agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

limon 10-08-2011 10:38

Şahanesiniz... Sevgili Çiçeksever hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun, ablaları gibi görünüyorsun. Hepinizi öpüyor, Karyayı ise gıdısından kokluyorum. :)

Seneye yazın Karya'nın da eline küreği verirsin. ;)

mandalinci 10-08-2011 10:48

Maşallah, Allah analı babalı büyütsün, adıyla, ailesiyle, sağlıklı, mutlu uzuun bir ömrü olsun.

Bu arada ağabeylere de maşallah, aslan gibi delikanlılar, artık size yardımcı olurlar.

ciceksever70 10-08-2011 11:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 845659)
Şahanesiniz... Sevgili Çiçeksever hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun, ablaları gibi görünüyorsun. Hepinizi öpüyor, Karyayı ise gıdısından kokluyorum. :)

Seneye yazın Karya'nın da eline küreği verirsin. ;)

Tesekkür ederim sevgili Limon. Hem güzel dileklerin hem sirin resim ve yazi icin. Bahceye biraz destek kuvvet fena olmaz degil mi ama?::rolleyes:

Periş 10-08-2011 11:07

Sevgili ciceksever harikasınız maşallah Allah nazardan korusun abilerinin göz bebegi olur artık kayra bebek çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin sevgiler...

Vildan Sönmez 10-08-2011 11:52

İki yakışıklı arasında Karya'cık ve siz ne güzelsiniz. Ailenizin en yeni üyesine ve hepinize sağlıklı günler dilerim.
Hoşgeldin Karya, güle güle büyü....

günebakan 10-08-2011 12:18

Muhteşem görünüyorsunuz maşallah ne kadar çok saçı var çok tatlı:)

İpek Kozası 10-08-2011 12:37

Allah analı babalı büyütsün maşallah bütün çocuklarınız çok tatlı,
bahçıvanı çoğaltmışsınız:)
foruma engellemeler yüzünden hasret kalan, ama en sonunda kavuşan ela gözlü...

Güler 10-08-2011 14:04

Harikasınız sevgili ciceksever70.
Fotoğrafları çok beğendim. Maşallahın var. Karya'mıza da sağlık, uzun ömür ve bol bol mutluluk diliyorum.
Allah herşeyi gönlüne göre versin, huzur ve mutluluk içinde ol hep.

Dudi 10-08-2011 14:08

Maşallah :) Allah analı babalı büyütsün sevgili çiçeksever, darısı artık benim başıma :))

Hülya 10-08-2011 14:54

Sevgili Çiçeksever70
Sağlıkla ve mutlulukla büyütün bebeğinizi.Uzun ömürlü olsun,yüzü hep gülsün.
Size de geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.
Selam ve sevgiler.

acemifüsun 10-08-2011 15:23

Sevgili ciceksever70 gözünüz aydın:) Karya bebek uzun ömürlü, sağlıklı, mutlu olsun, güzel günler görsün:) Güle güle büyütün:)

ciceksever70 10-08-2011 16:11

Cok tesekkür ederim sevgili Peris, Vildan hanim, günebakan, Ipek kozasi, Güler abla, Farezya, Acemi füsun.
Sevgili Dudi sizin de bebek beklediginizi bilmiyordum, hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim. Dogum ne zaman? Zorluk da cekse insan bebegi kucagina aldigi anda herseyi unutuyor. Sevgiler.

Dudi 10-08-2011 16:25

Teşekkür ederim sevgili çiçeksever70, doğum kısmetse ocak ayının başında (3-6 ocak) diyor doktor :) Benden de size sevgiler, bebişi koklarım gıdısından :)

hanndan 10-08-2011 16:51

sevgili çiçeksever, Allah yavrunuza hayırlı ömür nasipetsin.ömür bahçenizdeki çiçeklere yenisi eklenmiş ne güzel.sevgiler.

Uzaylı 10-08-2011 17:39

Sevgili ciceksever70; Gözünüz aydın. Kızınız aileye dahil olmuş, ne güzel...
Allah kaderini çok güzel, şansını bol, ömrünü uzun etsin inşallah.

