agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

jineop 08-10-2011 12:16

Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.

ciceksever70 08-10-2011 12:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 867598)
Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.

Lir`cim kizim sabahlari uyuyor cok sükür ben de biraz bahceyi toparliyorum. Bisme islerimiz bicti simdi sebze bahceleri ve saksilarin toparlanmasi kaldi. Marketlere 1-2 euroya kislik calilar gelmeye baslasi, bosalan saksilara onlari ekeyim diyorum kisin biraz bitki göreyim etrafta. Bu aralar skimmia, gaultheria, pieris gibi bitkiler gelecek. Gaultheria ve pieris saksida kisi geciriyor.

jineop 08-10-2011 12:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 867617)
Lir`cim kizim sabahlari uyuyor cok sükür ben de biraz bahceyi toparliyorum. Bisme islerimiz bicti simdi sebze bahceleri ve saksilarin toparlanmasi kaldi. Marketlere 1-2 euroya kislik calilar gelmeye baslasi, bosalan saksilara onlari ekeyim diyorum kisin biraz bitki göreyim etrafta. Bu aralar skimmia, gaultheria, pieris gibi bitkiler gelecek. Gaultheria ve pieris saksida kisi geciriyor.

Pierislerim yılardır bahçede -12 lerde bile. 3 çeşidindende var. Toprağa ekebilirsin. -28 derecelere dayanıklı;)

ciceksever70 08-10-2011 14:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 867618)
Pierislerim yılardır bahçede -12 lerde bile. 3 çeşidindende var. Toprağa ekebilirsin. -28 derecelere dayanıklı;)

Toprakta da var ama gecen yil denemek icin bir tane saksiya ekmistim. Bu yaz bir tanesi tütün ciceklerinin altinda havasiz kalmis pek bir garip oldu. Umarim düzelir. Ektigimiz cicekler büyüyüp yayilinca aralarda gözden kacanlar da oluyor. :D Ama pieris cok zarif bir bitki cok seviyorum.

ciceksever70 10-10-2011 10:24

5 Eklenti(ler)
Bu hafta havalar iyice sogudu. Gün icinde 6-8 derece arasi oluyor, gece daha da düsüyordur. Sabah kizcagizimla abisini yuvaya biraktik, artik elimde bebek arabasi var daha mobil hale geldim ya kim tutar beni? Hemen kendime yeni sonbahar cicileri aldim. Böylece sezonluklarin saksilarina bunlari ekip kisin da biraz yesillik görecegim. Yeni cicilerim skimmia, euonymus, pieris, leucothoe, vazgecemedigim erikalar ve gaultheria. Gaultheria bir tane kalmisti cok da pejmürde bir haldeydi kiyamadim aldim. Kimbilir belki bizim bahceyi sevip kendine gelir.

ciceksever70 10-10-2011 10:25

1 Eklenti(ler)
Ve gaultheria...

berrinb 10-10-2011 13:36

Sevgili Çiçeksever70 ,maşaallah kızımız büyümüş , saçları harika...Çok güzel bir kız olacağından hiç şüphe yok... Bu arada bahçenizdeki çiçekler de aynı güzelliği sürdürüyorlar...Mor patlarınız ve medineleriniz harika... Birde yeşil ve mor yapraklı bir bitki dikkatimie çekti çok orjinal bir görüntüsü var...İsmi nedir.İlk görüyorum.......
Ellerinize sağlık...Bebeğinize ve size sakin huzurlu günler dilerim...Sevgiler.....

ciceksever70 10-10-2011 14:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 862966)
Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim.

Berrin hanim bu resimdeki bitkiyi mi sordunuz? Salvia horminum, bir adacayi cesidi. Agustos`ta tohumlarini ektim cok cabuk cimlenip ciceklendi. Toplu halde ekilirse daha da güzel görünecegine inaniyorum. Sevgiler.

ciceksever70 12-10-2011 10:24

5 Eklenti(ler)
Burada simdi kestane zamani. Insanlar akin akin kestane yapilan yerlere kosturur, bahcelerde kestaneler yapilir. Biz de gecenlerde üzüm baglarinin tepesinde bir restoranin bahcesine kestane yemeye gittik. Resimleri sizlerle paylasmak istedim. (Bu arada evde cadi gibi olan kizim üzüm baglarinin arasinda misil misil uyudu).

ciceksever70 12-10-2011 10:32

5 Eklenti(ler)
Resimlere devam...

ciceksever70 12-10-2011 10:34

5 Eklenti(ler)
Resimler...

ciceksever70 12-10-2011 10:36

1 Eklenti(ler)
Ve son bir tane daha...

dağ çiği 12-10-2011 20:12

Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.

Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün.

ciceksever70 13-10-2011 07:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği (Mesaj 869179)
Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.

Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün.

Cok tesekkür ederim sevgili Dagcigi. Sahip oldugumuz en degerli sey ailemiz. Yabanci bir ülkede olunca aile birbirine daha cok baglaniyor, destek oluyor. Cocuklar büyüyene kadar doya doya her anlarini yasamak istiyoruz. Bu bir daha geri gelmeyecek bir zaman cünkü. Sevgiler.

günebakan 13-10-2011 08:20

Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)

KAPTANzst 13-10-2011 09:09

Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş.
Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa.
Görüntüler için teşekkürler
Yağmurlu bir günde içim açıldı
1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika

ciceksever70 13-10-2011 10:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 869328)
Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)

Benim icin de O dünyanin en güzel kizi sevgili günebakan...

ciceksever70 13-10-2011 10:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi KAPTANzst (Mesaj 869353)
Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş.
Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa.
Görüntüler için teşekkürler
Yağmurlu bir günde içim açıldı
1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika

