![]() |
[QUOTE=sevim.K;792460]Gelicem Satıcım. Önce burada yağmurlar nedeniyle yarım kalan bir işim var onu halledelim sana da geleceğim:)[/QUOTE
Her zaman beklerim Sevim hanım, sevgiler saygılar. |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim canım satı hanımcım.
|
Satı'cığım harika renkler çok güzel görüntüler bahar her bahçeye yavaş yavaş geliyor:)
|
Sevgili satı hanım ellerinize saglık laleler kanarya gülü çok tatlı maşallah cıvıl cıvıl :)
|
Sevgili günebakan, çok teşekkürler, daha güzel bahçeler senin olur inşallah sevgiler.
Sevgili burak alkan,çok teşekkürler laleler geçen yıl ilk defa ekilmişti, sanki daha canlı ve kocamandı soğanların bu yıl ikinci yılı biraz daha küçük oldu çiçekleri. |
Sayın Satı Uğurtan; çiçekler, renkler harika. Beyaz laleler birarada çok asil durmuş. Ama benim favorim sarı-kırmızı lale. Fanatik tarafım ağır bastı galiba.;)
Fuşya pembe ve mor çiçeklere ne tür olsa bayılırım. Ellerinize sağlık hepsi çok güzeller. Bize bu güzellikleri görüntülediğiniz için de teşekkürler. |
Sayın Satı Uğurtan; sayfanızı gezdim çiçekleriniz birbirinden güzel,elinize ve yüreğinize sağlık.
|
Sevgili Uzaylı, benimde favorim sarı kırmızı:)
Beya gerçekten çok asil duruyor gelinlik kız gibi, asıl ben teşekkür ederim övgüleriniz için sevgiler. Sevgili kirikkale41, bahçeme hoş geldiniz her zaman beklerim, çok teşekkürler sevgiler. |
Hep söyledim yine söylüyorum,site sen siz çok sessiz,bak geldin gönlümüze yüreğimize baharlar getirdin:)
|
Alıntı:
|
Bahçemden
5 Eklenti(ler)
Bir kaç güzellik sergileyeyim, Açelya, kanarya gülü, süsen, yer minesi, göl soğanı.
|
Bahçemden
4 Eklenti(ler)
Devamı alyssum, sedef çiçeği, ajuga, anemon.
|
Sati hanim acelyamiz ayni renk sanirim. Cicekleriniz cosmus artik. Ajuga dediginiz cicek bizde de heryerden cikiyor, hep kesiyordum bu yil kisim kisim biraktim cok güzel bir görüntü verdi ancak bir süre sonra yer örtücü gibi alttan ilerlemeye basliyor diger bitkileri isgal edebiliyor.
Alyssum da var ama o kadar daginik yerlerde cikiyor ki tek tük hic bir seye benzemiyor. Bir yer toplamaya calisayim bari sizde görünce toplu halde hosuma gitti. |
Sevgili satı hanım bahçene bahar gelmiş çok bekledik baharı.
Açelya çok güzel açmiş. |
Sevgili ciceksever70, evet açelya aynı renk akşam bahçenizi gezdim benimde dikkatimi çekti, ajuga çiçek açmasada yaprak rengiyle çok güzel görünüyor, dört yıldır bahçemde fakat öyle çokta dağılmadı etrafada çok genişlemedi, alyssum evet toplu olursa görüntü hoş oluyor.
|
Sevgili sevim4, çok teşekkür ederim, açelya bana sevgili cemonun hediyesi rengi çok güzel.
|
Sevgili satı hanım ellerinize saglık çok güzel açelya kanarya gülü çok güzeller maşallah...
|
Sevgili Satı Ablacığım çiçeklerin çok narin ve çok güzel açmışlar maaşaalah.
|
Sevgili Satı Uğurtan;
Bu saate bahçenizdeki renk cümbüşü güzelliği içimizi açtı. Hepside bir birinden güzel. Ellerinize sağlık. Saygılar |
Alıntı:
|
Sevgili burak alkan, çok teşekkürler.
Hüzüncüğüm tekrar hoş geldin seni görmek çok güzel. Sevgili bahtiyar, günaydın diyeyim çok güzel bir saatte gezmişsin bahçemi, umarım bir gün gerçektede gezersin. Hhatice, çok teşekkürler japon ayvasının çiçeği aslında çok benzemiyor kamelyaya, hem daha küçük hemde yalın kat, evet çok güzel yoğun açtığı zaman harika oluyor. |
Alıntı:
|
Canım arkadaşım gönderende çok güzelde ondan güzel açmış.
|
Alıntı:
Ajuga çok yayılıcı bir bitki bana Güngör almıştı, oturduğum bütün siteye dağıttım. |
Sevgili Satı hanım, o ne güzel açelya öyle, sanki fotoğraf karesinden firlayacakmış gibi canlı.
Alyssum, kanarya gülü ve diğerleri de gönlünüzü şenlendirmiş, tabii bizimkileri de. Bereketli bir sezon bekliyor hepimizi inşallah. Sevgiler. |
Adalet ablacığım, açelyam sevgili cemonun hediyesi, tam kurumuştu cemoya sordum, toprağını değiş ve dibine bir tane çivi sok dedi, aynısını yaptım resmen yapraklar canlandı yeşerdi tomurcuk doldu sonrada böyle güzel çiçekler verdi.
Ablacığım sağlıklı ve bereketli bir yıl diliyorum, tüm güzel insanlara ve canlılara. |
Sayın Satı Uğurtan,desenize biz açelyaları boşuna atmışık.Sayın Cemonun bu bilgisini daha önceden bilseydim açelyalar belkide çöpe gitmekten kurtulurlardı.Çiçekleriniz çok güzeller maşallah.....
|
Alıntı:
Yalnış bir bilgi vermiş olmayayım, açelyam belki çividen, belkide aynı zamanda toprağını yeniledim ondanda olabilir. |
Alıntı:
Ellerine sağlık canım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025