![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Üzülme canım, köklenmezse gelir seninkini köklerim:))
Ben seni üzermiyim hiçççççç:)))))))) |
Alıntı:
|
Süpersiniz yaa:))))))))))))))))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyi valla! Başımıza birde Ilgın sevdası dolayın.:mad:
Yav, kardeşim! Biz bahçemizde fotoğraflayacak bitki bulamıyorken bu mevsimde, sen nereden çıkarıyorsun şimdi bu ılgını. Çatlatma insanı Allasen.:D Şaka bir tarafa, çok güzel bir bitki. Bende bir hikayesi var. Eşimle pazardayız. Onun gözü pazarda, benimkiler çevrede. Aydın Doğan Anadolu Meslek Lisesi' nin duvarının dibindeki sokaktada pazar kurulu. Demekki bu mevsimdeydi. Bahçede ılgınlar kirli uçuk pembe renkleriyle ''Bak bana!'' diyorlar. Eşime, ''Şu ılgınların güzelliğine bakar mısın?'' Dedim. Aklı pazarcı tezgahlarında ya.. Cevap: ''Ne o, kim satıyor?'':D Sevgiyle kal. Kardeşim. |
Sevgili nurguldk, teşekkür ederim, köklendiririm köklendiririm merak etmeyin siz, ılgın bildiğim kadarıyla kolay kökleniyor.
|
Sevgili Orhan bey, inanın herkesin ılgını bu kadar çok beğendiğini bilmezdim:)
Abim senin canın sağolsun, bahçemdeki senin sen tatlıcanını üzme:) Bu sizin hikaye benim pembe begonvil hikayesine benzemiş, banada bir kaç yıl önce Güngör mavi ladin alıyorum sana abla demişti, bende bitki isimlerini bilmediğim için ladini begonvil sanıp pembe al olurmu demiştim, tabi telefonda Güngör kopmuştu hiç unutamam sevgiler saygılar:) |
Bahçemden.
3 Eklenti(ler)
Elma ağacımın üç, beş çiçeği, Leylak ayrıcalığı ve süsen.
|
Çevre
5 Eklenti(ler)
Dün cemoyla kendimizi dağlara vurmuşuz, Yarışma için erguvan ağacı fotoğrafı çekmek için gitmiştim, dayanamayıp ilginç gördüğüm her ağacı çektim.
İncir ağacı garibim iki metre var sanıyorum bir kuyu gibi bir yerden çıkmış, inadına yaşam der gibi. |
Desene, dün ikimizde lal olduk doğa karşısında.
Erguvan ın ana gövdedeki tomurcukları süper. Benim erguvanda 3 tomurcuk var:( İncir ne dayanıklı bir ağac. Doğayı örnek, alıp cok üstüne gitmemek gerek sanırım bitkilerin. İlgın tarlası icindeymişsin ya, bu en güzeli. |
Alıntı:
Ilgınlar, tam karşımdaki dağa, sıra sıra dizilmiş bana bakıyorlar. |
Sayın Satı Uğurtan,öncelikle, bu sitede akvaryumdan göle düşmüş bir balık misali nerede ne bulacağımı yeni yeni öğrendiğimi belirtmek istiyorum.Zira bahçe ve çiçek hastası olarak böylesine harika bir bahçeyi nasıl görmediğime şaşırdım,gece gece bahçenizin bütün sahifelerini dolaştım.Bahçenize çiçeklerinizin çeşitliliğine,ve yörenin güzelliğine bayıldım.Kasımpatı hastası olarak patlarınızı ne kadar övsem azdır,Clematislerin renkleri çok güzel.Bir de 29.9.2010 tarihli resimlerden 4. Arap fulu mu ,benmi benzettim,ılgın hakkında da şunu soracağım,köklü mü diktiniz çelik mi? Bendeniz tarafına ,tuzlu suya dayanıklılığından ötürü set olarak dikmek istiyorum.Malumat verebilirseniz sevinirim. Bu kadar çiçek içinde bir de sebze ile uğraşıyorsunuz.Ellerinize sağlık,Tanrı kuvvet versin.Selamlar Sevgiler.
|
Alıntı:
Berrin hanım bende arap fulu var fakat daha küçük yani sizin dediğiniz bitki arap fulu değil, o bitkinin adı, Clerodendron bungei. Ben ılgını köklü diktim yalnız çeliktende kökleniyor, evet çit olarak çok güzel duracağından eminim, tüm övgüleriniz için çok teşekkürler sevgiler. |
Satı hanım ;
herkes gibi ılgın'ı ben de çok beğendim.İsmini duyardım da nasıl bir bitki olduğunu bilmezdim.Sayeniz de hepimiz tanıdık ve sevdik :) Küçük yaramaz ne yapıyor ,arada onu da görelim lütfen. Berrin hanımın sorduğu çiçek yanılmıyorsam kış ortancası .Ama emin de değilim :) |
Bahçem.
2 Eklenti(ler)
Sevgili nurcan, çok teşekkürler ılgın gerçekten güzel bir ağaç, çiçeklendiğinde resmen açık pembe bir top gibi.
Armut çok mutlu resmen evin en küçük kızı edasında etrafta geziyor, sen yeterki iste şimdi fotoğrafını yüklüyorum ablası Ankaradan geldiğinde ilk gördüğü andaki sevgi ve özlem gösterisi:) Sevgili berrinin sorduğu kış ortancası değil, Clerodendron bungei. |
Çok şeker, çok:)) Ablasını da illa öpecek:) Çok güzel fotoğraflar , ellerinize sağlık sevgili Satı hanım:)
|
Sayın Satı Uğurtan , Armut a bayıldım.Çok hoş bir yüzü ve göz ifadesi var. Ekranı öpesim geldi.Benim de iki tane kedim var, çok seviyoruz.Evlat gibiler değilmi?. Maşallah diyorum.Hoşçakalın.
|
Alıntı:
Tekrar teşekkürler sevgiler. |
Sevgili berrinb, çok teşekkürler duygularınızı öyle güzel anlatmışsınızki ne diyeceğimi bilemedim, ben bu güne kadar muhabbet kuşu, tavuk papağan baktım onlar duygularını köpekler kadar belli etmiyorlar, armut resmen bakışlarıyla her şeyi anlatıyor, onu çok seviyoruz, sizinde kedileriniz sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar sevgiler.
|
İkinci fotoğrata ki bakışına bayıldım.Çok büyümüş ,çok tatlı.
Mutluluğunuz daim olsun :) |
Alıntı:
|
Bahçem.
4 Eklenti(ler)
Armutla sabah gezimizi yapıp bahçemize geldik, bahçenin çiçeklerini görünce dayanamadım bir kaç fotoğraf çektim ve sizlerle paylaşmak istiyorum, önce beyazın endamı.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Şimdi tam ismine uygun görünen gelin tacı ve Haseki küpelerim.
|
Satı Hanım harika görüntüler. Gelin tacını çok beğendim.
|
Alıntı:
Sevgili zenfree, çok teşekkürler gelintacı gerçekten çok hoş benimki üç yıl oldu dikeli bu yıl açtı, çiçekleri o kadar yoğunki,tomurcuklar tam çalının dibinden başlıyor başa kadar sürüyor, biz küçükken papatyalardan taç yaparlardı bize tıpkı onun gibi. |
Alıntı:
Resimleri görünce işte bu dedim gerçekten çok güzeller şunuda iyi biliyorum ki sadece güzelliklere değil güzelleştiren ellere de bakıyorum,eee artık şu zeytinde tüm güzelliği ile ortaya çıksa:)Herkese selamlar yolluyorum hem de yürekten. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025