![]() |
Alıntı:
|
Yok arkadaş! Graz bile bizden bir hafta önde mevsim olarak. İki gün önce, Çarşamba Ticaret Odası Binasının bahçesinde, beya gelinlik giymiş gibi kocaman bir çalı gördüm. Yanına gittim. Deutzia. Hemde ne heybetli. Makinam yanımda olmadığı için çekemedim. Sizde geçen yıl görmüştüm. Bu yılda galiba komşunuzun kini fotoğraflamıştınız. Hemen aklıma geldiniz. Bahçenizede çoktandır uğramamıştım. İyi oldu.
Ne kadar çok gül ve ortancanız var. Gülleriniz sanki daha çok yapraklı. Katmerli gibi. Çok güzeller. Renkleride öyle. Ortancalarınızda güzel bir çit gibi.:p Güzel duruyorlar. Sağlık içinde tadını çıkarmanız dileğiyle. Selamlar. |
Alıntı:
Ben de size kolayliklar diliyorum bu aralar isiniz yogun. |
[Kelebek calilarindan ikisi cicek tomurcugu verdi. Yakinda cicegini de görürüm sanirim. Digeri biraz göldege kaldigi icin tomurcuklanmadi ama hepsinin de gelisimi iyi. Aldigimdan beri iki kati büyüdüler.
Bakın işte! Benimkiler ikişer metreyi buldular ama tomurcuk momurcuk yok. Biz bu sene çok geç kaldık. Sağlık olsun. Değil mi? :p |
5 Eklenti(ler)
Neseli latinlerim ve dahlialarim...
|
5 Eklenti(ler)
Bu yil bahcede gün güzellerim cogaldi.
|
2 Eklenti(ler)
Salyangoz ve kurtlar rahat verince kadifeler de cicek acma firsati buluyor.
|
Sevgili çiçeksever yine döktürmüşsün:).
Nereden bulursun bu güzel çiçek çeşitlerini bilmem çiçekçiler sizlere çalışıyor galiba:rolleyes:. gez gez bitiremedim çok çok güzeller. ellerinize emeğinize sağlık |
Alıntı:
|
Güngüzellerinin altındaki resimdeki pembe çiçek nedir?
Yaprak yapısı aynı lisianthus. :p |
Sevgili ciceksever güngüzelleri kadifeler harika görünüyor ellerinize saglık...
|
Sayın ciceksever70,
Hepsi çok güzel, çok emeğiniz olduğu belli, allah gönlünüze göre versin. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Liliumlar, liliumlar... Bunlar kokmuyor ama görüntüleri cok güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Kelebek calisinin ilk ciceklerini gördüm. Bunun cinsi buddleja davidii pink delight.
|
5 Eklenti(ler)
Meraklisina ortanca resimleri... Umarim bikmazsiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Ortancalar devam...
|
4 Eklenti(ler)
Beyaz cali ortancam kartopunu bana aratmadi.
|
4 Eklenti(ler)
Ön taraftakilerin hepsine mavilestirici gübreden verdik ama ortanca hep kafasina göre takilan bir cicek. Hepsi istedigi renkte acti hatta tek kökte birkac renk acan bile var...
|
2 Eklenti(ler)
Kücük bahcivanim is basinda... Ben onu cektim ardindan o da " anne ben de seni bahcede cekeyim" diye tutturdu.
|
sevgili çiçeksever çok anlamlı isim seçmissiniz size ve bahçenize bakınca zaten bu isim yakıştırılır size küçük bahçıvanınız da çok şirin
|
İşte ortanca şovu başlıyorrr:)
O çit, ayrı bir güzellik katmış güzelliğe. Rengarenk günler bizi bekliyor. Teşekkürler, çiçeksever. Fotoğraftanda olsa, seni tanıdığım için sevindim. Sevgiler. |
Sevgili ciceksever, gözlerinizden hayat enerjisi fışkırıyor bu enerjiniz hep daim olsun sizi resimden de olsa tanımak güzel :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Çiçeksever, bu sene Orası daha sıcak gidiyor sanki? Bizim ortancalar henüz çiçek tomurcuklarını büyüttü, tam açamadılar. Gün Güzelleri de 2 gün önce ilk çiçeğini açtı. Ortancalar her zamanki gibi şahane...
Son 2 fotoğrafta ise çok şekersiniz, üçünüz de... ;) |
Alıntı:
Bu yil Nisan ayi normalin üzerinde sicak gecti, Mayis ve Haziran yagisli da olsa ilk kez 30 dereceleri gördük bu aylarda. Normalde ancak Temmuz 30-35 arasi olurdu. Bir aydir yüzmeye bile basladik (gerci havuz suyunu burada solar enerjisi ile isitiyorlar ama olsun ). Bir cok cicek neredeyse 15 gün, bir ay önceden acti. Ortancalar da erkencilerden umarim cicekleri cabuk bitmez. Simdi dört gözle aksam sefalarimin ciceklenmesini bekliyorum. Benim sansima sanirim bahcemi dogum öncesi bol cicekli görmek kismet oldu. |
Sevgili ciceksever70 ortancalar harika rengarenk cıvıl cıvıl maşallah resimlerdende olsa sizi tanımak çok güzel sevgiler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025