![]() |
Merhaba sevgili Çiçeksever'im;
Yazmasam da bahçeni takipteyim, mevsimin güzelliklerini kaçırmak istemem. Güllerininin ihtişamı nefes kesiyor, baktıkça bahçemi özledim. Hüsnüyusuflar öbek öbek açarlar inşallah ve sizi mutlu ederler, bulundukları yerde üç yıl kalabiliyorlar, sonra yeniden ekmek gerekebilir. Tüm aileye sevgi ve selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahce cicek dolu olmasina ragmen senin ufacik hüsnüyusuf rengiyle inan göz aliyor. Tam gecis yolumuzda oradan gectikce durup rengin güzelligine bakiyoruz. Digerleri de tomurcukta. Bu yil tohum olusumunu yakalarsam biraz toplayayim da yedek olsun. Yaz sonu ekip yedeklerim biraz. Cok öpüyorum sevgiyle kal. |
5 Eklenti(ler)
Güllerin ilk coskulu zamani gecmeden birkac resim daha paylasmak istedim...
|
5 Eklenti(ler)
Gül bahcesine bakacagim diye eve giremiyorum. Eve girsem balkona cikip cikip bakiyorum...
|
5 Eklenti(ler)
Güller...
|
5 Eklenti(ler)
Bir hafta boyunca hastaneye tikilmadan önce bahcenin bu halini gördügüme cok seviniyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Güller...
|
5 Eklenti(ler)
Bahceden bir kac kare daha...
|
Sevgili ciceksever70,güllere bayılıyorum çok seviyorum sizinde ellerinize sağlık.
|
Güller bence de muteşem görünüyor sevgili Çiçeksever:)
|
Tesekkür ederim sevgili Sevim4 ve sevgili Günebakan. Ben de gülleri cok seviyorum bu güzellikleri görebildigim icin her gün sükrediyorum. Verdikleri tüm zahmetlere karsin minnettarlik belirtircesine ciceklenmeleri her seyi unutturuyor.
|
Alıntı:
Bebeğin gelmesi yaklaştı galiba, artık kendinizi daha fazla yormayın da bu güzelliklerin tadını çıkarın. Sonra epey bir süre uzun uzun oturamazsınız, malum bebecik çok ilgi isteyecek. Allah kolaylık versin. Bu arada güller muhteşem, tadını çıkarın. |
Sayın ciceksever70; Güller harika... Aslında her şey harika. Bence de kendinizi yormayıp, bir süre sadece tadını çıkarın.
Sevgiler... |
Tesekkür ederim sevgili mandalinci ve sevgili uzayli. Bebegin gelmesine daha yaklasik 9-10 hafta var. Ben bu kadar süre mümkün degil bos oturamam. Evde iki cocuk, ev isleri, bahce oyaliyor iste. Tabii biraz daha sikca mola vermem gerekiyor ama bahcede oturma bahanesi cikiyor iste. Bahce isleri beni cok rahatlatiyor. Surdan iki ot yol, suraya saksidaki cicegi dik, birkac tohum at, neler yetismis, neler cicek acmis bak cok insan ruhuna (en azindan benim) hitab eden isler. Sevgiyle kalin.
|
Sevgili ciceksever70 güller bir harika bahçenizin genel görünümü çok güzel elinize ve o güzel yüreğinize saglık
|
Bahçen harika olmuş .Doğuma az Kaldı .hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım :)
|
Sevgili ciceksever70
Hepsi çok güzel. Ama akçaağaçın tek başına bile görselliği çok hoşuma gitti. Sağlıkla , mutlulukla yeni haberlerinizi alabilmek ümidiyle hoşcakalın. |
Alıntı:
Ama ben söylemiştim diyeceğimi düşünüyorum. Hamilelikteki hareketliliğe alışık olduğundan mı bilmiyorum. Kızım doğduğundan beri çok hareketli, hiç yerinde durmuyor. Peşinde koşturmaktan yoruluyorum. Tatlı yorgunluk. Bahçede bile eşimle yarım saat değişmeli ilgileniyoruz. Uyudumu anca dinlenebiliyoruz. Sizinki de bu koşturmacaya alışırsa, bahçede koşuşturma zamanları yakındır.;) Allah'a emanet olun. Sevgiler... |
Sevgili Peris, sevgili lir, sevgili Hhatice, sevgili uzayli güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Inanin agaclar net dostlari bana uzaklarda bile manevi destek sagliyor. Sizleri tanidigima cok seviniyorum.
