agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

cemo 21-12-2011 16:28

Buralara da kar yağıyor ama, sizinki kadar güzel manzara oluşmuyor. Çirkin çatılar, balkonlar. Dip dibe evler, yeşilsiz bloklar:(
Oysa siz de, evler resim çizmiş gibi güzel. O üçgen çatılara bayılıyorum.
Biz, manzara izlemek için memlekette, el değmemiş yerlere gitmek zorunda kalıyoruz. Elimizin değdiği heryeri berbat ediyoruz netekimm:((

Tadını çıkart tüm güzelliklerin, şanslısın:)

ciceksever70 26-12-2011 11:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayhan219 (Mesaj 890299)
Merhabalar
bizde de tam sondaj çalışmaları ortasında böyle kar yağdı
birde arızalar üstüste geldi bir yandan soğuk ve kar
hatta yeraltında boru kırıldı akşama doğru ateş yakıp ışığında çıkarmaya çalıştık olmuyor sinirler geriliyor usta bugün çıkarmaz isek yarın kalıplaşır ve hiç çıkmaz diyor ne yapsak olmadı ve geç saat bıraktık moral sıfır ertesi gün geldik her yer donmuş hortumda sular donmuş kepçe çağırdık geldi dualar dualar ediyoruz öğleye kadar müthiş bir çalışma ve korkarak tekrar boruyu çekmek ve yavaş yavaş boru yerinden hareket etti ve çıktı nasıl sevindik...
bu yıl ilk kar ile ilgili anım biraz sıkıntılı ama sağlıktır her işin başı anı oldu işde
yaşadığınız ortam çok güzel görünüyor sağlıcakla kalın
saygılar

Karda zorluk cekmek nedir cok iyi bilirim. Görüntüsü güzel ama yolu acmak icin küreme kismi bizi mahfediyor. Evimize bahceden cikis da merdivenli oldugu icin günde iki kez merdivendeki karlari küreyip tuzlamak gerekiyor. O yüzden ben tüm güzelligine ragmen yagmasa da olur diyenlerdenim.

ciceksever70 26-12-2011 11:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 890334)
Sevgili ciceksever70; Maaşallah, aile fotoğrafları "mutluluk işte bu..!" dedirtiyor. Kızın Karya sana çok benziyor. Biraz da süslü olacak sanırım. Bize de oyuncak çıktı galiba. Kızım doğduğundan beri ben süslemekle kalmadığım gibi, anneanne, teyze hala hepsi alışverişe doyamıyor. Bu kadar mı tatlı geliyor kız eşyalarını almak.:p:p
Ayakkabı ve terlik kolleksiyonu oldu şimdiden. Hele kıyafetler bonbon şekeri gibi. Oyuncaklar desen her evde ayrı oyuncakları, sandalyeleri, eşyaları var. Hatta kuzenimin bir kaç hafta önce kızı oldu. Çiçeği burnunda anneanne, kendi evine de ayrı çocuk odası düzenlemiş. Galiba sonu yok bunun...;) Bu kızlar neler yaptırıyorlar şirinlikleriyle... Tüm çocuklarının kaderleri ve sağlıkları güzel olsun inşallah.

Kar manzaralı fotoğraflar çok güzel. Ne kadar şanslı çocukların var. Bahçeli evde büyüyorlar. İleride apartmanda yaşamak istemeyeceklerdir. Hele minik Karya sanırım hep annesini taklit edecek. Yakında elinde kürek, kova bahçede görürüz artık.;)

Sevgiler...

Sevgili uzayli hem dogal ortam hem de kiz cocuk hakkinda söylediklerinize hak veriyorum. Kiz bebek esyalari gercekten cok bastan cikarici. Simdilik sokaga ciktigimizda kiza kar tulumu giydirdigim icin fazla sey almiyorum, biraz da dünyada giyecek bir seyi olmayan cocuklari düsünerek kendimi frenlemeye calisiyorum. Abisinden kalan bir dolap dolusu esya varken üzerine onlarcasini eklemek israf gibi geliyor. Ben de bahcede gezinecegi günleri hayal ediyorum. Sevgiler.

ciceksever70 26-12-2011 11:30

5 Eklenti(ler)
Sizlere söz verdigim gibi karli dag resimleri ekliyorum. 1500 metre yükseklikten birkac kar manzarasi...

ciceksever70 26-12-2011 11:33

5 Eklenti(ler)
Resimlerin devami...

ciceksever70 26-12-2011 11:35

2 Eklenti(ler)
Henüz agaclarin üzeri karla kaplanmadi ama yine de güzel...

Orhan Özbilgiç 26-12-2011 11:46

Sevgili ciceksever70;
Kış sezonunda bahçelerden gelen her mesaja bakıyorum. Bu mesaj, karşılıklı diyalog ise, çok fazla cazip gelmiyor bana.
Bahçenin bulunduğu coğrafyaya ilişkin fotoğraflarsa, bakmaktan büyük keyif alıyorum. Öyle ya! Gitmediğim, görmediğim yerleri görüyorum.