Eminim abilerinin de ilgisiyle, hele bir de babalar kızlarına daha bir düşkün olur. Kendini yakında prenses ilan edecektir. Uzaylı demişti dersiniz.;)

Geçen yıldı sanırım. Arabayla bir yerlere giderken eşim bir şey anlatıp, ne dersin prensesim demişti bana. Kızım arkada koltuğunda uyuyordu. Aslında öyle sanıyorduk. Arkadan anında bir ses "baba prenses benim" dedi. Nasıl kahkahalarla güldük anlatamam. Ne arada uyandı da lafa atladı hemen diye...:p

Oğlum dünyaya geldiğinde daha 21 yaşındaydım. Çok toydum, beraber büyüdük ama çok takdir ettiler acemi anneliğimi. Yine de daha olgun yaşta anne olmak başka bir şey. Daha uzman oluyor, daha çok hazzını yaşıyorsunuz. Hele bir de benim sağlık sorunlarım sebebiyle ümidi kesmişken tam 13 yıl aradan sonra bir kızımın olması çok güzel bir hediye oldu Rabbimden... İlk doğduğu günler inanamıyordum. Her sabah kalktığımda bu rüya mı diye korkarcasına bakardım beşiğinde mi diye... Bakmaya doyamıyordum. Çok şükür, oğlum boyumdan büyük delikanlı oldu; diğeri kendini prenses ilan eden kızım... Kız olsun, erkek olsun dilerim herkes annelik ve babalık duygusunu doya doya, sindire sindire yaşasın...

Kızımı ve oğlumu sık sık videoya alıyorum. Hele doğduğundan beri kızımın ilklerini, şamak konuşmalarını... Annem neredeyse tuvalete giderken bile çocuğu çekeceksiniz diyerek gülüyor. Şimdi aynı durum sizde de başlamıştır. :D

Hatta doktorumun kızımın anne karnında gülümseyen videosunu cd ile hediye etmesi ayrı bir güzellik olmuştu. Daha o zamandan prensesimiz olacağını biliyormuş gibi...

Şimdi evinizi bebek kokusu sarmıştır. Aylarca "mis gibi kokuyor heryer" diyecek herkes, bebek kokuyor eviniz." Eşi benzeri yok...

Kızınızın kokusunu doya doya içinize çekin ailecek. Zirâ, büyüdükçe parfüm isteyecek, süs isteyecek. Ne de olsa sizinki de, bizimki de aslan burcu. Biz bebek kolonyasını parfüm şişesine doldurarak idare ediyoruz şimdilik.:p

En güzel ilklere ve sonralarını sağlık ve mutlulukla, doya doya yaşamanız dileği ile tüm ailenin gözü aydın diyorum.

Sevgiler...

mrmusti 10-08-2011 17:46

Allah sağlıklı, sıhhatli, analı babalı ve kaderi kısmeti açık bir ömür versin.
Bahtı açık olsun...

ipektuğçe 10-08-2011 19:40

Sevgili çiçeksever70,sizi tebrik ediyorum.Allah; sağlıklı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Sevgiler...

loveflower 10-08-2011 21:13

Sevgili çiçeksever70 harika görünüyorsunuz hepiniz.Hepinize MAŞALLAH:)

aheste 10-08-2011 22:54

Sevgili çiçeksever70, size geçmiş olsun, kızınızda hayırlı, uğurlu, uzun ömürlü olsun, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, sevgiler:).

nurcanaybay 11-08-2011 12:18

Sevgili Çiçeksever ;
gözünüz aydın. Karya'ya ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum.

İsmini de çok beğendim ,mutluluğunuz daim olsun.

