![]() |
Satıcığım toplantı için beni unutmayısn sakın nasıl olsa artık İstanbuldayım:)
|
Sadece havuz mu, çalısıydı, ağacıydı, yandık biz Cumhur kardeş:(
|
Sevgili Cumhur bu deliler bir ışık bekliyorki hareket etsin,Yücel kardeş ışığı gösterdi bizler koşuyoruz:)
Sevgili günebakan, sensiz olurmu unuturmuyuz:) Cemonun dediği gibi bir sürü ek masraf çıkıyor:D |
Alıntı:
|
Vallahi ben de bir şey yapmadım;) Sadece balkona gölet istemiştim malum bahçem yok;)
|
Toplantı için benide sakın unutmayın olur mu? Artık işsizim, evdeyim... :D
|
:(Oh oh ne güzel, toplanın toplanın. Ne de olsa, biz uzaktakiler gelemiyoruz ya!
|
Sevgili Hhatice, sevgili Dudi, sizsiz olurmu hiç:)
Sevgili SDurul, sizi ağırlamaktan zevk duyarım, gelin beraber gideriz. |
Sevgili Satı hanım, ne iyi olurdu, ama burada işler çok, bırakıp bir yere gidemiyoruz. Yine de teşekkür ederim, sizlerin toplanmasını bu sayfalardan izlerim. Gönüller bir olsun. Şaka yapmadan duramadım.;)
|
Sevgili SDurul, ne zaman isterseniz sizi ağırlamaktan zevk duyarım, sevgiler.
|
Çok sağolun, sevgili Satı hanım. Sevgiler...
|
Sevgili SDurul, sizde sağolun bana özelden adresinizi yazarsanız sevinirim sevgiler.
|
Bizler uzaktayız gelemeyiz siz bizlere gelmezmisiniz?
Satı hanım, havuzunuz için cebimden bir avuç çakıl taşı gönderiyorum size lütfen kabul edin çorba da benimde tuzum bulunsun. |
Sevgili nazlı06, çakıl taşları için çok duygulandım çok teşekkür ederim seve seve kabul ettim sevgiler.
|
2 Eklenti(ler)
Cemo ve senin, bahçeniz için yeni gelen soğanlar.
|
Güngörüm, bunlar çok güzel teşekkürler çok öptüm.
|
Güngör, nutkum tutuldu:))) Sağolasın canım
|
Adları ne acaba Güngörcüğüm bu güzellerin:)
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Güngör'cüğüm Puschkinia libanotica çok güzel görünüyor:)
|
Çok harika güngör hanım.
|
Alıntı:
Satı Hanım, Biliyorsunuz ki pervane de ışığın etrafında dönüp dönüp helak oluyor. Zaten sizler de maşallah az uğraşıyorsunuz, bir de ışık tuttular mı ne olacak bakalım. Sonra Yücel bey yine beylerinizin eline tutturacak korkarım ki budama makasını. Onlara da şöyle anlatır. Bunları dipten budarsanız seneye daha gür ve kuvvetli çıkar. |
Sevgili Cumhur bey, ışığı gördükmü artık kimse tutamaz bizi.
Vallahi Hasan, bahçeye çok yaklaşamıyor, yabani ot diye bitkilerimi yoluyordu, bitkilere, bahçeye çok fazla kayklaşmama kararı aldık:D |
Yazlıklar köke yakın budanırsa kökler kışın donmaz seneye daha gür ve bol çiçekli açar bileğinize kuvvet Hasan Bey ve Atilla Bey.:D
|
Sevgili Yücel, bak şansınızı zorluyorsunuz kardeş bahçeye sizde giremeyeceksiniz bu gidişle:D
|
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
|
Sevgili Cumhur bey, sevgili Yücele kalsa bahçede mevsimlik çiçek kalmayacak:)
|
1 Eklenti(ler)
Bir de bu;)
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı Uğurtan Bu bayram arifesinde bahçemi dolaşarak beni onure etttiniz, görünüşteki meyvalarımın güzelliği doğal gübreleme ve kimyasallardan uzak bir bitki koruma ve beslemenin göstergeleri olmaktadır.
Sizin de bildiğiniz gibi benim geliboludaki hobi çalışmalarımın temelini kompost ve solucan gübresi ağarlıklı olarak sürdürmemin temel sebebleri arasında toprak yapısının organik özelliklerinin artırılmasıyla yetiştireceğimiz her türlü bitkilerin daha sağlıklı ve doğal güzelliklerinin kazanılması ilede çevremizdeki insanlara örnek temsil etmesi bakımından çalışmalarımızın sonuçlarını ortaya koymaktadır. Bahçenize yaptığım iyedeyi ziyaretimin bir anlamıda yarın başlıyacak Ramazan Bayramınızı kutlar, daha nice bayramları Sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamınızı dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025