![]() |
Buralara da kar yağıyor ama, sizinki kadar güzel manzara oluşmuyor. Çirkin çatılar, balkonlar. Dip dibe evler, yeşilsiz bloklar:(
Oysa siz de, evler resim çizmiş gibi güzel. O üçgen çatılara bayılıyorum. Biz, manzara izlemek için memlekette, el değmemiş yerlere gitmek zorunda kalıyoruz. Elimizin değdiği heryeri berbat ediyoruz netekimm:(( Tadını çıkart tüm güzelliklerin, şanslısın:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sizlere söz verdigim gibi karli dag resimleri ekliyorum. 1500 metre yükseklikten birkac kar manzarasi...
|
5 Eklenti(ler)
Resimlerin devami...
|
2 Eklenti(ler)
Henüz agaclarin üzeri karla kaplanmadi ama yine de güzel...
|
Sevgili ciceksever70;
Kış sezonunda bahçelerden gelen her mesaja bakıyorum. Bu mesaj, karşılıklı diyalog ise, çok fazla cazip gelmiyor bana. Bahçenin bulunduğu coğrafyaya ilişkin fotoğraflarsa, bakmaktan büyük keyif alıyorum. Öyle ya! Gitmediğim, görmediğim yerleri görüyorum. Bu nedenle size çok teşekkür ediyorum. Fotoğraflar çok güzel. Zaten fotoğrafın konusu kış ise, kar olmalı. O yüzden daha çok sevdim. Sağolun. Bu vesileyle yeni yılın, tüm aileye sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. |
Sevgili çiçeksever ; oldu bitti maznaraya bayılırım.Çok güzeller.Ellerinize sağlık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70 harika kar ,kış manzaralarınız için çook teşekkürler..Tabloluk yerler ...Ne güzel, vallahi bana göre çok şanslısınız...Güle güle tadını çıkarınız:))
Yeni yılınız kutlu olsun,eşiniz ve güzel bebeklerinizle beraber mutlu, sıhhatli başarılı bir yıl dilerim canı. selamlar sevgiler ..:)) |
Sevgili çiçeksever70 yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ;)
|
Sevgili Çiçeksever yeni yılını kutlar, sevgili ailenle birlikte sağlıklı , mutlu uzun yıllar dilerim . Sevgilerimle.
|
Mutlu yıllar çiçeksever
|
Alıntı:
|
Sevgili Peris, sevgili Fatos, sevgili gülbirsen cok tesekkür ederim ben de size cok mutlu bir yil diliyorum. Sevgiyle kalin.
|
Nerde yaşam varsa orada umut da vardır. 2012 yılında tüm umutlar ve başarılar seninle olsun.
Mutlu yıllar... |
Sevgili ciceksever70,mutlu yıllar.
|
Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.
|
Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.
|
Selam
Sayın çiçeksever , sizden güzel kar fotoğrafları bekliyordum ama 23 gündür yoksunuz. İnşallah kötü bir durum yoktur. Saygılarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bitki delileri ne alemdesiniz? Bizde hava sicakligi neredeyse 20 derecelere cikinca bu hafta bahcede derleme toparlama islerine basladim. Manolyalarin altindaki yapraklar temizlendi agac kabuklari serilecek, rhododendron, acelyalar, clematisler ve hanimeli gübrelendi. Gecen yildan kalma yaz ciceklerinin kuruyanlari ve kuru yapraklari toplama islemi devam ediyor. Her gün az da olsa bir seyler yapmaya calisiyorum. Bahcede calistikca da tabii cok mutlu oluyorum. Tüm bitki delilerine iyi bir bahce sezonu dilerim.
|
Vayyy 20 derece demek. Biz eksilerdeyiz burada. Bahceler kar altında. Güneş yüzünü bir gösterse bize de, bak neler yapacağız:))Kukumav kuşu gibi oturuyoruz ne yapalım. :)
Birkaç fotoğraf koy da yeşillik görelim. Yeşile hasret kaldık. |
Bahçeniz çok güzel,bayıldım doğrusu...bende bir toprak ve bitki sevdalısıyım,bu siteye bahçeli bir eve taşındıktan sonra sürekli uğrar oldum,vaktim olmadığından sıkça girememiştim,inceledikçe hayranlığım artıyor görseller harika,çiçeklerin kokularını dahi hissederek bakıyorum... Çoooook teşekkür ederim ellerinize sağlık....
|
hımmmm bitki delileri sıfatını beğendim,hava eksilerde daha,baheçeye girmeme daha çoooooooook var,sizi azıcık kıskandım.....booool toprak kokulu saatler.
|
Bahçe açılışa hazırlanıyor anlaşılan, sizler baharı yaşarken bizler bi gıdım güneşe hasret kaldık.
Bahçe sahipleri, bu sene erik badem yiyemeyeceğiz diyorlar, on günlük sıcak bir devrede erikler ve bademler çiçeklenmiş, şimdi ise kardan yollar kapanmış. Güzel bahçenin fotoğraflarını özledik sevgili Çiçeksever, arada bir Karya bebişin ve delikanlı abilerinin fotoğraflarını da ekle, gelişime şahit olalım :) Ana Vatandan kucak dolusu sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025