|  | 
| 
 Sevgili SDurul, hoşbulduk  Ankaradaydım  Hazalın yurt işi ve hazırlık sınıfı sınavı vardı, beş gün kalıp onları hallettik, bu gün döndük, aranmak çok güzel teşekkürler. | 
| 
 Sevgili nariçi, orda sarı çiçekli  sinameki ağacı ve  birde süs ay çekirdeği var ikiside kokmuyor eğer hoşunuza gittiyse tohum gönderebilirim sevgiler. | 
| 
 Bende sarı çiçekli çok güzel kokan bir tür vardı yaprakları da benziyor acaba ondan mı diye düşündüm. Teşekkür ederim. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sevgili satı hanım, resim bekliyoruz. Cemo nerede haberin varmı? | 
| 
 Sevgili sevim4, beş gündür bende yoktum  bu gün geldim, cemodan haberim yok   haber alırsam sana bildiririm, resme gelince  hemen yarın çekip yüklerim sevgiler. | 
| 
 Bahçem. 5 Eklenti(ler) Bahçemdeki bu gün çektiğim bir kaç resmi sizlerle paylaşayım. | 
| 
 Satıcığım bunlar harika görünüyorlar güle güle büyüt ilk resimdeki çiçeğin adını merak ettim. Acaba adını biliyormusun:) | 
| 
 Alıntı: 
 İlginç ve bir o kadarda güzel bitkilerini iyice görelim. Selamlar.:) | 
| 
 Sevgili Orhan bey, değerli abim çok teşekkürler o senin güzel yüreğin öyle görüyor sevgiler  saygılar. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bahçem. 2 Eklenti(ler) Sevgili arkadaşlar, bu akşam daturam bir açmış resmen şemsiye gibi  muhteşem dayanamadım ve hemen resimledim. | 
| 
 Bahçemden. 4 Eklenti(ler) Bunlarda yeni güzellikler. | 
| 
 Satıcığım harika görünüyorar Güle güle büyüt canım:) | 
| 
 Sevgili satı hanım,tadura çok güzel açmış ama sabaha soluyor malesef. Diyerleride harika. | 
| 
 Sevgili günebakan, çok teşekkürler çok sağol. Sevgili sevim4,solacağını bildiğim için açmış görünce biraz önce solmadan resimledim:) | 
| 
 Sevgili Satı Hanım, Daturanız çok güzel açmış:)Darısı benim başıma:)Ama benimki yerini sevmedi sanırım çünkü gelişip kuruyor sonra tekrar yaprak çıkarıyor hiç çiçeğini göremedim:) | 
| 
 Sevgili Yılmaz, çok teşekkür ederim, benim başka bir kök daturam daha vardı sanıyorum o farklıydı, çok küçük açmıştı, bu kocaman açtı  yarı güneş alan bir yerde, umarım sizde görürsünüz. | 
| 
 Sevgili Yücel,  manolyam çok iyi durumda, en kısa zamanda  koyarım gübreyi  dibine:) | 
| 
 Bahçem. 5 Eklenti(ler) Japon gülüm açmış resimledim, bahçeme yüklemesem uyuyamam, onu yüklerken bir kaç resim daha yükleyeyim. | 
| 
 Çok güzeller. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sevgili Yücel, iyiki varsın beni  motive ediyorsun çok teşekkürler çok sağol sevgiler. | 
| 
 Çok güzeller Satıcığım güle güle büyüt:) | 
| 
 Sevgili günebakancığım, çok sağol, arkadaşım benim teşekkürler. | 
| 
 Çok güzeller. Nerede bir nadide çiçek var? Onları sizin bahçenizde bulmak mümkün. Botanik bahçesi gibi. Bazıları solarken, diğerleri çiçekleniyordur.:) | 
| 
 Sevgili Satı Uğurtan, inşaallah İzmite geldiğim bir gün, bu güzellikleri Yakından görme fırsatı bulurum. | 
| 
 Sevgili Orhan bey,  çok teşekkür ederim çok sağolun benim olan her çiçek dostlarımın sayılır, istediğinizden gönderebilirim  veya gelip bir çayımı içip siz alabilirsiniz sevgiler. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Çok teşekkür ederim. | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 12:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025