![]() |
Evet doğru. Ben de bunu karşılık beklemeden yapıyorum zaten. Ama böyle bir diyalog oluşuyor zamanla. Sonra da eğlenceli bir oyun gibi devam ediyor. Herkes çok mutlu. Zamanını kimse bilmeden hoş süprizler. Hatta ben bile bilmiyorum bazen aniden coşuyorum.
Ben de bahçeye fide haline getirdiğim latinleri diktim. benimkiler pek büyümedi. Ölmediler de sadece bir tanesi daha çok küçük olmasına rağmen çiçek açmış. Sizin latinler bayağı büyümüş. maaşallah... |
5 Eklenti(ler)
Mor clematisler de yaristaki yerlerini aldilar.
|
4 Eklenti(ler)
Tek kök clematis, üc kök hanimelinin boyunu gecti.
|
5 Eklenti(ler)
Biliyorum güllerimden biktiniz ama ne yapayim cok seviyorum, paylasmadan duramiyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Güller... Bir de kokusunu gönderebilsem...
|
1 Eklenti(ler)
Cemocugum aciyorlar kendini hazirla...
|
5 Eklenti(ler)
Derenin kenarindaki beyaz deutzia acti. Komsunun gecen yil dibinden budadigi pembede hareket yok.
Mis kokulu mürverleri eklemeden olmaz, alinmasin zavallilar. Bu da gecen yil ekip bu yil unuttugum hercai. Kendin kendine acayim bari demis. |
2 Eklenti(ler)
Iyi gelisiyor diye diye clematis armandii`ye nazar degdirdim. Üst yapraklari günes yanigi gibi kahverengi olunca cogunu budadim. Umarim düzelir.
|
Alıntı:
|
Bu arada komsu paylasimindan bahsederken gecenlerde bakla tohumu verdigim komsum Hirvatistan`dan getirdigi üc adet köklenmis asma celigini hediye etti. Bugün ektik. Ne cesit üzüm oldugunu kendisi de bilmiyor. Tutarsa hepimize sürpriz olacak.
|
Gülden bıkılırmı
Güller çok güzel elinize sağlık |
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70, gülleriniz sürekli fotoğraf çekip yüklemeye değer güzellikte, clematis harika, elleriniz dert görmesin sevgiler.
|
Alıntı:
Gülleri eklemeye devam et, çok güzel renkleri. Güllerin ve ortancaların delirtecek beni az kaldı:)) Benim nazlı ortancalarım yeni yeni tomurcuk yapmaya başladı. Bu arada, saksılar gözümden kaçmadı:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saksılardan kurtuluş yok bize. Bahceye rağmen hala saksılarda debeleniyoruz:)) O anlamda söyledim canım.
Benim ortancaların keyfi iyi ama, çiçek açamadılar hala..Dünden beri yaz geldi bize. Yakındır açmaları. Diplerini kazmam lazım ot olmuş. Ama sıra gelmiyor. Çok yoruldum 2 gündür havuz başında. |
Sevgili Çiçeksever70 ,bugünlerde bahçe işlerinin ağır olanlarını bırakın,derim ben .Ben ilkoğlum da ağır bir daktiloyu kaldırırken,başıma tötü işler açtım.tanrı korusun sizi,hareketli ve çalışkan bir hanımsınız ,bu bahçenizden ve iki küçük oğlunuzdan belli oluyor.etrafımdaki çoğu bayan,bebekle uğraşısını ,çok işlerde kendine kalkan olarak kullanıyor.Size maşaallah diyorum canım.Bahçeniz herzamanki gibi harika ,güllerin kaliteli olduğu resimlerinden hemen anlaşılıyor.İst. da sizin güllerinizin fiyatı ,normal güllerin 2 katı.Clematislerinizde açmış benimkilerde İst. da tomurcuktaydı,bırakıp yazlığa geldim,aynı renk bende o rengi çok severim. Ellerine gönlüne sağlık,bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama inşallah kızın olur .Tanrıya emanet ol canım.Bütün kolaylıklar seninle olsun.selam ve sevgiler.
|
Güller harika görünüyorlar.:)
|
Alıntı:
Güllerimiz dünyaca ünlü David Austin güllerinden. Biz de Ingiltere`den getirttik. Bir tanesi en az 20 euro. O yüzden gözümüz gibi bakiyoruz. Her problemde de firmaya danisabiliyoruz cok sükür. Incelemek isterseniz diye linki gönderiyorum. Sevgiler. http://www.davidaustinroses.com/english/SlipGate.asp |
Alıntı:
|
Sevgili ciceksever güller çok güzel bayıldım duruşunda bile bir asalet var clematis coşmuş maşallah sevgili Berrine katılıyorum kendinizi fazla yormamanız lazım artık herşey çok güzel ellerinize saglık
|
Alıntı:
|
Sevgili Çiçekver70, bahçenizde herşey o kadar taze, diri ve güzel görünüyor ki, ellerine sağlık. Hepsi çok güzel ve bakımlı. Özellikle gülleriniz çok asil. Paylaşmaya devam edin lütfen. Kokularını duymuş kadar oluyoruz merak etmeyin.
Doya doya huzurla tadını çıkarmaya bakın. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Güller clematisler harika olmuş, yine de kendine dikkat etmeni, artık dinlenmen gerektiğini düşünüyorum canım, bende doğum sırasında bu hareketliliğimden dolayı hem ben hem bebeğim çok çektik. Hayırlısıyla bebeğinini kucağınına almana az kaldı. Sevgilerimle.
|
Çiçeksever70,
Katmerli gülleriniz muhteşem. Bir o kadar da sağlıklı. Onlara iyi baktığınız belli oluyor. Clematisler de öyle. Kokulu olanları var mı? Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025