agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

ciceksever70 05-05-2013 15:31

5 Eklenti(ler)
Ve son resimler... Boyutlarini kücültür kücültmez bitki resimleri de ekleyecegim.

yagmur 05-05-2013 15:48

Elinize saglik. Cok Guzel olmus .)))

Eser İlhan 05-05-2013 16:32

Gülr güle oturun :) Bayılırım tadilat yapmaya, resimleri de bir o kadar zevkle izledim.. ;)

nurcanaybay 05-05-2013 16:41

Tadilat benim için gerilim dolu günler demektir :)....ama bittiğinde de büyük bir huzur duyarım .Sizin de neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.Güle güle oturun.

ciceksever70 05-05-2013 16:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan (Mesaj 1149506)
Gülr güle oturun :) Bayılırım tadilat yapmaya, resimleri de bir o kadar zevkle izledim.. ;)

Tesekkür ederim sevgili Eser hanim ama ben tadilati hic sevmem bitkilerime bir sey olacak diye... Siradaki proje birkac yil icinde bahce merdivenleri ve bahce kulübesi. Merdivenlerin kenarlarindaki bitkilerimi ve kulübenin önündeki bayirdan sökmem gerekecekleri düsündükce simdiden uykularim kaciyor. Eski haliyle yasamaya raziyim sirf bu yüzden. Esim de kiziyor senin incik cincik ektiklerin yüzünden eve bir is yaptiramiyoruz diye.

Orhan Özbilgiç 05-05-2013 16:43

Bu evi, bahçeyi çok özlemiştim. Beklediğimdende nefis bir ev çıktı karşıma. Sağlık içinde sefasını sürersiniz inşallah. Baksanıza bıcırıklar keyfini çıkarmaya başlamışlar bile.:p

Bahçe çok zarar görmüşe benzemiyor. Korkulan olmamış sanırım. Yaz boyunca, o güzel bitkilerinizi görebileceğim için çok mutluyum.

Selam ve sevgilerimle.

ciceksever70 05-05-2013 16:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 1149510)
Tadilat benim için gerilim dolu günler demektir :)....ama bittiğinde de büyük bir huzur duyarım .Sizin de neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.Güle güle oturun.

Gerilim tam dogru kelime oldu sevgili nurcanaybay. Daha kendime gelemedim, bir ayda sinirlerim yiprandi.

Eser İlhan 05-05-2013 16:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 1149512)
Tesekkür ederim sevgili Eser hanim ama ben tadilati hic sevmem bitkilerime bir sey olacak diye... Siradaki proje birkac yil icinde bahce merdivenleri ve bahce kulübesi. Merdivenlerin kenarlarindaki bitkilerimi ve kulübenin önündeki bayirdan sökmem gerekecekleri düsündükce simdiden uykularim kaciyor. Eski haliyle yasamaya raziyim sirf bu yüzden. Esim de kiziyor senin incik cincik ektiklerin yüzünden eve bir is yaptiramiyoruz diye.

Tabii, bitkiler konusunda haklısınız. Ama hiç uykularınızı kaçırmayın, bence emniyete alabildiklerinizi alın, herşeye rağmen kayıplarınız olursa bunu da da bir yenileme /yenilenme fırsatı olarak görün. O zaman belki içiniz daha rahat eder. ;) Sevgiler..

ciceksever70 05-05-2013 16:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 1149514)
Bu evi, bahçeyi çok özlemiştim. Beklediğimdende nefis bir ev çıktı karşıma. Sağlık içinde sefasını sürersiniz inşallah. Baksanıza bıcırıklar keyfini çıkarmaya başlamışlar bile.:p

Bahçe çok zarar görmüşe benzemiyor. Korkulan olmamış sanırım. Yaz boyunca, o güzel bitkilerinizi görebileceğim için çok mutluyum.

Selam ve sevgilerimle.

Tesekkür ederim Orhan bey, evet en cok cocuklara yaradi bir sürü oyun yerleri oldu. Bu yil mutfaktaki balkonu da bos biraktim kizim icin. Eski kulübenin önünde yapiyorum tohum, saksi islerimi. Zarar gören cok fazla bitki olmadi, en azindan ölümcül olarak. Pierislerim biraz üzerine olur olmaz atilan malzemelerden dallari kirildi, bir de beyaz manolyamin cok dali kirildi. Umarim seneye kadar kendini toparlar. Bu kadar zararla kurtulduguma seviniyorum.

tulpe-e 29-05-2013 18:36

bahcenizi zevkle izledim benim hikayemde sizinkiyle ayni insan herseyiyle kendi yapinca evi bahcesi cocugu gibi oluyor güle güle oturun

Adalet Yağcı 29-05-2013 20:43

Sevgili ciceksever'im, nerelerdesin, bahçen cıvıl cıvıl olmuştur şimdi, yeni fotoğraflar ekle de özlem giderelim.

YeniGine 30-05-2013 01:33

Sevgili çiçeksever70 gelmişsiniz hoşgelmişsiniz ben geldiğinizi görmekte gecikmişim. :( Özür. En son üçüncü bebeğinizin dünyaya gelişi (Maşallah büyümüş) döneminde kalmıştım. Ve inanın büyük keyf alarak, zevkle bahçe sayfanızı gezmiş idim. Tadilatlar yaptırmışsınız çok da güzel olmuş, güle güle oturun inşallah. Ve bundan sonraki paylaşımlarla devam diyelim inşallah.

sevgihoca 05-10-2015 22:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 868311)
Bu hafta havalar iyice sogudu. Gün icinde 6-8 derece arasi oluyor, gece daha da düsüyordur. Sabah kizcagizimla abisini yuvaya biraktik, artik elimde bebek arabasi var daha mobil hale geldim ya kim tutar beni? Hemen kendime yeni sonbahar cicileri aldim. Böylece sezonluklarin saksilarina bunlari ekip kisin da biraz yesillik görecegim. Yeni cicilerim skimmia, euonymus, pieris, leucothoe, vazgecemedigim erikalar ve gaultheria. Gaultheria bir tane kalmisti cok da pejmürde bir haldeydi kiyamadim aldim. Kimbilir belki bizim bahceyi sevip kendine gelir.

İnanın Sayın Çiçeksever70,sonbahar cicileri aldım deyince doğumdan sonra kılık kıyafet aldınız sandım.Kendime çok güldüm.Neyse başlamışken yazmaya devam edeyim.Dört dörtlük bir sayfa.Bu sitede unutamayacağım bir bahçe.Zevkle geziniyorum.Her şey gönlünüzce olsun.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025