![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anlaşabilir miyiz bilmiyorum ki, onlar şimdi Türkçe de bilmiyorlardır, hem uzun yolda ne yerler ne içerler, kıyamam onlara :)
Ama ben bir Linz seyahati düşünüyorum, belki kendim gelir alırım :D |
Alıntı:
|
Linz'de yeğenim var, çok uzun zamandır beni çağırır durur ama bir türlü kısmet olmamıştı, pasaportum bile yoktu, artık var :)
Mevsim olarak ne zaman uygun olur bilmiyorum, bir aklım "hiç bekleme hemen git" diyor, daha fazla kış gelmeden. Belki de İlk baharda gelmem daha iyi olur, biraz bitki de alırım getirebilirsem. |
Alıntı:
|
Haklısın Çiçeksever'im, Nisan ayı daha uygun ola bilir.
Gerçi Nisanda pek çok bahçe işi olur bende ama bir şekilde hallederim her halde. Sanırım getirmek istediğim bitkiler arasında clematis ve gül ilk sırada olacaklar, senin o güzel formlu güllerine bayılıyorum. |
Alıntı:
|
Sn çiçeksever70, uğur böcekleri uğur getirsin yuvanıza. Küçük peri de çoook tatlı, ağabeyler de yakışıklı prensler.
Bahçeniz de güzel yaşadığınız bölgeye de bayıldım. Mutluluklar dilerim size ve güzel ailenize. |
Alıntı:
|
Sayın Çiçeksever;
Çok güzel bahçeniz, doğallığı kaybolmamış çevreniz, Muhterem eşiniz, Büyük abimiz, Küçük abimiz, şirin bebeğiniz, tüm sevdikleriniz/dostlarınız ve çiçekleriniz ile, sağlık içinde mutlu yaşamlar dilerim efendim. Saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
Varsa link de verebilirsin, ben de bir araştırayım nette. Fideler küçükse ugun mevsimde çıplak kök olarak getirebilirim, tabii Yurt dışı yasağı varsa bir çare bulmak gerekiyor :( |
Alıntı:
Rose breeders - Home - David Austin Roses - EU Adalet ablacigim biz bu siteden siparis ediyoruz Ingilizce`si de var. Zaten ciplak kök olarak geliyor karton kutunun icinde. Türkiye`ye gönderim yok diye biliyorum ama yasak olup olmadigi konusunda bir bilgim yok. |
Teşekkürler ederim Çiçeksever'im, ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili ciceksever70, soğuğa dayanıklı sukulentlerinizi araya araya buldum.:) Bunlardan bende de var. Bu sene içeri almıştım, şimdi çıkarırsam belki strese girip, kötü olurlar. Baharda bahçedeki yerlerini alacaklar. Bu da sayenizde oldu, -20 ye dayananlar bizim -12 lere hayli hayli dayanırlar. Bu sukulent, sedum rubrotinctum gibi geldi bana. Eğer oysa seneye dışarı çıkacak.:) Teşekkür ediyor, Karya bebeği öpüyorum. Sevgiyle... |
Karya bebeği özledik görebilirmiyiz:))
|
4 Eklenti(ler)
Karya bebek abilerinin arasina katildi, muzurluk pesinde...
|
Bak sen cimcimeye nede tatlı olmuş MAŞALLAH, abileriylede pek mutlu :) Bahçivan pantolununu, pembe çiçekli bantını sevsinler süslü cadı :)
|
sevgili çiçeksever70,
Bahçenize bir girdim, birdaha çıkamadım. Maşallah, adeta cennetten bir köşe yaratmışsınız. O kadar zevkli ve güzelki. söyleyecek kelime bulamıyorum. büyülendim bu bahçe karşısında emeğinize ellerinize sağlık. ( ben bu bahçeye gizlice ve sessizce dalarım) :)) Bebekleriniz ve eşinizle bu güzel bahçenizde sağlık ve keyifle yaşayın. En mutlu ve uzun ömürler dilerim tüm ailenize. Sevgilerimle Asuman |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili ciceksever70; Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın.
Saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın çiçeksever70 küçük canavarlar çok şirinler inşallah sağlık sıhhat içinde büyürler
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgiyle... |
Sevgili arkadasim Lir, Selahattin 67 ve sevgili SDurul, güzel sözleriniz ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025