agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

cemo 12-05-2011 00:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 801918)
Vallahi bilemiyorum, acaba ılgından yanıp tutuşan cemo, Güngör, nurguludk üçünüzede köklendirsemmi, yoksa hiç uğraşmasamda tek bendemi olsa, düşünmem lazım:D:p

Satı da pişen bize de düşer. Sen o ılgına dönüp bakamazsın, için elvermez dert olursun:)

Satı Uğurtan 12-05-2011 00:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 802417)
Satı da pişen bize de düşer. Sen o ılgına dönüp bakamazsın, için elvermez dert olursun:)

Ahh cemo, nasılda tanıyorsun adamını:D şimdi asıl köklendiremezsem ne olacak o zaman daha çok üzülürüm.

cemo 12-05-2011 00:28

Üzülme canım, köklenmezse gelir seninkini köklerim:))
Ben seni üzermiyim hiçççççç:))))))))

Satı Uğurtan 12-05-2011 00:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 802452)
Üzülme canım, köklenmezse gelir seninkini köklerim:))
Ben seni üzermiyim hiçççççç:))))))))

Tamam canım istediğin zaman gel al:)

günebakan 12-05-2011 11:04

Süpersiniz yaa:))))))))))))))))

Satı Uğurtan 12-05-2011 11:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 802647)
Süpersiniz yaa:))))))))))))))))

Günebakancığım, çok teşekkürler, gel sende katıl eğlenceye:D

nurguldk 12-05-2011 11:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 802447)
Ahh cemo, nasılda tanıyorsun adamını:D şimdi asıl köklendiremezsem ne olacak o zaman daha çok üzülürüm.

Köklenmezse sağlık olsun, iyi niyetiniz yeter. Sevgilerimle..

Orhan Özbilgiç 12-05-2011 20:39

İyi valla! Başımıza birde Ilgın sevdası dolayın.:mad:
Yav, kardeşim! Biz bahçemizde fotoğraflayacak bitki bulamıyorken bu mevsimde, sen nereden çıkarıyorsun şimdi bu ılgını. Çatlatma insanı Allasen.:D

Şaka bir tarafa, çok güzel bir bitki. Bende bir hikayesi var.
Eşimle pazardayız. Onun gözü pazarda, benimkiler çevrede. Aydın Doğan Anadolu Meslek Lisesi' nin duvarının dibindeki sokaktada pazar kurulu. Demekki bu mevsimdeydi. Bahçede ılgınlar kirli uçuk pembe renkleriyle ''Bak bana!'' diyorlar.
Eşime, ''Şu ılgınların güzelliğine bakar mısın?'' Dedim. Aklı pazarcı tezgahlarında ya..
Cevap: ''Ne o, kim satıyor?'':D

Sevgiyle kal. Kardeşim.

Satı Uğurtan 12-05-2011 23:14

Sevgili nurguldk, teşekkür ederim, köklendiririm köklendiririm merak etmeyin siz, ılgın bildiğim kadarıyla kolay kökleniyor.

Satı Uğurtan 12-05-2011 23:22

Sevgili Orhan bey, inanın herkesin ılgını bu kadar çok beğendiğini bilmezdim:)
Abim senin canın sağolsun, bahçemdeki senin sen tatlıcanını üzme:)
Bu sizin hikaye benim pembe begonvil hikayesine benzemiş, banada bir kaç yıl önce Güngör mavi ladin alıyorum sana abla demişti, bende bitki isimlerini bilmediğim için ladini begonvil sanıp pembe al olurmu demiştim, tabi telefonda Güngör kopmuştu hiç unutamam sevgiler saygılar:)

Satı Uğurtan 13-05-2011 10:23

Bahçemden.

3 Eklenti(ler)
Elma ağacımın üç, beş çiçeği, Leylak ayrıcalığı ve süsen.

Satı Uğurtan 13-05-2011 10:44

Çevre

5 Eklenti(ler)
Dün cemoyla kendimizi dağlara vurmuşuz, Yarışma için erguvan ağacı fotoğrafı çekmek için gitmiştim, dayanamayıp ilginç gördüğüm her ağacı çektim.
İncir ağacı garibim iki metre var sanıyorum bir kuyu gibi bir yerden çıkmış, inadına yaşam der gibi.

cemo 13-05-2011 11:02

Desene, dün ikimizde lal olduk doğa karşısında.
Erguvan ın ana gövdedeki tomurcukları süper. Benim erguvanda 3 tomurcuk var:(
İncir ne dayanıklı bir ağac.
Doğayı örnek, alıp cok üstüne gitmemek gerek sanırım bitkilerin.

İlgın tarlası icindeymişsin ya, bu en güzeli.

