz, o bitki rus ortancası (kısmet ağacı) güzel bir kokusu yok hatta kötü kokuyor, sevgiler saygılar.
Sayın Orhan abim, çok teşekkür ediyorum beni bu güzellikle buluşturduğun için, benim daha öncede vardı çokta güzel çiçekler açmıştı, budayınca kurudu belkide tesadüf oldu, bunu çok iyi koruyacağım kışın umarım kurumaz, internet hattını en kısa dönemde halledersin inşallah, saygılar selamlar. |
Merhaba Satı Hanım,
Nasılsınız? Bahçenizi edolaşmak güzel. Fakat sahibi ortalarda yok. |
Alıntı:
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır fotoğraf yüklememişim bahçeme,bir kaç resimle bahçemi şenlendireyim:)
Mavi ladin, Abutilyon, Haseki küpesi, gallalar. |
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Fil bahri, Hanımeli, Katır tırnağı ve ismini bilmediğim iki bitkim.
|
bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel.ellerinize sağlık.
|
Satıcım günaydın. Bahçen yine çok güzel, çok iç açıcı. Sevgiler
|
Sevgili hira ve sevim ablacığım, çok teşekkürler, son zamanlarda bahçeyi ihmal ediyorum, en kısa zamanda bahçeme ve aranıza dönmek üzere sevgiler saygılar.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Bahçemin güzellikleri, Mavi yasemin, Dalya yıldız çiçeği, Ağaç mine, Dalya ve Hosta.
|
Bahceni ve seni özledikk. Hayvanlarından ancak sıra geldi bahcene :)
Mavi yaseminimi öldürdüm ben, sen iyi bakkk |
Bu bahcede en merak ettiğim, senin zeytin ağacın, bir ara fotoğraflarmısın:)
|
Çok teşekkür ederim, bundan sonra hem kızlarla(armut ve fındık) hemde bahçeyle uğraşacağım tabi bahçeyle uğraşıncada bolca fotoğraf çekip paylaşacağım, mavi yasemin sana köklendireyim.
|
Cemo zeytin ağacım bir milim uzamıyor, bu bu kadar zormu büyüyor inan şoktayım:)
|
Alıntı:
|
satı hocam ismini saydığın hayhanlar bir birinin doğal düşmanıdır nasın yaşayabiliyorlar ilginç
|
Cemo, bundan sonra ihmal yok, köklenince haberin olacak:) zeytine gelince çok teşekkür ederim, yanlız bahçedeki zeytinin anısı var biliyorsun:)
|
Bahçem.
1 Eklenti(ler)
Sayın Selehattin bey, armutla fındık kızlar bunlar, iyi kötü anlaşıyorlar işte:)
|
Anısı olduğundan sormuştum zaten:)
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Bahçemin güzellerinden ılgın(tamarix), mayasıl otu( ajuga)Sümbül, nergis(narcissus), Göl soğanı( leucojum aestivuml)
|
Amasra.
3 Eklenti(ler)
Amasradan muhteşem doğa manzaraları, eşim ve kızlarımla:)
|
Alıntı:
bu mesajdaki 3. bitkinin adı nedir? |
Bahçem.
1 Eklenti(ler)
Sevgili İlksen, sanıyorum bu bitkiyi sormuşsun.
Arum italicum. |
Bahçemden.
2 Eklenti(ler)
Maviş ve gardenyam.
|
Çiçekleriniz ve kızlarınız çok güzeller. Sevgiyle, sağlıkla kalın....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025