Sevgili kaptanzst, burasi Avusturya`nin Toskana`si olarak anilan bagcilik bölgesi. Nereye baksaniz ucsuz bucaksiz üzüm baglari görürsünüz. O yüzden fazla ormanlik alan yok. Ancak Karadeniz ormanlarini andiran büyük ormanlar var yerlesim bölgeleri hep ormanlik alanlara yakin zaten. Iklimi ve bitki örtüsü de Karadeniz`e cok benziyor. Mahalle gibi dediginiz kücük bir köy. Burasi cok daglik bir ülke oldugu icin daglarin arasinda irili ufakli köylere rastlamak mümkün. Birkac büyük sehir disinda hayat hep doganin icinde geciyor. Düzenlerini o sekilde kurmuslar. Anadolu`da olan dag köylerinden burayi ayiran yasam kalitesi ve refah düzeyi. Keske ülkemizde de hersey bu kadar düzenli olsa... Sevgiler.

loveflower 13-10-2011 13:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 869369)
Sevgili kaptanzst, burasi Avusturya`nin Toskana`si olarak anilan bagcilik bölgesi. Nereye baksaniz ucsuz bucaksiz üzüm baglari görürsünüz. Birkac büyük sehir disinda hayat hep doganin icinde geciyor. Düzenlerini o sekilde kurmuslar. Anadolu`da olan dag köylerinden burayi ayiran yasam kalitesi ve refah düzeyi. Keske ülkemizde de hersey bu kadar düzenli olsa... Sevgiler.

Sevgili çiçeksever70, çok haklısınız, keşke bu düzen bizde de olsa. Malesef daha önce de konuştuğumuz gibi biz düzenlemek yerine talan ediyoruz güzelliklerimizi.
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz.

Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın.

ciceksever70 13-10-2011 20:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 869422)
Sevgili çiçeksever70, çok haklısınız, keşke bu düzen bizde de olsa. Malesef daha önce de konuştuğumuz gibi biz düzenlemek yerine talan ediyoruz güzelliklerimizi.
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz.

Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın.

Cok tesekkür ederim sevgili loveflower.

ayhan219 13-10-2011 21:19

loveflower la aynı dilekleri paylaşıyorum çiçeksever

ciceksever70 13-10-2011 21:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayhan219 (Mesaj 869631)
loveflower la aynı dilekleri paylaşıyorum çiçeksever

Cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin.

hanndan 16-10-2011 19:57

Sevgili ciceksever70, uzun zamandır ziyaret edemedim bahçenizi kusuruma bakmayın, yazın az vakit harcayabildim nete,girdiğimde hızlıca bi bakınııp çıkıyordum.
Maşallah bebeğiniz çok güzel.Rabbim nazardan korusun.Sizi görmekte çok güzel.Sevgiler.........

ciceksever70 16-10-2011 21:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 870412)
Sevgili ciceksever70, uzun zamandır ziyaret edemedim bahçenizi kusuruma bakmayın, yazın az vakit harcayabildim nete,girdiğimde hızlıca bi bakınııp çıkıyordum.
Maşallah bebeğiniz çok güzel.Rabbim nazardan korusun.Sizi görmekte çok güzel.Sevgiler.........

Cok tesekkür ederim handan hanim, inanin ben de ayni durumdayim. Foruma bir cee yapip kaciyorum. Yavas yavas günlük düzenimiz olusuyor. Sevgiler...

ciceksever70 21-10-2011 13:03

2 Eklenti(ler)
Gecenlerde bahceye ciktigimizda hayretler icinde kaldik cünkü evin tüm duvarlari, pencereler, bitkiler ugur böcekleriyle kaplanmisti. Cok günesli bir gün oldugu icin net olarak resimleyemedim ama inanilmaz bir görüntüydü. Hayatimda ilk kez bu kadar cok ugur böcegini bir arada gördüm. Bahceden eve her girisimizde üzerimize yapisanlari ölmesinler diye yine disari salmak zorunda kaldik. Ertesi gün bahcede birkac tane görsek de o görüntü sadece bir güne mahsustu. Sebebini cözemedik ama cok güzel bir gündü cocuklar da cok eglendi.

hanndan 21-10-2011 17:08

Uğur böcekleri evinize uğur olsun,,,,,sevgiler.

Adalet Yağcı 21-10-2011 17:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 871735)
Gecenlerde bahceye ciktigimizda hayretler icinde kaldik cünkü evin tüm duvarlari, pencereler, bitkiler ugur böcekleriyle kaplanmisti.

Sevgili Çiçeksever, minik kızımız uğur getirmiş bence tüm aileye.
Bundan sonra dikkat et bakalım, çok mutlu ve uğurlu olaylar olacak.

Not: Benim kehanetlerim doğru çıkar ;)

ciceksever70 21-10-2011 20:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 871801)
Uğur böcekleri evinize uğur olsun,,,,,sevgiler.

Tesekkür ederim sevgili hanndan.

ciceksever70 21-10-2011 20:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 871808)
Sevgili Çiçeksever, minik kızımız uğur getirmiş bence tüm aileye.
Bundan sonra dikkat et bakalım, çok mutlu ve uğurlu olaylar olacak.

Not: Benim kehanetlerim doğru çıkar ;)

Insallah Adalet ablacigim, o gün icin bile bizi mutlu ettiler ya o bile yeter. Adacik üstüne ugur böcekleri kondukca kahkahalarla güldü. Ege kameraya cekti bir daha böyle bir sey göremeyiz diye.

jineop 22-10-2011 08:09

Sevgili dost, uğurböcekleri böcek, bit ne varsa temizlemişler, çocukları mutlu etmişler ve gitmişler. Bundan daha güzel bir şans yoktur. Kızımızın arabadaki resmine, babanın kızına bakışına bittim. Selamlar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025