![]() |
Dualarımız sizinle....
Size ve bebeğinize sağlık sihhat diliyorum. |
sağlıklı çocuğunuz ve siz sağlıklı olarak tekrar aramıza dönersiniz inşallah
|
sevgili çiçeksever, uzun zamandır ziyaretinize gelememiştim, bahçenizden güzel görüntüler paylaşmışsınız yine.
inşallah bebeğiniz size leyleğin kanadında umutlarla gelir. sevgiler...... |
Hayırlısıyla, sağlıkla en az abisi kadar tatlı olacak bebeğimizi kucağınıza almanızı yürekten diliyorm, sevgiler....
|
Dualarım seninle sevgili Çiçeksever. Sağlıklı bebeğini kucağına almanı ve kısa zamanda iyileşip diğer yavrularının yanına, sıcacık yuvana dönmeni diliyorum. Sevgiler...
|
Sevgili Çiçeksever, dualarım sizinle, sağlıkla ve mutlulukla kucaklayın bebeğinizi.
|
Sevgili çiçeksever,yavrunuzu salıkla mutlulukla kucaklayın allah yardımcınız olsun.
|
Sevgili Çiçekseverim, demek mutlu gün geldi, on kez anne olunsa da heyecanı büyüktür, insanın yüreği pır pır eder.
Yarın hepimiz senin için dua ediyor olacağız, bundan hiç şüphen olmasın, ben bu geceden başlıyacağım. En kısa zamanda bebişin fotoğrafını bekliyoruz, mutluluğunu paylaşıyoruz canım. Tüm aileye sevgiler selamlar. |
Sevgili Çiçeksever, dualarım seninle. Sağlıkla, mutlulukla bebeğini kucaklamanı ve huzurla evine dönmeni diliyorum.
|
Ailenin yeni üyesiyle sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum. Bizim için de koklayın miniği..
|
Annemizde , minik kızımız karya son derece sağlıklı . Çok şükür bugün evlerine donmüşler . Ailemizin yeni üyesine kocaman bir öpücükle hosgeldin diyorum.
|
Alıntı:
|
Anadolu' nun en güzel köşesinin tarihi adını koymak, kimin aklına geldi bilmem ama, çok güzel bir isim olmuş. Kutlarım. Anlamı, kulağa hoş gelmesi, yanlış telaffuza yol açmayacak kadar, yalın bir isim olması, kolay akılda kalması ve oldukça özgün bir isim oluşu vs.
Dilerim bahtıda güzel olur. |
Sevgili Çiçeksever70 bebeğiniz hoşgeldi sefa geldi Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin:) Güle güle büyütün
|
Sevgili ciceksever70, minik bebeğimiz hoş geldi. İkinizin de sağlığının iyi olduğuna çok sevindim.
Mis gibi süt kokan Karya'yı benim için de kokla. İnşallah huzurlu bir bebek olur. Sağlık ve uzun önürler diler, seni de çok çok öperim. |
Sevgili Çiçeksever70,iki oğuldan sonra bir kız bebeğinizin olması ne büyük mutluluk...Hayırlı uğurlu evlat olsun ,iyi günlerle büyütünüz....Geçmiş olsun...Selamlar sevgiler....
|
Sevgili çiçeksever70 kardeşimizin ve Karya bebeğimizin sağlıkla sıhhatle evlerine dönmeleri bizleri çok sevindirdi,baba ve diğer ufaklıklar gözünüz aydın,Karya bebek hoş geldin:)
|
Sevgili ciceksever70 kayra bebeğinizle sağlıklı olmanıza sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sevgiler...
|
Sevgili Çiçeksever70,gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ,kısmetli olsun inşallah.Allah Karya dahil tüm çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanlardan uzak tutsun inşallah.
|
Sevgili Çiçeksever, gözünüz aydın. Minik Karya sağlık ve huzur içinde büyüsün, sana da sağlık dilerim. Çocukların analı, babalı büyüsünler.