Bu nedenle size çok teşekkür ediyorum.

Fotoğraflar çok güzel. Zaten fotoğrafın konusu kış ise, kar olmalı. O yüzden daha çok sevdim. Sağolun.

Bu vesileyle yeni yılın, tüm aileye sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

fikreteren 26-12-2011 12:06

Sevgili çiçeksever ; oldu bitti maznaraya bayılırım.Çok güzeller.Ellerinize sağlık

ciceksever70 26-12-2011 12:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 891833)
Sevgili ciceksever70;
Kış sezonunda bahçelerden gelen her mesaja bakıyorum. Bu mesaj, karşılıklı diyalog ise, çok fazla cazip gelmiyor bana.
Bahçenin bulunduğu coğrafyaya ilişkin fotoğraflarsa, bakmaktan büyük keyif alıyorum. Öyle ya! Gitmediğim, görmediğim yerleri görüyorum.

Bu nedenle size çok teşekkür ediyorum.

Fotoğraflar çok güzel. Zaten fotoğrafın konusu kış ise, kar olmalı. O yüzden daha çok sevdim. Sağolun.

Bu vesileyle yeni yılın, tüm aileye sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim Orhan bey, ben de size ve esinize mutluluk ve saglik icinde gecireceginiz bir yil dilerim. Tabii bol cicekli... Sevgiyle kalin.

ciceksever70 26-12-2011 12:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 891839)
Sevgili çiçeksever ; oldu bitti maznaraya bayılırım.Çok güzeller.Ellerinize sağlık

Tesekkür ederim fikret bey. Bu bizde acilis kari, daha cok yagacaktir. Yeni resimleri paylasirim. Sevgiler.

limon 26-12-2011 18:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 891833)
Sevgili ciceksever70;

Size tamamen katılıyorum Orhan Bey. Bir de, bende olmayan bitkileri arkadaşların bahçelerinde keyif içinde görünce, kendi bahçemdelermiş gibi mutlu oluyorum.

berrinb 30-12-2011 20:45

Sevgili çiçeksever70 harika kar ,kış manzaralarınız için çook teşekkürler..Tabloluk yerler ...Ne güzel, vallahi bana göre çok şanslısınız...Güle güle tadını çıkarınız:))

Yeni yılınız kutlu olsun,eşiniz ve güzel bebeklerinizle beraber mutlu, sıhhatli başarılı bir yıl dilerim canı. selamlar sevgiler ..:))

Periş 30-12-2011 22:52

Sevgili çiçeksever70 yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ;)

Fatoş 31-12-2011 14:35

Sevgili Çiçeksever yeni yılını kutlar, sevgili ailenle birlikte sağlıklı , mutlu uzun yıllar dilerim . Sevgilerimle.

gulbirsen 31-12-2011 18:11

Mutlu yıllar çiçeksever

ciceksever70 31-12-2011 20:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 893591)
Sevgili çiçeksever70 harika kar ,kış manzaralarınız için çook teşekkürler..Tabloluk yerler ...Ne güzel, vallahi bana göre çok şanslısınız...Güle güle tadını çıkarınız:))

Yeni yılınız kutlu olsun,eşiniz ve güzel bebeklerinizle beraber mutlu, sıhhatli başarılı bir yıl dilerim canı. selamlar sevgiler ..:))

Berrin hanim cok tesekkür ederim ben de size ve ailenize mutlu bir yil dilerim. Sevgiler.

ciceksever70 31-12-2011 20:28

Sevgili Peris, sevgili Fatos, sevgili gülbirsen cok tesekkür ederim ben de size cok mutlu bir yil diliyorum. Sevgiyle kalin.

fatma sunay 31-12-2011 20:48

Nerde yaşam varsa orada umut da vardır. 2012 yılında tüm umutlar ve başarılar seninle olsun.

Mutlu yıllar...

sevim4 31-12-2011 22:17

Sevgili ciceksever70,mutlu yıllar.

alcen 01-01-2012 10:17

Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.

veritoprak_80 01-01-2012 11:01

Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.

