![]() |
Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu hafta havalar iyice sogudu. Gün icinde 6-8 derece arasi oluyor, gece daha da düsüyordur. Sabah kizcagizimla abisini yuvaya biraktik, artik elimde bebek arabasi var daha mobil hale geldim ya kim tutar beni? Hemen kendime yeni sonbahar cicileri aldim. Böylece sezonluklarin saksilarina bunlari ekip kisin da biraz yesillik görecegim. Yeni cicilerim skimmia, euonymus, pieris, leucothoe, vazgecemedigim erikalar ve gaultheria. Gaultheria bir tane kalmisti cok da pejmürde bir haldeydi kiyamadim aldim. Kimbilir belki bizim bahceyi sevip kendine gelir.
|
1 Eklenti(ler)
Ve gaultheria...
|
Sevgili Çiçeksever70 ,maşaallah kızımız büyümüş , saçları harika...Çok güzel bir kız olacağından hiç şüphe yok... Bu arada bahçenizdeki çiçekler de aynı güzelliği sürdürüyorlar...Mor patlarınız ve medineleriniz harika... Birde yeşil ve mor yapraklı bir bitki dikkatimie çekti çok orjinal bir görüntüsü var...İsmi nedir.İlk görüyorum.......
Ellerinize sağlık...Bebeğinize ve size sakin huzurlu günler dilerim...Sevgiler..... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Burada simdi kestane zamani. Insanlar akin akin kestane yapilan yerlere kosturur, bahcelerde kestaneler yapilir. Biz de gecenlerde üzüm baglarinin tepesinde bir restoranin bahcesine kestane yemeye gittik. Resimleri sizlerle paylasmak istedim. (Bu arada evde cadi gibi olan kizim üzüm baglarinin arasinda misil misil uyudu).
|
5 Eklenti(ler)
Resimlere devam...
|
5 Eklenti(ler)
Resimler...
|
1 Eklenti(ler)
Ve son bir tane daha...
|
Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.
Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün. |
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)
|
Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş. Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa. Görüntüler için teşekkürler Yağmurlu bir günde içim açıldı 1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz. Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın. |
Alıntı:
|
loveflower la aynı dilekleri paylaşıyorum çiçeksever
|
Alıntı:
|
Sevgili ciceksever70, uzun zamandır ziyaret edemedim bahçenizi kusuruma bakmayın, yazın az vakit harcayabildim nete,girdiğimde hızlıca bi bakınııp çıkıyordum.
Maşallah bebeğiniz çok güzel.Rabbim nazardan korusun.Sizi görmekte çok güzel.Sevgiler......... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Gecenlerde bahceye ciktigimizda hayretler icinde kaldik cünkü evin tüm duvarlari, pencereler, bitkiler ugur böcekleriyle kaplanmisti. Cok günesli bir gün oldugu icin net olarak resimleyemedim ama inanilmaz bir görüntüydü. Hayatimda ilk kez bu kadar cok ugur böcegini bir arada gördüm. Bahceden eve her girisimizde üzerimize yapisanlari ölmesinler diye yine disari salmak zorunda kaldik. Ertesi gün bahcede birkac tane görsek de o görüntü sadece bir güne mahsustu. Sebebini cözemedik ama cok güzel bir gündü cocuklar da cok eglendi.
|
Uğur böcekleri evinize uğur olsun,,,,,sevgiler.
|
Alıntı:
Bundan sonra dikkat et bakalım, çok mutlu ve uğurlu olaylar olacak. Not: Benim kehanetlerim doğru çıkar ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili dost, uğurböcekleri böcek, bit ne varsa temizlemişler, çocukları mutlu etmişler ve gitmişler. Bundan daha güzel bir şans yoktur. Kızımızın arabadaki resmine, babanın kızına bakışına bittim. Selamlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025