agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 19-08-2010 16:41

Sevgili Bahtiyar02, bu kadar beğenilmesi siz sevgili kardeşlerimin bana sevgisinden olsa gerek yoksa o kadar güzel değil, yinede çok teşekkürler.
Örnek bahçeyi yerinde görmek isterseniz annenizi ikna etmek, yerinde daha kolay olacağına inanıyorum sevgiler.

Güngör Salman 19-08-2010 22:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 684848)
Kartepeden çektiğim resimler, Atropa bella-donna, Telekia speciose(kalp yapraklı öküz gözü) en sondakinin adını bilmiyorum.

Phytolacca Americana

Satı Uğurtan 19-08-2010 22:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 685297)
Phytolacca Americana

Teşekkürler Güngör Salman:)

Güngör Salman 19-08-2010 22:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685302)
Teşekkürler Güngör Salman:)

Rica ederim, Sn. Satı Uğurtan:D

Satı Uğurtan 19-08-2010 22:26

Sevgili Yücel, evet sende bende Güngör olmasa yanmıştık:)

Vildan Sönmez 19-08-2010 23:27

Sevgili Satı Hanım, bu aralar forumda çok şey kaçırdım galiba, Hayrola, emekli mi oldunuz?

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 684965)
Sevgili Yılmaz,çok teşekkürler,evet geçen yıl işe giderken erken kalktığım için çekiyordum, bu yıl işe gitmeyince yakalamak çok zor, dün çok erken kalkıp bahçede bekledim, çekip tekrar yattım.

Cumhur Tonba 20-08-2010 00:24

Sayın Yücel Bey, Sayın Satı Hanım,
Ne kadar da naziksiniz. Ayaklı ansiklopedi Güngör Hanım her an imdadınıza yetişiyor. İnanın çok şanslısınız. fakat hep böyle kuru kuru teşekkürle atlatmayın artık.
Ben sizin yerinizde olsam, bir proğram yapar, önce Güngör hanmı güzel bir yemeğe, yemekten sonra güzel bir konsere ya da tiyatroya, oradan da bir boğaziçi turuna çıkarırdım. Bir düşünün hani teklifimi.

Satı Uğurtan 20-08-2010 00:36

Sevgili Vildan hanım, evet 3 ay kadar oldu emekli oldum.
Siz askerimizle uğraştığınız için farkına varmadınız, askerimiz sağlıkla dönsün sorun değil sevgiler.

Satı Uğurtan 20-08-2010 00:38

Sevgili Cumhur bey, haklısınız Güngörün yaptıklarının yanında, dediklerinizin hepsini yapsak bile az gelir:)

Vildan Sönmez 20-08-2010 00:49

Hayırlı, sağlıklı emeklilik yaşamanızı dilerim arkadaşım. Dinlenin, gezin, tadını çıkarin.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685372)
Sevgili Vildan hanım, evet 3 ay kadar oldu emekli oldum.
Siz askerimizle uğraştığınız için farkına varmadınız, askerimiz sağlıkla dönsün sorun değil sevgiler.

Satı Uğurtan 20-08-2010 00:58

Sevgili Vildan hanım, çok teşekkür ederim, umarım hepimiz sağlıklı emeklilikler geçiririz.
Bol bol geziyorum, kışa kadar gezeyim, kışın haftanın üç günü çocuk esirgeme kurumunda gönüllü annelik yapmak istiyorum, eğer duygularıma yenik düşmezsem, dayana bilirsem, sevgiler.

beyaz akasya 20-08-2010 01:11

dalında dolmalık biber görmeyeli o kadar uzun zaman olmuştu ki teşekkür ederim :)

Satı Uğurtan 20-08-2010 01:14

Sevgili beyaz akasya, seni mutlu etmek beni çok sevindirdi sevgiler:)

Cumhur Tonba 20-08-2010 01:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685375)
Sevgili Cumhur bey, haklısınız Güngörün yaptıklarının yanında, dediklerinizin hepsini yapsak bile az gelir:)

Siz benim dediklerimi yapın, şimdilik başlangıç olarak yeter.

Vildan Sönmez 20-08-2010 01:17

Trakya gezinizi gördüm, oh dedim Satı Hanım'ın maşallahı var. Uzun izni varmış diye düşündüm, emeklilik hiç aklıma gelmedi.
Gönüllü anneliği başaracağına eminim, sana da çok yakışır, güler yüzün ve canlılığınla çok mutlu edersin çocukları..

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685384)
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkür ederim, umarım hepimiz sağlıklı emeklilikler geçiririz.
Bol bol geziyorum, kışa kadar gezeyim, kışın haftanın üç günü çocuk esirgeme kurumunda gönüllü annelik yapmak istiyorum, eğer duygularıma yenik düşmezsem, dayana bilirsem, sevgiler.

Satı Uğurtan 20-08-2010 01:37

Sevgili Vildan hanım, Trakya gezisinde Enez, levhasını görünce seni andık Güngörle, Bu yıl aslında çok tatil olmadı bana, Bodrumda ablamın yazlık tadilatı, sarosta da kardeşimin yazlığın içini yaptırmak için gittim, seneye artık tatil için giderim.
Gönüllü annelik konusundaki teşfikleriniz için çok teşekkür ederim, bu konuda çok istekliyim ama bir o kadarda ya yapamazsam diyede çok korkuyorum sevgiler.

Adalet Yağcı 20-08-2010 08:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685384)
...kışın haftanın üç günü çocuk esirgeme kurumunda gönüllü annelik yapmak istiyorum, eğer duygularıma yenik düşmezsem, dayana bilirsem, sevgiler.