Satı Uğurtan 13-05-2011 23:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 803291)
Desene, dün ikimizde lal olduk doğa karşısında.
Erguvan ın ana gövdedeki tomurcukları süper. Benim erguvanda 3 tomurcuk var:(
İncir ne dayanıklı bir ağac.
Doğayı örnek, alıp cok üstüne gitmemek gerek sanırım bitkilerin.

İlgın tarlası icindeymişsin ya, bu en güzeli.

Cemocuğum, Erguvanların arı kovanı gibi çiçekleri olmaz böyle bir şey mest oldum inan, en az iki metre derinliğindeki beton çukurun içinden çıkan ve inadına yaşayan incire ne demeli.
Ilgınlar, tam karşımdaki dağa, sıra sıra dizilmiş bana bakıyorlar.

berrinb 14-05-2011 01:27

Sayın Satı Uğurtan,öncelikle, bu sitede akvaryumdan göle düşmüş bir balık misali nerede ne bulacağımı yeni yeni öğrendiğimi belirtmek istiyorum.Zira bahçe ve çiçek hastası olarak böylesine harika bir bahçeyi nasıl görmediğime şaşırdım,gece gece bahçenizin bütün sahifelerini dolaştım.Bahçenize çiçeklerinizin çeşitliliğine,ve yörenin güzelliğine bayıldım.Kasımpatı hastası olarak patlarınızı ne kadar övsem azdır,Clematislerin renkleri çok güzel.Bir de 29.9.2010 tarihli resimlerden 4. Arap fulu mu ,benmi benzettim,ılgın hakkında da şunu soracağım,köklü mü diktiniz çelik mi? Bendeniz tarafına ,tuzlu suya dayanıklılığından ötürü set olarak dikmek istiyorum.Malumat verebilirseniz sevinirim. Bu kadar çiçek içinde bir de sebze ile uğraşıyorsunuz.Ellerinize sağlık,Tanrı kuvvet versin.Selamlar Sevgiler.

Satı Uğurtan 14-05-2011 15:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 803657)
Sayın Satı Uğurtan,öncelikle, bu sitede akvaryumdan göle düşmüş bir balık misali nerede ne bulacağımı yeni yeni öğrendiğimi belirtmek istiyorum.Zira bahçe ve çiçek hastası olarak böylesine harika bir bahçeyi nasıl görmediğime şaşırdım,gece gece bahçenizin bütün sahifelerini dolaştım.Bahçenize çiçeklerinizin çeşitliliğine,ve yörenin güzelliğine bayıldım.Kasımpatı hastası olarak patlarınızı ne kadar övsem azdır,Clematislerin renkleri çok güzel.Bir de 29.9.2010 tarihli resimlerden 4. Arap fulu mu ,benmi benzettim,ılgın hakkında da şunu soracağım,köklü mü diktiniz çelik mi? Bendeniz tarafına ,tuzlu suya dayanıklılığından ötürü set olarak dikmek istiyorum.Malumat verebilirseniz sevinirim. Bu kadar çiçek içinde bir de sebze ile uğraşıyorsunuz.Ellerinize sağlık,Tanrı kuvvet versin.Selamlar Sevgiler.

Sevgili berrinb, bahçeme ve siteye hoş geldiniz, sizin bahçeleriniz yanında benimki bebek kalır benim bahçe daha dört yıllık bir bahçe çok seviyorum çok uğraşıyorum ama bilgide bitki çeşidinde bahçe güzelliğinde sizin elinize su bile dökemem.
Berrin hanım bende arap fulu var fakat daha küçük yani sizin dediğiniz bitki arap fulu değil, o bitkinin adı, Clerodendron bungei.
Ben ılgını köklü diktim yalnız çeliktende kökleniyor, evet çit olarak çok güzel duracağından eminim, tüm övgüleriniz için çok teşekkürler sevgiler.

nurcanaybay 14-05-2011 18:19

Satı hanım ;
herkes gibi ılgın'ı ben de çok beğendim.İsmini duyardım da nasıl bir bitki olduğunu bilmezdim.Sayeniz de hepimiz tanıdık ve sevdik :)

Küçük yaramaz ne yapıyor ,arada onu da görelim lütfen.

Berrin hanımın sorduğu çiçek yanılmıyorsam kış ortancası .Ama emin de değilim :)

Satı Uğurtan 15-05-2011 23:36

Bahçem.