Sevgili uzayli hareket konusu dogru cünkü diger cocuklarim da öyle yerlerinde duramiyorlar. Kücük oglum daha emeklemeden yuvarlana yuvarlana tüm evi gezip etraf karistiriyordu. Ama bana cok yardim ediyorlar. Cok sansliyim onlara sahip oldugum icin. |
sevgili çiçeksever70 szin uzaklardaki bahçe maceranızı bende zevkle takip ediyorum.
herşey çok güzel ellerinize sağlık. Allah herzaman böyle emeklerinizin karşılığı versin ins. sizin aynı zamanda çocuklarınızla ve şimdiden karnınızdaki bebeğinizle uğraşınız çok hoşuma gidiyor. Bende bir bebek bekliyorum sizin bahçıvanlarınız gibi olmasını diliyorum. benim bir bahçem yok ama camda olan çiçeklerimi sevsin yeter. Herkes diyor ki şimdi sev bebek doğunca nasıl olsa gözün görmeyecek. Ama benim önümdeki örnekleri görmüyorlar. :))))) sevgiler |
Alıntı:
|
Gözüm aydin!!! Bizde geleneksel Haziran yagmurlari baslayinca salyangoz beyler ortaya cikti nihayet! Bu aksam elimde tuzlu su dolu kap diger elimde eldiven ava ciktim. Iyi ki de cikmisim kabaklarim ve cosmos gidiyordu az kalsin. Ilk gün icin oldukca fazla miktarda topladim. Bahceye tuzak bitki olarak bir sürü lupin dikmisim neyse ki... Lupinlere cok geliyorlar her aksam diplerinden topluyorum. Tavsiye ederim.
Yagmur öncesi bir sürü de gül kestim dallari yerlere yatiyordu. Evdeki vazolar dolup tasinca bir kismini da komsuma gönderdim, cok sevindi. Önceleri benim bir seyler vermem garip geliyordu ama alistilar sonunda. Artik onlar da cocuklar gectikce cikolata, meyve gibi seyler veriyorlar. |
evgili çiçeksever70 bahçenizi ziyaret geldim merhaba ellerinize kollarınıza sağlık gülleriniz muhteşem sayfanız da okudum çok yakın da hayırlı haberler alacağız inşallah Allah kurtarsın siz de kendinizi fazla yormayın:)Sağlıcakla kalın.
|
Çok güzel çokkkk. Cennet bahçesi maşallah.Bu güzellikleri görünce hep aynı şeyi söylüyorum. Burası bu kadar güzelse, vaat edilen cenneti hayal etmek, müthiş bir şey.
|
Cok tesekkür ederim sevgili Kelebekcalisi ve sevgili Füsun hanim. Kendimi fazla yormamaya calissam da bahcenin derli toplu görünmesi, bakimli olmasi beni rahatlatiyor. Bu yil gecen yillara göre düzenli cim bicemiyorum biraz aksiyor, esim de isten arta kalan zamanlarda ancak yetisiyor. Ama o kadarcik uzamis cimi de idare ediyoruz. Ciceklere bakmaktan yerdeki cimleri gözümüz görmüyor bu aralar.
|
Sevgili ciceksever70; Yabancıların bu tutumunu yurtdışında yaşayan tanıdıklardan duyuyorum. Durum burada da farklı değil aslında. Evlendiğimden beri üç ev değiştirdik. Her oturduğum yerde de komşulara değişik geleceğini ya da kokusunun gideceğini düşündüğüm yemeklerden bir tabak doldurup, kapıyı çalarak gülümsemek adetim olmuştur. İlk başta hayrola diye hep şaşırıyorlardı. Bir kaç gün geçince de onlar benim kapımı çalmaya başlıyorlardı. Sen bilmezsin bu bizim adetlerimizden diye. Hep değişik memleketlerden komşularım oldu. Hep te ilginç ikramlar getirdiler. Ben de devam ettim tabi. Hatta önceki oturduğum apartmanda eşler de gaza gelip sırayla yemeğe çağırmaya başlamışlardı. Eşim bir gün pizza yaptı davet etti ( çünkü onu çok iyi yapar). Üst komşu börek yapmıştı. Karşı komşum gaza gelip mükellef bir yöresel sofra hazırlamıştı. Tabi bu biz bayanlara yaramıştı. Masada oturup onları beklerken hep gülüşüyorduk. ne güzeldi o günler. Şimdiki yan komşumun kızı da okuyup, otel mutfağında çalışmaya başlayınca bana çok özel tarifler ve denediklerini getiriyordu. Şimdi evlendi. İşte onun kına gecesinde apartman önüne indik eşimle. Gelen geçen çocuk, genç hep ismimle selam veriyor, hatır soruyor. Eşime dedim ne kadar çok kişi selam verdi ama ben onları tanımıyorum dedim. Eşim hafızanı bir yokla bakalım dedi. Yıllardır kandillerde özel günlerde çocuklara çikolata vb. şeylerle çocukları mutlu ediyorsun. Hepsi çocukluğundan beri sana selam veriyor. Ee hepsi aynı kalmıyorlar tabi büyüyorlar dedi. Nasıl duygulandım ama anlatamam. Burada hep pişi dağıtılır. Ben çocukların seveceği şeyler olsun demiştim. O gece yastığa başımı koyduğumda ben ne güzel şey yapmışım dedim. O zaman kızıma hamileydim. Karnım burnumda doğuma bir hafta kalmıştı. Sayende bu güzel anıları hatırladım. Sevgiler...
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Uzayli, kimse kimseye birsey vermek zorunda degil aslinda ama bunu gönüllü olarak yapmakta isin güzelligi. Ben gülleri kestikce oglumla bir buket göndermesem, komsumun istemek aklina bile gelmezdi. Ama böyle kücük jestlerle hem ben mutlu oluyorum hem de insanlari mutlu ediyorum. Paylasmak cok güzel bir duygu.
Bahcemin nesesi latinler acmaya basladi. Kirmizi da ektim ama henüz onlarda cicek yok. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025