![]() |
2 Eklenti(ler)
Beyaz clematis cicek acti...
|
2 Eklenti(ler)
Ve ücü bir yerde rododendronlar...
|
5 Eklenti(ler)
Bahcemin sakinlerinden bir kac resim daha...
|
Çok güzel ellerine salık sevgili çiçeksever.
|
Çok güzel bir bahçeniz var.İsimlerini yazarak koysaydınız daha iyi olacaktı .Bilmediğimiz Çiçekleride öğrenmiş olurduk
|
Cok tesekkür ederim sevgili Sevim4 ve Hatice. Isimlerini bildiklerimi yaziyorum ama bazilari eskiden beri bahcemde oldugu icin ben de bilmiyorum. Resimleri gören arkadaslar sagolsunlar ismini biliyorlarsa yaziyorlar. En son resimlerde acelyalar ve beni unutma cicekleri var ama kirmizi renkli bitkinin adini bilmiyorum. Belki aramizda bir bilen vardir. Sevgiler...
|
"Berberis" olabilir mi?
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Dün Anneler günü diye ailem beni cok sevdigim üzüm baglarinin arasinda bir yere yemege götürdü. Burada üzüm baglarinin icine otel ve lokanta da olan misafirhane denilen Gasthaus`lar var. Baglara ve dogaya karsi oturup yemek yemek cok keyifli oluyor. Bu arada tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Resimlerin devami...
|
Alıntı:
|
Sevgili ciceksever70,
Cennet misali.Gerçekten çok güzel yerlermiş. Paylaşım için çok teşekkür ederim. Saygılar |
Sevgili çiçeksever, yeni farkettim ve kaybınıza çok üzüldüm. Allah oğulcuğunuzu bağışlasın.
Sevgiler... |
Sevgili Çiçeksever, ben de thunbergii ye benzettim. Tanıdığım bir bitki değil ama berry türlerinden olduğu yazıyordu sanki. (yanlış hatılamıyorsam)
Fotoğraflar yine şahane. Çok düzenli ve yemyeşil her yer. |
Tesekkür ederim Bahtiyar bey, Vildan hanim. Cok sükür iki saglikli oglum var. Bir de kiz cocuk cok istemistim ama belki daha sonraki bir tarihe kismettir. Bazi seylerin aciklamasini ve kararini Allaha birakmak lazim.
Limon hanim haklisiniz cok düzenli ve temiz insanlar gercekten. Büyük sehirlerde cok sayida yabanci var biraz bizim Istanbul gibi kaos hakim ama yine de halkin kendisi düzenli. Sevgiler... |
Çok güzel yerler ,resim kalitesi de güzel bizlere tanıttığınız için teşekkür ederim .
|
Alıntı:
|
Öncelikle çok geçmiş olsun sevgili çiçeksever.
Fotoğraflar çok çok güzel. Hem bahçenizdekiler hem de üzüm bağları. Bize hasret kaldığımız yeşillikleri taşıyorsunuz. :) Bu manolya türünü de sizden öğrendim. Adı Magnolia stellata imiş. Çiçekleri harika. :) |
Sevgili çiçeksever70 geçmiş olsun. Allah oğullarınızı size bağışlasın. Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla.
Bahçeniz, çiçekleriniz yine çok güzel. Doğa fotoğrafları da. Emeklerinize sağlık:) |
Sevgili Gilan ve Sevim K. tesekkür ederim. Evet Manolya stellata beyaz olan manolyam. Cok hafif sabun gibi bir kokusu var onu da 3 yasindaki oglum sayesinde farkettik. Gidip gelip kokluyordu anne bu cicek cok güzel kokuyo diye. Manolyalar cicek ömrü cok kisa bitkiler ama o kadar güzel cicek acip yaz boyunca güzel yapraklariyla bahceyi süslüyorlar ki insan vazgecemiyor bir türlü.
|
Sevgili çiçek sever size çok çok teşekkür ediyorum.Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için.Ne güzel ne bakımlı yerler insanın içi gidiyor cennet misali.
|
5 Eklenti(ler)
Tesekkür ederim sevgili Dag cigi. Biz bahari daha yeni yasiyoruz. Oralarda coktan acip biten cicekler bizde ancak aciyor. Leylak, spiraea, ahorn, acelyalarimin son hali ve digerleri...
|
5 Eklenti(ler)
Lupinler cicek acmaya hazirlaniyor, spiraea yeni aciyor...
|
5 Eklenti(ler)
Gecen yil ektigim clematisler henüz cicek acmadi. En büyük yardimcim canim esim ve kücük bahcivanimiz...
|
Ben orada bir beyaz leylak gördüm :D
|
ben yerim onu başallah işde yaparmış.
|
Çok güzeller ,ama en güzeli küçük bahçıvan :)
|
Herkese cok tesekkür ederim. Evet sevgili Dudi bütün bahce beyaz leylak dolu biz de buram buram kokan bir mor leylak arayisindayiz.
|
Alıntı:
4. fotoğrafta yakın hali görülen çiçek, ispirya mı? Bizim buralarda evlerin bahçesinde görüyor ve çok beğeniyordum. Sizin bahçenizde görünce yazmak istedim. |
Evet küçük bahçıvanlar kesinlikle çok işe yarıyor. Hem de bir yandan doğaya da alışıyorlar. :)
Sevgili SDurul, sanırım siz Fare Kulağı'nı soruyorsunuz. Forumda sayfası var, bir bakın bakalım bahsettiğiniz çiçek mi? http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=16357 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025