![]() |
Son fotoğraflarınızı görmemiştim, ne kadar güzeller, elinize sağlık.
|
Cok tesekkür ederim sevgili Limon. Iki aydan uzun süren kar ve soguktan sonra yeni yeni günesi gördük. Umarim bahcem cok zarar görmemistir. Karlar eriyince zarar ziyan tespiti yapabilecegim artik. Sevgiler.
|
Ne kadar güzel renkler, duru, insanı yormayan huzurlu. Apayrı bir güzelliği var sonbaharın. Teşekkürler resimler için:)
|
Hem bahçeniz hem de paylaştığınız diğer sonbahar resimleri inanın huzur veriyor, paylaşımınız için teşekkürler, ellerinze emeklerinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandir ara vermistim bahce resimlerine ama karlar ancak eridi. Bu kis üc aylik hamileyken bebegimizi kaybedince toparlanmamiz zaman aldi tabii... Bahcem bu zor zamanlarda bana cok destek oldu. Ama diger bahceler o kadar mükemmel ki yetismek icin daha cok calismam lazim...
Baharin ilk cicisi yeni kamelyamiz ve diger bahar resimleri: |
5 Eklenti(ler)
Emektar lupinim ve diger resimler...
|
Sevgili Çiçeksever70, geçmiş olsun.
Bahçeniz öyle taze bahar kokuyor ki, size güleceğiniz günler yaşatsın. |
5 Eklenti(ler)
Kücük oglum bahcede en büyük yardimcim...
|
5 Eklenti(ler)
Bahar resimlerine devam...
|
5 Eklenti(ler)
Doga her gün hizla yeseriyor...
|
5 Eklenti(ler)
Ve son resimler...
|
Alıntı:
|
Sevgili Çiçeksever70; öncelikle geçmiş olsun diyorum. Allah çocuklarınıza uzun ömürler versin.
Sizi ve bahçenizi özlemiştik. Maşallah yine harikalar yaratmışsınız. Ellerinize sağlık. |
Sn.çiçeksever geçmiş olsun çok üzüldüm :(
Fotoğraflar çok güzel insanın içi açılıyor. |
Tesekkür ederim sevgili Almira ve sevgili Ankara.
|
Sevgili Çiçeksever çok üzüldüm geçmiş olsun. Bahçenizdeki çiçekler çok güzel özellikle yaprak manoyanın yanında oğlunuzla olan resim. Hayatta herşey insanlar için bahçenizin ve çocuklarınızın tadını çıkarın:)
|
Tesekkürler sevgili Günebakan, ben de o resmi cok seviyorum. O manolya oglumun anneler günü hediyesi idi. Burada tekrar dostlarla bulusmak cok güzel.
|
Sevgili Çiçeksever, bahçenin açılışını yapmışsınız, ne güzel her şey canlanmış.
Küçük oğlunuzla olan fotoğrafınızı çok beğendim, ne güzel de sarılmışsınız, Allah uzun ömürler versin. Bu arada, lupin çok güzel olmuş, artık endişem kalmadı, Graz da yaşayabiliyorsa burada da kışı rahatlıkla atlatır, hiç açmasa bile yaprak formu harika. Tüm işler için kolay gelsin, yeni mevsim yeni umutlar getirsin, size ve tüm sevdiklerinize. |
Sevgili Çiçeksever güzel fotoğraflarını özlemiştim. Bahardaki bitkilerin coşkusu, hayatın acısıyla tatlısıyla devam ettiğinin en güzel göstergesi değil mi? Acı günler geride kalmış, bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallah.
Orman Gülü ne kadar güzel açmış. Orayı buradan daha soğuk biliriz ama hemen hemen eş zamanlı gidiyor bitkileriniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili Limon tesekkür ederim. Senin bahceni de yakindan takip ediyorum hersey cok güzel ve düzenli. Genelde Istanbul`u bir ay geriden takip ediyorum bitki ve sebze gelisimi konusunda. Ama Kasim sonu Aralik basina kadar tadini cikariyorum. Buna da sükür. Sevgiyle kal... |
3 Eklenti(ler)
Kac yildir bu evdeyiz hic cicek acmamisti kuru yaprak cikarip duruyordu. Hangi cicek oldugunu bilmiyorum ama cok güzel...
Gecen gün dayanamayip bir Hosta aldim bu kis yasatabilirsem devamini da alacagim. |
Sevgili Ciceksever70, büyük geçmiş olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin,oğlunuz çok şirin maaşallah,
çuhanız, sümbülleriniz, hercaileriniz çok güzeller yemyeşil heryer ne güzel, |
Alıntı:
|
Sarı süsenin rengi harikaymış, keşke bütün yaz açsalar değil mi?
Hosta da çok güzel, güle güle büyütün sevgili Çiçeksever. |
Sevgili ciceksever70;
Ellerinize sağlık.Hepside bir birinden çok güzel.Bu arada yiğenimizi Allah size bağışlasın.Çok tatlı. Saygılar |
Sevgili çiçeksever70 çok geçmiş olsun.Bahçeniz burdan okadar güzel gözüküyorki ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Tesekkür ederim Bahtiyar bey, sevgili dag cigi. Sizin bahceniz de favorilerim arasinda Bahtiyar bey sebzelerinizi hayranlikla izliyorum ama sizin kadar ustalasmam icin daha cok yol katetmem lazim.
|
2 Eklenti(ler)
Kartopum henüz cok minik. Bu yil cicegini görebilecegimi sanmiyorum ama yine de bahceme ekledigim icin cok mutluyum. Istedigim cesitlerden biriydi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025