![]() |
Ağaç menekşene bayıldım. Çalı cinsi mi bu, artık kolaya kaçıp çalı yetiştireceğim de:)))
|
8 dakikada cevap geldi:D:D:D
|
Sevgili cemom,ben daha cevap yazmadan, lafın kime gittiği belli oldu.
|
Sevgili Yücel, böyle güzel bir hayal olamaz.
İnan bana gerçekmiş gibi düşündüm, ayrıca neden olmasın, gerçekte olur yeterki benim güzel arkadaşım istesin. |
Alıntı:
Bir kamyonetle İstanbul a gelmek farz oldu bize:) Bu arada, saksı falan kalmadı ortalıkta:D:D:D |
Doğru yolu sayenizde bulduk. Latifeler ayrı tabii:))
Saksılar hemen hemen boşaldı sayılır. Açelya ve gardenyaları da bahceye indirdik mi işlem tamam:) Önce, şu bakımı kolay bitkileri alalım yerleştirelim. Daha sonra açelyaları serpiştiririz inşallah. Bahsettiğiniz bu bitkileri, hangi mevsimde almam gerekir. |
Burada bulma imkanım cok kısıtlı zaten. Dün gidip baktım, zakkum alabildim sadece:))
|
Sevgili Yücel, sevgili cemo, bahçeme hoş geldiniz.
cemo can gel İzmitte buluruz, yücel listeyi versin İzmitte çeşit çok. |
İşte budur, Satı çareyi buldu.:)
Canım, yolculuğa cıkacak duruma gelir gelmez ordayım. Şu kolay bitkileri seçelim bakalım biz de:)) Liste en kısa zamanda hazır olur değil mi, sevgili Yücel:)) |
Alıntı:
|
Cemo can, iyileş bekliyorum, Yücelden alırız listeyi, zaten vermek zorunda bahçeyi darma duman ettirdi, eli mahkum:D
|
Sevgili SDurul, gelin Sapancadan bir başlarız, Maşukiye, derbent, Yuvacık, İzmit çiçekçi çok, çeşit çok herşeyi buluruz sevgiler.
|
Ne güzel olurdu, ama burada işler çok, bırakamıyoruz. Sevgiler...
|
Sevgili SDurul, biz kış, yaz hep burdayız her zaman bekleriz:)
|
Sevgili Satı hanım, gelmiş kadar memnun oldum. İnşallah bir gün, bir yerlerde tanışıp görüşmek dileğiyle...
|
Alıntı:
|
Sevgili SDurul, çok teşekkürler çok memnun olurum, inşallah sevgiler.
|
Alıntı:
Gönlü geniş Satıcığım mor sabah sefası ve mavişinden varsa gönderebilirsen çok sevinirim.. Benim ağaç menekşemin yaprakları böceklerden hep delik deşik oldu ama hala çiçekli budasam mı ilaçlasam mı ne yapsam bilemedim? |
Sevgili MİRBE,çok teşekkür ederim canım, listeye yazıyorum ikisindende gelecek.
Ağaç menekşe konusundada bize sevgili Yücel yardımcı olsa çok seviniriz. Benim ağaç menekşem kışın soğuktan dondu sonra bir baktım tekrar filiz vermiş, daha yeni açtı, yapraklarıda çok sağlıklı. Benim bitki bakımı konusunda çok bilgim yok, okuyarak, sorarak, içgüdüsel bakıyorum işte:) |
Satıcım sağol..
Yücel bey arap sabunu karşımımı yoksa belli bir marka ilaç var mı? Teşekkür ediyorum.. |
Sevgili Yücel kardeşim, hızır gibi yetişti bak, teşekkürler sevgiler.
|
Çok teşekkür ederim Yücel bey..
Satıcım inan o kadar acemiyim ki site arkadaşları da olmasa çok kaybım olacak ama siteden çok şey öğrendim halada öğrenmeye devam.. |
(Bahçemden güzellikler.Ampul domates, mine çalısı, duranta erecta(ağaç menekşe) sunda villa. Satı Uğurtan)
İnsanın hocası bir başka olunca, fark ediliyor. |
Alıntı:
Eğer ağaçlar. nete üye olmasaydım hiç bir şey anlamıyordum ne öğrendiysem burda öğrendim. Çok teşekkürler Ağaçlar. net, çok teşekkürler sevgili Malina, çok teşekkürler sevgili üye arkadaşlar:) |
Sevgili Cumhur bey, ben zaten hava bedava, su bedava, ekmek bedava yaşayıp gidiyorum anlayacağın:D
|
Alıntı:
Satı hanım ; havuzunuzun fotoğraflarını görebilirmiyim ,ben de yapmaya çalışıyorum aynı araştırmalar içindeyim. Teşekkürler |
Süs havuzu.
1 Eklenti(ler)
Sevgili nurcanaybay, tek resim çekmiştim dikdörtken bir leğen alıp yaptım rengi galiba biraz uyumsuz ama içi dolup kenarlarınıda taş ve çiçeklerle kapatırsak belli olmayacak.
Kızım çok istediği için yaptım, leğen fikrini sevgili Yücel verdi, umarım beğenirsiniz, eleştiriye açık. |
Süs havuzu.
2 Eklenti(ler)
Süs havuzu, çevresi taş ve çiçeklerle süslenecek, içine nilüferler dikilecek, çiçek ve taşlardan sonrası çim olacak.
|
Satı hanım ,
düzenleme den sonra gayet güzel olacağın dan eminim .Leğeni toprağa gömmedniz sanırım eğer öyle ise gömmenizi öneririm böylece taştan da tasarruf edersiniz bir de derinliği beni düşündürdü ...nilüfer için uygun mu ? Ben günlerdir bu konuyla ilgili google'dan görsellere bakıp fikir edinmeye çalışıyorum. Google'a POND yazıp görsellere girerseniz havuz içi ve çevresi için yetiştirebileceğimiz bitkiler ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Ben çukur kazdım fakat içine döşeyeceğim malzeme bulamadığım için beklemedeyim. İkimiz de zevkli bir uğraşa girdik :)) İlk havuzlarımız da tecrübe kazanmış olacağız ,paylaştığınız için teşekkür ederim . |
Yücel bey ;
benim çukurun dibi kayalık o yüzden altına battaniye gibi bir malzeme koyacağım ,üstüne de liner bulamazsam dediğiniz gibi kalın bir naylon kullanacağım . Süsleme aşamasın da fikirlerinizden yararlanmak isteriz :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025