![]() |
Sevgili SDurul, hoşbulduk Ankaradaydım Hazalın yurt işi ve hazırlık sınıfı sınavı vardı, beş gün kalıp onları hallettik, bu gün döndük, aranmak çok güzel teşekkürler.
|
Sevgili nariçi, orda sarı çiçekli sinameki ağacı ve birde süs ay çekirdeği var ikiside kokmuyor eğer hoşunuza gittiyse tohum gönderebilirim sevgiler.
|
Bende sarı çiçekli çok güzel kokan bir tür vardı yaprakları da benziyor acaba ondan mı diye düşündüm. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Sevgili satı hanım, resim bekliyoruz.
Cemo nerede haberin varmı? |
Sevgili sevim4, beş gündür bende yoktum bu gün geldim, cemodan haberim yok haber alırsam sana bildiririm, resme gelince hemen yarın çekip yüklerim sevgiler.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki bu gün çektiğim bir kaç resmi sizlerle paylaşayım.
|
Satıcığım bunlar harika görünüyorlar güle güle büyüt ilk resimdeki çiçeğin adını merak ettim. Acaba adını biliyormusun:)
|
Alıntı:
İlginç ve bir o kadarda güzel bitkilerini iyice görelim. Selamlar.:) |
Sevgili Orhan bey, değerli abim çok teşekkürler o senin güzel yüreğin öyle görüyor sevgiler saygılar.
|
Alıntı:
|
Bahçem.
2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar, bu akşam daturam bir açmış resmen şemsiye gibi muhteşem dayanamadım ve hemen resimledim.
|
Bahçemden.
4 Eklenti(ler)
Bunlarda yeni güzellikler.
|
Satıcığım harika görünüyorar Güle güle büyüt canım:)
|
Sevgili satı hanım,tadura çok güzel açmış ama sabaha soluyor malesef.
Diyerleride harika. |
Sevgili günebakan, çok teşekkürler çok sağol.
Sevgili sevim4,solacağını bildiğim için açmış görünce biraz önce solmadan resimledim:) |
Sevgili Satı Hanım,
Daturanız çok güzel açmış:)Darısı benim başıma:)Ama benimki yerini sevmedi sanırım çünkü gelişip kuruyor sonra tekrar yaprak çıkarıyor hiç çiçeğini göremedim:) |
Sevgili Yılmaz, çok teşekkür ederim, benim başka bir kök daturam daha vardı sanıyorum o farklıydı, çok küçük açmıştı, bu kocaman açtı yarı güneş alan bir yerde, umarım sizde görürsünüz.
|
Sevgili Yücel, manolyam çok iyi durumda, en kısa zamanda koyarım gübreyi dibine:)
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Japon gülüm açmış resimledim, bahçeme yüklemesem uyuyamam, onu yüklerken bir kaç resim daha yükleyeyim.
|
Çok güzeller.
|
Alıntı:
|
Sevgili Yücel, iyiki varsın beni motive ediyorsun çok teşekkürler çok sağol sevgiler.
|
Çok güzeller Satıcığım güle güle büyüt:)
|
Sevgili günebakancığım, çok sağol, arkadaşım benim teşekkürler.
|
Çok güzeller. Nerede bir nadide çiçek var? Onları sizin bahçenizde bulmak mümkün. Botanik bahçesi gibi.
Bazıları solarken, diğerleri çiçekleniyordur.:) |
Sevgili Satı Uğurtan, inşaallah İzmite geldiğim bir gün, bu güzellikleri Yakından görme fırsatı bulurum.
|
Sevgili Orhan bey, çok teşekkür ederim çok sağolun benim olan her çiçek dostlarımın sayılır, istediğinizden gönderebilirim veya gelip bir çayımı içip siz alabilirsiniz sevgiler.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025