Fatoş 11-08-2011 12:51

Sevgili Çiçeksever, gözünüz aydın, size de geçmiş olsun. Kayra bebeği sağlık, mutlulukla ailecek büyütün. Yeni bir nefes, yeni bir bebek kokusu çok güzel, mutluluklar dilerim.
Sevgiler.

ciceksever70 11-08-2011 15:01

Cok tesekkür ederim sevgili Dudi, hanndan, uzayli, mmusti, ipektugce, loweflover, aheste, nurcanabay, fatos. Evdeki yeni duruma alismaya calisiyoruz hep birlikte. Neyse ki esim bir ayligina evde diger cocuklari yüzmeye, bir yerlere götürüyor da onlar da tüm yaz tatili boyunca eve kapali kalmak zorunda kalmiyorlar. Bir hafta hastanede kalmak bana cok uzun geldi birkac gün evden cikmak istemiyorum hic. Yine de bugün bozulan baklalari söktüm, biraz ciceklerimi suladim... Onun disindaki zamanimi Karyacik zaten dolduruyor. Herkese sevgiler gönderiyorum.

Orhan Özbilgiç 11-08-2011 16:23

Çok güzel bir an. Büyüyen, bir aile görüntüsü. Mutluluk yüzlerden okunuyor. Hepiniz, yaşamınız boyunce hep mutlu olursunuz inşallah.

Kiraz 11-08-2011 17:25

Sevgili Çiçeksever, fotoğraflarınız harika. Allah analı babalı büyütsün, mutluluğunuz eksik olmasın.

gülenmelek 11-08-2011 18:29

Eviniz, bahçeniz, balkonunuz ve bitkileriniz çok güzel. Sizin zaten maşallahınız var ;) Ama 2 oğlunuz ve Karya'nız hepsinden güzel. Allah; analı babalı ve sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin. Huzurunuz daim olsun ;)

jineop 11-08-2011 19:46

Sevgili Arkadaşım,
Karyamız abilerinin tam bir kopyası. Bakışlarında gördüğüm bizim kız tuttuğunu koparan, istediğini yaptıran cinsten olacak. Şükürler olsun ki, uzun maraton güzel sonuçlandı. Yumuşak tenine benim için yanaklarınla dokun, mis kokusunu doyasıya içine çek. Hepimizin üstünden sanki bir yük kalktı.
Leylek geleneğinin hakkını çok güzel vermişşin. Seni ve aileni kucaklıyor, tüm güzelliklerin ardısıra gelmesini diliyorum. Yuvana hoşgeldin. Çok öptüm.

Adalet Yağcı 11-08-2011 22:25

Sevgili Çiçekseverim
Karya'mız hoş gelmiş, seçtiğiniz isim harika, ne kadar da benziyor kardeşlerine, Allah analı babalı, kardeşleri ve tüm sevdikleri ile birlikte mutlu sağlıklı uzun ömürler versin.

Eh, şimdi bizler de teyze olduk değil mi :)
Güzel bahçene Karya için uzun ömürlü bir ağaç dik, şimdiden yeşilin tadını alsın.

Fotoğraflarınıza bayıldım, keşke mutlu babayı da görebilseydik.

Seni, minik Karya'yı ve tüm aileyi sevgi ile kucaklıyorum, mutluluğunuz daim olsun.

ciceksever70 12-08-2011 13:37

1 Eklenti(ler)
Sevgili Orhan bey, Kiraz, gülenmelek, lir ve Adalet abla cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin.
Adalet abla haklisin babayi da ekleyelim degil mi? Kizini kucagindan birakamiyor. Korkarim bizim kiz evde kucaktan kucaga gezmekten cabuk simaracak.

sevim.K 12-08-2011 14:26

Çok güzel bebek Karya. Sizde çok güzelsiniz. Gencecik bir anne harika:) Oğlanlarda çok yakışıklı:) Büle güle büyüsünler Karya bebek ve abileri, sağlıkla, huzurla. Hayırlı evlatlar olsunlar, başarılı. evgiler güzel anne:)

sevim4 12-08-2011 19:42

Sevgili ciceksever70,karyamız hoşgelemiş aramıza binkere maşallah nazar deymesin.
Sende çok tatlısın güzel anne.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025