Sevgili Satı hanım, emekliliğiniz hayırlı olsun.

Çok kutsal bir göreve talip olmuşsunuz, sevgi, özveri ve cesaret isteyen bir konu, gönüllü annelik.
Sizi kutluyorum, başaracağınızdan eminim, kim bilir kaç yürek yarasına derman olacaksınız.
Sevgiyle.

Satı Uğurtan 20-08-2010 11:29

Sevgili Adalet hanım, çok teşekkür ederim evet aynen dediğiniz gibi sevgi özveri ve cesaret istiyor bende sevgi ve özveri var ama biraz korkuyorum ya dayanamazsam içim elvermezse diye yinede sabırla deneyeceğim.
Şu kızımın kayıt işlemlerini halledip yerleştirelim başlayacağım sevgiler.

Satı Uğurtan 20-08-2010 11:30

Sevgili Yücel, seninde ne kadar yufka yürekli olduğunu biliyoruz.
Bende sizleri seviyorum sevgiler.

Satı Uğurtan 20-08-2010 21:48

Bahçem.

4 Eklenti(ler)
Bahçemden güzellikler.Ampul domates, mine çalısı, duranta erecta(ağaç menekşe) sunda villa.

bahtiyar02 20-08-2010 22:28

Sevgili kardeşim;Kıskandırmaya devam;)Ellerinize sağlık.Ampül domateslerin sarı türü bende de var.Bir ara kırmızı renkliside vardı ama ne yaptım bilemiyorum.Tüm bitkilerin kendilerine has güzelliklerini ve kokusunu hissetmek her babayiğitin harcı değil.Kimi zaman onların çiçek açışlarını görünce içimiz bir hoş olur.Kimi zamanda boyunlarını büküp sonuçta kuruyup yok olduğunda üzülürüz.Bu sevgi farklı görülebilir ama bana göre dünyanın en güzel hisleri.
Elleriniz dert görmesin.
Saygılar

Satı Uğurtan 20-08-2010 22:41

Sevgili Bahtiyar02, siz sevgili dostlarımı kıskandırırmıyım bahçe sizin, bunu yürekten söylüyorum inanın bana bahçeden istediğiniz ne varsa çekinmeden isteyin.
Bu gün aynı duyguları yaşadım, bahçede bir çalı minem vardı kurumuş çok üzüldüm, biraz sonra kaktüsümün kocaman tomurcuğunu görünce dünyalar benim oldu.
Ampul domatesleri bana sevgili Murat Taşdelen göndermişti, çok güzeller.
Çok teşekkürler sevgiler.

bahtiyar02 20-08-2010 22:57

Sevgili Satı Uğurtan kardeşim;
İşte bizlerin tabiyat sevgisi içimize işlenmişin diğer bir göstergesi güzellikleri paylaşabilecek kadar gönlümüzün zengin ve fedakar oluşumuz.Düşünmeniz bile yeter.
Saygılar sevgiler.

Satı Uğurtan 20-08-2010 23:05

Sevgili Bahtiyar02, her zaman çekinmeden her tohumu, her bitkiyi isteyebileceğin, bir ablanın bahçesi olduğunu unutma sevgiler.

bahtiyar02 20-08-2010 23:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685834)
Sevgili Bahtiyar02, her zaman çekinmeden her tohumu, her bitkiyi isteyebileceğin, bir ablanın bahçesi olduğunu unutma sevgiler.

Bundan kesinlikle eminim ablacığım.Sende kardeşinden bir isteğin olursa başımla gözüm üstüne.Şu günlerde balkonumda yer kalmadığı için son baharı bekliyorum ki balkonda bulunu biraz boşaltırsam çiçeklere ayırım diğiyorum.Ne yazık tam balkon boşaldı diğiyorum bir kaç gün sonunda nasıl oluyorsa ya kargolar veya senin gibi ablalarım ve dostlarım yine doldurmuş;)Allah bana emekliyi nasip ederse şimdiden kurduğum tatlı hayelleri gerçekleştirmeye çalışacağım.Ne balkonlarım,ne tarlada oluşturduğum bahçem nede sitemizin bahçesi gözümü doyurmadı:DNe zaman güzel bir bitki veya ağaç görsem hemen alıyorum.Kamkatlar,mayer limonlar,rize mandalinası, portakalı,limonu, çin turuncu daha bir çok ağacı balkona sığdırmaya çalışıyorum.İnşallah balkon yıkılmaz;)
Saygılar sevgiler

Satı Uğurtan 20-08-2010 23:25

Sevgili Bahtiyar02, çok teşekkür ederim, şu an bir isteğim yok olursa elbette söylerim.
Benimde aynı etraf doldu taşıyor, kışın kapalı yerim yoktu en az 50 saksı bitkim dondu.
Daha olmayacak kışa dayanıksız bitki dikmeyeceğim dedim yine gördükçe dayanamayıp aldım, bu yıl balkonun birini çiçeklerim için kapatıyorum, çözümü öyle buldum sevgiler.

sevim.K 21-08-2010 00:30

Satıcım. Nereye baksak başka bir güzellik. Emeklerine sağlık

Satı Uğurtan 21-08-2010 00:35

Sevgili Sevim hanım, çok çok teşekkürler, o güzellikler beni çok mutlu ediyor sevgiler.

Güngör Salman 21-08-2010 14:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685789)
Bahçemden güzellikler.

Mavi çiçekli olan Duranta erecta ( Ağaç menekşe )

Satı Uğurtan 21-08-2010 17:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 685955)
Mavi çiçekli olan Duranta erecta ( Ağaç menekşe )

Teşekkürler canım yazdım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025