2 Eklenti(ler)
Sevgili nurcan, çok teşekkürler ılgın gerçekten güzel bir ağaç, çiçeklendiğinde resmen açık pembe bir top gibi.
Armut çok mutlu resmen evin en küçük kızı edasında etrafta geziyor, sen yeterki iste şimdi fotoğrafını yüklüyorum ablası Ankaradan geldiğinde ilk gördüğü andaki sevgi ve özlem gösterisi:)
Sevgili berrinin sorduğu kış ortancası değil, Clerodendron bungei.

acemifüsun 15-05-2011 23:40

Çok şeker, çok:)) Ablasını da illa öpecek:) Çok güzel fotoğraflar , ellerinize sağlık sevgili Satı hanım:)

berrinb 15-05-2011 23:44

Sayın Satı Uğurtan , Armut a bayıldım.Çok hoş bir yüzü ve göz ifadesi var. Ekranı öpesim geldi.Benim de iki tane kedim var, çok seviyoruz.Evlat gibiler değilmi?. Maşallah diyorum.Hoşçakalın.

Satı Uğurtan 15-05-2011 23:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 804510)
Çok şeker, çok:)) Ablasını da illa öpecek:) Çok güzel fotoğraflar , ellerinize sağlık sevgili Satı hanım:)

Sevgili acemifüsun, çok teşekkürler gerçekten çok şeker çok tatlı, ablalar geldiğinde resmen özlediğini belli ediyor, öpüyor sarılıyor çılgınlar gibi ne yapacağını şaşırıyor:)
Tekrar teşekkürler sevgiler.

Satı Uğurtan 15-05-2011 23:57

Sevgili berrinb, çok teşekkürler duygularınızı öyle güzel anlatmışsınızki ne diyeceğimi bilemedim, ben bu güne kadar muhabbet kuşu, tavuk papağan baktım onlar duygularını köpekler kadar belli etmiyorlar, armut resmen bakışlarıyla her şeyi anlatıyor, onu çok seviyoruz, sizinde kedileriniz sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar sevgiler.

nurcanaybay 16-05-2011 20:50

İkinci fotoğrata ki bakışına bayıldım.Çok büyümüş ,çok tatlı.
Mutluluğunuz daim olsun :)

Satı Uğurtan 16-05-2011 22:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 804953)
İkinci fotoğrata ki bakışına bayıldım.Çok büyümüş ,çok tatlı.
Mutluluğunuz daim olsun :)

Sevgili nurcan, çok teşekkürler, evet resmen elimizde büyüdü, çok güzel çok duygu dolu bir olay, onu çok seviyoruz hiç böyle bir duygu olacağını tahmin bile etmiyordum.

Satı Uğurtan 17-05-2011 11:22

Bahçem.

4 Eklenti(ler)
Armutla sabah gezimizi yapıp bahçemize geldik, bahçenin çiçeklerini görünce dayanamadım bir kaç fotoğraf çektim ve sizlerle paylaşmak istiyorum, önce beyazın endamı.

Satı Uğurtan 17-05-2011 11:26

Bahçem.

5 Eklenti(ler)
Şimdi tam ismine uygun görünen gelin tacı ve Haseki küpelerim.

zenfree 17-05-2011 12:59

Satı Hanım harika görüntüler. Gelin tacını çok beğendim.

Satı Uğurtan 17-05-2011 15:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 805325)
Satı Hanım harika görüntüler. Gelin tacını çok beğendim.

Sevgili zenfree, çok teşekkürler gelintacı gerçekten çok hoş benimki üç yıl oldu dikeli bu yıl açtı, çiçekleri o kadar yoğunki,tomurcuklar tam çalının dibinden başlıyor başa kadar sürüyor, biz küçükken papatyalardan taç yaparlardı bize tıpkı onun gibi.

Yücel Canpolat 17-05-2011 17:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 805285)
Şimdi tam ismine uygun görünen gelin tacı ve Haseki küpelerim.

Kuş olsam aha buralara konsam:)Satı ablacığım ellerine kollarına sağlık,benim bir haseki küpem bile yok:)Artık Cemo kardeşimin bahçesini talan etmem gerekiyor beş adet çamaşır leğeni(büyük boy)aldım haberin olsun bu aralar ortalarda gözükmüyor tam fırsatı:)
Resimleri görünce işte bu dedim gerçekten çok güzeller şunuda iyi biliyorum ki sadece güzelliklere değil güzelleştiren ellere de bakıyorum,eee artık şu zeytinde tüm güzelliği ile ortaya çıksa:)Herkese selamlar yolluyorum hem de yürekten.

mandalinci 17-05-2011 17:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 804506)
Sevgili nurcan, çok teşekkürler ılgın gerçekten güzel bir ağaç, çiçeklendiğinde resmen açık pembe bir top gibi.
Armut çok mutlu resmen evin en küçük kızı edasında etrafta geziyor, sen yeterki iste şimdi fotoğrafını yüklüyorum ablası Ankaradan geldiğinde ilk gördüğü andaki sevgi ve özlem gösterisi:)
Sevgili berrinin sorduğu kış ortancası değil, Clerodendron bungei.

Severim ben Armut'u yavru mu , cinsi ne? Özlemlerini, sevgilerini nasıl da belli ederler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025