![]() |
5 Eklenti(ler)
Ve son resimler... Boyutlarini kücültür kücültmez bitki resimleri de ekleyecegim.
|
Elinize saglik. Cok Guzel olmus .)))
|
Gülr güle oturun :) Bayılırım tadilat yapmaya, resimleri de bir o kadar zevkle izledim.. ;)
|
Tadilat benim için gerilim dolu günler demektir :)....ama bittiğinde de büyük bir huzur duyarım .Sizin de neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.Güle güle oturun.
|
Alıntı:
|
Bu evi, bahçeyi çok özlemiştim. Beklediğimdende nefis bir ev çıktı karşıma. Sağlık içinde sefasını sürersiniz inşallah. Baksanıza bıcırıklar keyfini çıkarmaya başlamışlar bile.:p
Bahçe çok zarar görmüşe benzemiyor. Korkulan olmamış sanırım. Yaz boyunca, o güzel bitkilerinizi görebileceğim için çok mutluyum. Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bahcenizi zevkle izledim benim hikayemde sizinkiyle ayni insan herseyiyle kendi yapinca evi bahcesi cocugu gibi oluyor güle güle oturun
|
Sevgili ciceksever'im, nerelerdesin, bahçen cıvıl cıvıl olmuştur şimdi, yeni fotoğraflar ekle de özlem giderelim.
|
Sevgili çiçeksever70 gelmişsiniz hoşgelmişsiniz ben geldiğinizi görmekte gecikmişim. :( Özür. En son üçüncü bebeğinizin dünyaya gelişi (Maşallah büyümüş) döneminde kalmıştım. Ve inanın büyük keyf alarak, zevkle bahçe sayfanızı gezmiş idim. Tadilatlar yaptırmışsınız çok da güzel olmuş, güle güle oturun inşallah. Ve bundan sonraki paylaşımlarla devam diyelim inşallah.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025