KAPTANzst 23-01-2012 09:48

Selam
Sayın çiçeksever , sizden güzel kar fotoğrafları bekliyordum ama 23 gündür yoksunuz. İnşallah kötü bir durum yoktur.
Saygılarımla

ciceksever70 23-01-2012 13:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi KAPTANzst (Mesaj 902666)
Selam
Sayın çiçeksever , sizden güzel kar fotoğrafları bekliyordum ama 23 gündür yoksunuz. İnşallah kötü bir durum yoktur.
Saygılarımla

Sevgili kaptanzst, henüz kisa giremedik. Gündüz hava sicakligi arti 9-10 derecelerde. Subat da böyle gecerse ne yazik ki kar resimlerim olamayacak. Ben de bitkilerim kis uykusuna giremedi diye kaygilaniyorum. Umarim bunun zararini görmezler.

jineop 27-02-2012 09:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 886935)
Evet cemocugum, birbirimizi tesvik ediyoruz. Ben de hic kiyamiyorum, bir bitkinin üstünde kalmis tohumu gördüm mü mutlaka topluyorum, kirilan dallari oraya buraya sokusturuyorum. Sonra da köklenince ekecek yer ariyorum. Bunun sonu nereye varacak bilmem. Fazlasi da bahcede düzensizlik yapiyor.

Bu hastalık hepimizde var. Deli kızın ceyizi diyorsun ama ben bu bahçeyi çok seviyorum ve beğeniyorum. Tabi seni de çok....

ciceksever70 27-02-2012 10:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 917270)
Bu hastalık hepimizde var. Deli kızın ceyizi diyorsun ama ben bu bahçeyi çok seviyorum ve beğeniyorum. Tabi seni de çok....

Cok tesekkür ederim arkadasim. Bahcelerimiz aslinda bizim aynamiz. Ben de hayatimin her alaninda cok renk ve hareket seven bir insanim. Sanirim asiri düzenli bir bahce beni sikardi. Bu arada havalar cok güzel bizde, ben ufaktan toparlama ve cali cirpi budama islerine basladim.

ciceksever70 01-03-2012 13:47

Bitki delileri ne alemdesiniz? Bizde hava sicakligi neredeyse 20 derecelere cikinca bu hafta bahcede derleme toparlama islerine basladim. Manolyalarin altindaki yapraklar temizlendi agac kabuklari serilecek, rhododendron, acelyalar, clematisler ve hanimeli gübrelendi. Gecen yildan kalma yaz ciceklerinin kuruyanlari ve kuru yapraklari toplama islemi devam ediyor. Her gün az da olsa bir seyler yapmaya calisiyorum. Bahcede calistikca da tabii cok mutlu oluyorum. Tüm bitki delilerine iyi bir bahce sezonu dilerim.

cemo 01-03-2012 14:14

Vayyy 20 derece demek. Biz eksilerdeyiz burada. Bahceler kar altında. Güneş yüzünü bir gösterse bize de, bak neler yapacağız:))Kukumav kuşu gibi oturuyoruz ne yapalım. :)

Birkaç fotoğraf koy da yeşillik görelim. Yeşile hasret kaldık.

olcim 01-03-2012 14:24

Bahçeniz çok güzel,bayıldım doğrusu...bende bir toprak ve bitki sevdalısıyım,bu siteye bahçeli bir eve taşındıktan sonra sürekli uğrar oldum,vaktim olmadığından sıkça girememiştim,inceledikçe hayranlığım artıyor görseller harika,çiçeklerin kokularını dahi hissederek bakıyorum... Çoooook teşekkür ederim ellerinize sağlık....

olcim 01-03-2012 14:28

hımmmm bitki delileri sıfatını beğendim,hava eksilerde daha,baheçeye girmeme daha çoooooooook var,sizi azıcık kıskandım.....booool toprak kokulu saatler.

Adalet Yağcı 01-03-2012 16:41

Bahçe açılışa hazırlanıyor anlaşılan, sizler baharı yaşarken bizler bi gıdım güneşe hasret kaldık.
Bahçe sahipleri, bu sene erik badem yiyemeyeceğiz diyorlar, on günlük sıcak bir devrede erikler ve bademler çiçeklenmiş, şimdi ise kardan yollar kapanmış.

Güzel bahçenin fotoğraflarını özledik sevgili Çiçeksever, arada bir Karya bebişin ve delikanlı abilerinin fotoğraflarını da ekle, gelişime şahit olalım :)
Ana Vatandan kucak dolusu sevgiler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025