![]() |
3 Eklenti(ler)
Bahara kadar sürecek karli günleri düsündükce bana fenaliklar geliyor. Bu resimleri sadece meraklilari icin gönderiyorum.
|
Sevgil Ciceksever, Bahcenizin bu sekli bile cok güzel gercekten.
Bahara kadar böyle karli günleri düsündükce valla banada fenaliklar geliyor de yinede dün bembeyaz karli sabaha uyanmak da güzeldi, ne kadar daha erken degilmiydi desek de:)). Bugün Graz´i bilmiyorum ama Viyana da kar eridi gitti bile, insallah bir süreligine gelmez, bu yil dediginiz gibi cok erken basildik:). |
Alıntı:
|
Görüntüler bizim hoşumuza gitsede bu kadar uzun süren kış çekilmez tabi. 4 mevsimi doyasıya yaşamak en güzeli. Allah'a şükürler olsun biz karadeniz olarak bu konuda en şanslı bölgedeyiz.
O soğuklarda çiçeklerde bile neşe kalmaz:=(( Kolay gelsin |
Alıntı:
Bende karli günlerini fazla sevmem, hele birde kardan sonra etraf buz gibi donarsa, kapiya gelen giden kaymaya baslarsa, is basa düsüyor yok kar kürü yok buzu erit derken donup donup eve kaciyoruz:)). Bende pazar günü Orleanderlari, sundavilleyi ve birkac ufak sukulent türü saksilarimi cati da bir odaya yerlestirdim. Ogluma da hergün o odayi güzelce havalandirmasi ile görevlendirdim:)). Insallah böceklenmezler yukarda:)). Suan birtek zeytin agacim var disarda onuda alsam mi disarda sarmalasam mi diye düsünyorum.Hepimize kolay gelsin isimiz cok:))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim zeytin de hemen sizinki gibi ama sanirim kiyamicam ona onuda sanirim cati kata alacagim, en fazla -5 dereceye kadar dayankli diyorlar az daha bekleyim:)). Bizim isitma sistemi iki sekilde hem dogal gaz hemde odun, 3 yil oldu eve tasinali ama odunlu sobayi baglamaya erindi :) suan kellerde faliyetsiz duruyor. Aslinda kedisi marangoz eve odun getirmeye eriyor galiba. Tekrardan Allah yardimciniz olsun yeterki saglik ve huzur eksik etmesin herseyin üstesinden gelinir. |
Sayın çiçeksever 70, çekmiş olduğunuz resimler gerçekten harika.Çok güzel görüntülüyorsunuz.Elllerinize sağlık.
|
Biz şimdilik sulukarla avunuyoruz:) Ne güzel kareler yüklemişsiniz. Ağaçlardaki kar görüntüsü bana hep çok huzur verici gelir. Umarım sağlıklı, huzurlu güzellikler içinde bir kış geçirirsiniz. Bitkileriniz de sorunsuz atlatır kışı umarım.
|
En şanslı benim bizim burda kar yağmaz. Sizlere kolay gelsin. Bahçeniz çokgüzel hostanızın yaprakları çok güzel.
|
Sevgili çiçeksever70, bahçeni gezdim çiçekleri, gülleri, karı, kışı ve egeyi izlemek bana büyük haz verdi:)
Sağlıklı ve mutlu bir kış geçirmeniz dileğiyle sevgiler. |
Alıntı:
Her mevsimin kendine göre güzelliği var ama Uzun sürecek bu ortamda olmak istemezdim. Saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Geziye devam... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sordugunuz cicekler kardelenlerle yabani cuhalar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bitti... Baştan sona büyük bir zevkle gezdim bahçenizi Sevgili çiçeksever. Doğanız, manzaranız, evinizin mimarisi, sizler, bahçeniz, çiçekleriniz, karlarınız, ceylanlarınız, odunlarınız... Yani herşey mükümmel, bayıldım, çok hoşuma gitti. Allah'ım bozmasın; daim etsin inşallah sevgili çiçeksever.
Paylaşımlar için çok teşekkürler; bundan sonrasını da bekleriz. |
Alıntı:
|
Merhaba sevgili ciceksever70.
Nasilsiniz? Umarim iyisinizdir. Arkadaslarin bahce sayfalarini gezerken sizin bahcenizi merak ettim dogru. Bu yil avusturyaya cok kar yagdi, kac gündür de durmuyor yine, kim bilir nekadar güzel bir manzara vardir sizin bahcede. Kendinize iyi bakin, Sevgiler..... |
5 Eklenti(ler)
Herkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra paylasacagim yeni bir seyler var nihayet. Uzak kalmamin nedenlerinden biri de bir yenilik olmadikca ayni görüntüleri tekrarlamak istemememdi. Iki diger neden de artik bilgisayar önünde oturarak zaman gecirecegime hareket ederek zaman geciriyorum ve spor yapiyorum. Ayrica kis sonunda büyük bir insaattan ciktik, evimizin isi yalitimi yenilendi ve sivandi, beton yerine parke taslari kondu ve üst kat balkonumuz genisledi. Belgesel gibi bastan sona resimledim merak edenleriniz icin bu isi yalitimi nasil bir sey diye.
|
4 Eklenti(ler)
Resimlerin devami...
|
5 Eklenti(ler)
Resimler biraz fazla kusura bakmayin ama her evresini eklemeye calistim.
|
5 Eklenti(ler)
Resimler...
|
5 Eklenti(ler)
Malzemelere bahcenin ortasina indikce benim de yüregime indi...
|
5 Eklenti(ler)
Bittigine inanamiyorum. Bir an hayatimizi iscilerle devam ettirecekmisiz gibi geldi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025