|
En güzel çiçeğin yanında olması , burayı doğal olarak 2. plana itti. Torunumda bende yaşadım o olayı;)
Allah (c.c.) analı babalı sağlıklı büyütsün. |
Sevgili çiçeksever gözünüz aydın Kayra bebek gelmiş:). İkinizinde sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun, sevgiler
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 239379
Bu çiçekten yetiştirdiğim için tavsiyede bulunabilirim. Kalsiyum ve vitamin ihtiyacı için sütle beslemek gerekir. Sütü saat başı vermek gerekir, aralarda dinlenmesi gerekir, saksının altını sık sık kontrol edip temizlemek gerekir. 6 aydan sonra besin takviyesi gerekir. Bir de her gün banyo yaptırılırsa daha bir gürbüzleşir. Dışarıya alıştırarak çıkarmak gerekir, direkt güneşi sevmez... Yetiştirmesi çok zordur, çok fazla ilgi, sabır ister. Bazen çok yavaş büyüdüğünü düşündürür ama yıllar geçince ne kadar çabuk büyüdüğüne inanamazsınız... Sonra eşinizle karşısına geçip O'na çaktırmadan gözlemleyip, eserinizle övünmek gibisi yoktur. ;) Hayırlı olsun, sağlıklı olsun, Güle güle büyüsün... |
Sevgili çiçeksever70, şimdi cemodan duydum, kayra bebek gelmiş, hoş gelmiş.
Tüm sevdikleriyle sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür dileğiyle kutluyorum sevgiler. |
Sevgili Limon, yazınıza bayıldım:) Tam da cicekseverimize ve Karya mıza uymuş.
Sevgili çiçeksever, Karya kızımızın mis kokusunu duyar gibi oldum. Misler gibi çek içine o kız kokusunu. Kız olsun topraktan olsun demişler:)) Yüce rabbim sana bu güzelliği tattırdı, ne mutlu sana. Seni ve kızımızı dört gözle bekliyoruz, darısı Dudu ciğimize diyerek:) |
bahçenizde gizlediğiniz minik salatalıklar bitti sayın çiçeksever70, hepsini ben yedim, doymayınca yine gizlenmiş olan asmanın üzümlerini ve yapraklarından da yedim. domates ve biber bulamadım ama yine de elinize ve bahçenize sağlık.
saygılar |
Sevgili çiçeksever, gözünüz aydın. Hayırlı, sağlıklı, ömürlü, analı babalı, ağabeyli olsun Karya bebek.
|
sayın çiçeksever70'in yeni kızı Karya'ya yaşam boyu mutluluklar dileriz...
|
Karya! HOŞGELDİN:) Sevgili Çiçeksever70 gözünüz aydın, sağlık ve mutlulukla büyütün mis kokulu bebeğinizi.Hayatına hep güzellikler dolsun Karya'nın.İsmi çok güzel.Memleketimin milattan önceki ismi bu arada, Milas başkentiymiş bir zamanlar Karya Krallığı'nın.Çok beğenirim ben de,ne güzel düşünmüşsünüz.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili dostlar... Güzel mesajlariniz beni hem duygulandirdi hem cok mutlu etti. Hangi birinizin ismini sayayim tek tek bilemiyorum, hepinize kucak dolusu tesekkür ederim. Hamileligimde verdiginiz manevi destegi simdi de esirgemediniz. Bu kadar gec yazmamin nedeni hem hastanede bes gün kalmam hem de ücüncü kez sezaryen amelyatinin beni biraz zorlamis olmasi. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Leylegimiz gagasinda güzel ve obur kizimiz Karya`yi getirdi. Özellikle Anadolu`nun eski isimlerini arastirdik esimin cok sevdigi bir isimdi, benim de hem anlami hem söylenisi hosuma gitti Karya ismini sectik. Simdilik beni bebekten cok Ada mesgul ediyor cünkü hem beni cok özlemis hem de biraz daha fazla ilgi istiyor bu aralar. Bebegi doyurup babasina veriyorum hemen Ada ile ilgilenmeye basliyorum. Büyük abisi Ege ise kizkardesine asik, kucagindan birakamiyor. Normalde bilgisayarin basindan kaldiramayiz simdi sürekli inip bebege bakiyor.
Bahce simdilik ikinci planda ama zaten hersey yerli yerinde oldugu icin cok fazla isimiz de kalmadi artik kisa hazirlik bakimlari disinda. Söz verdigim gibi resimlerimizi sizlerle paylasiyorum. Hepinizi cok seviyorum, kalbi güzel dostlarim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025