![]() |
2 Eklenti(ler)
Manolya tekrar acma hazirliginda... Son acan dahlianin rengini cok sevdim.
|
Sevgili Çiçeksever leylek fikrine bayıldım çok güzel görünüyor. Keşke Türkiye'de de olsa işi bitince bahçelere süs diye koruz. Ama ben bundan yapıp bahçemin bir köşesine koyacağım. Böyle bahçe objelerini çok seviyorum. Allah hayırlısıyla kurtarmak nasip etsin güzel ve mutlu haberinizi bekiyoruz..Selamlar.....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu yil bahcem aylar boyu cicekli ve bahar canliliginda kaldigi icin cok mutlu oldum. Ciceklerin biri biterken diger bir cesit aciyor, güller, ortancalar halâ canli. Birkac resim paylasmak istedim. Hatmiler iki güzel bir arada...
|
5 Eklenti(ler)
Nihayet tütün cicegini görebildim.
|
5 Eklenti(ler)
Meger bahcemde rudbekia varmis. Gecen ay tesadüfen uzun zaman cim bicemedigimiz icin farkettim, yapragi benziyor sunu söküp diger ciceklerin arasina ekeyim dedim. Cicek bile acti. Bahcem halâ beni sasirtabiliyor. Dahlia`nin cicegi her gün biraz daha irilesiyor.
|
5 Eklenti(ler)
Bahcenin her yeri kadife doldu. Özellikle bahceye diktiklerim kocaman oldular. Sürekli dikilecekler arasinda yerini alan bir cicek. Tohum ekmemeye karar vermistim gecen yaz ama bu yil tohumdan bitki yetistirmenin tadina vardim.
|
4 Eklenti(ler)
Komsumun hediye ettigi cleomeler de acmaya basladi. Clematis halâ cicekte...
|
Alıntı:
|
Sevgili Çiçeksever70 bahçeniz her zamanki gibi güzel renklerle dolmuş....Tütün çiçeğini ilk defa buradaki arkadaşlarda ve sizde görüp tanıdım,kokulu mudur..Hatmilerde de değişik,bildiğim hatmilere benzemiyorlar....Kınalar ve cinyalar güzel açmışlar...Clematis Armadi yi göremedim.Yanılmıyorsam o ağacın dibinde idi..Ne olduğunu merak ediyorum.Son sahifelerde yanık yapraklı resmini görünce çok üzülmüştüm..Benim yazlık bahçemdekin de de hiç bir kıpırtı olmadı.Ne oldu ne öldü diktiğim gibi duruyor...Sizde baharda dikmiştiniz..Sizden bir bilgi isteyebilir miyim.. Selamlar ve sevgiler.....
|
Aynı anda bahçedeymişiz...Kadife ve clematisleri sonradan gördüm ...Harika açmışlar Ellerine sağlık...Kendinize dikkat edin ...Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.....
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Clematis armandii yerini degistirdikten sonra kendine geldi. Sizin icin resimlerini ekleyeyim. Ben de size bir sey sormak istiyordum, mor salkim cok gelisti. Kisin biraz güclenmesi icin budamali miyim yoksa öylece kalsin mi? Kisin yaprak dökecegini tahmin ediyorum. Güzel dilekleriniz icin tesekkürler. Sevgiler. |
Sevgili çiçeksever70 Armadii nin yeni yaprakları var galiba ben mi öyle gördüm ...Çok sevindim...Biraz gölge bir yeremi koydunuz acaba ...Benim ki yarı gölge bir yerde ,ama hiçbir hareket yok iki aydır... Mor salkımınız yeni ise yani bir iki yıllık ise hiç budamayın derim.gerçi yerini sevdiyse birşey olmaz ama derin budama yapmayın....Ne olur ne olmaz ..İlk seneler gözüne bakıyordum biraz zor gelişti , şimdi ummadık yerlerden kök salıp yeni kollar atıyor kesmekle bitiremiyorum onu ve acem borusunu ...Mor clematis harika açmış..maşaallah....Bu sonbahar size cinya ve sedef çiçeği yollayabilirim arzu ederseniz....sevgiler selamlar.....
|
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70, leylek geleneği çok güzel bir gelenekmiş.Bebek beklemiyoruz henüz ama inşallah o güzel duyguyu yaşadığımda ben de leylek geleneğini kesinlikle yapacağım,bahçem yok ama balkonda da yapılır.Burada da bu güzel gelenek yayılır böylece:)Bebeğinizi sağlıkla ve mutlulukla kucaklayın,leyleğin bebekli fotoğrafını da, 3. mucizenizin fotoğraflarını da bekliyor olacağız:)
Bahçeniz gözümüzü şenlendiriyor yine:) Sevgiler. |
Sevgili ciceksever tütün çiçeği ,ortanca, kına çiçekleri harika görünüyor clematis maşallah çok güzel gelişmiş ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Bahçeniz harika,çok güzel kareler yakalamışsınız,renk enk cıvıl cıvıl,ellerinize sağlık.Yeni gelecek bebeğiniz de hayırlı olsun.
|
Sevgili loweflower, peris ve umut yolcusu cok tesekkür ederim. Bu yil bebegin sansina bahceyi en coskulu haliyle yasayabildim. Her sabah ilk isim bahcede bir tur atip, aa yeni bir cicek acmis, aa yeni cimlenen bir sey var diye cocuklar gibi sevinmek. Cok sükür böyle güzel bir ugrasin icindeyim diyorum. Doga benim icin cok büyük bir mutluluk kaynagi. Sevgiyle kalin.
|
her şey harika görünüyor çiçeksever70, inşallah ailenizle ve doğacak olan yavrunuzla bir ömür mutlu olun
|
Her bir kare diğerinden güzel:) Yüreğinizin güzelliği yansımış:) Sevgili kardeşim sağlıkla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alıp, güzel yuvanıza kavuşun:)
|
4 Eklenti(ler)
Tesekkür ederim sevgili Yag-mur, sevgili acemifüsun.
Dün geleneksel Pazar yürüyüsünden önce cocuklar kaleye gidelim diye tutturdular. Eski Roma`lilardan kalma kaleyi cok seviyorlar. Kalenin hemen altinda bu yöreye özgü eksimsi bir sarap olan Schillher icin yetistirilen üzüm baglari var. Yanindan fotograf makinesini ayirmayan oglumun makinesiyle birkac resim cektim. |
Bahçenize hayran kaldım doğrusu. Tebrik edeerimm
|
Arkadaslar yarin sabah sezaryenle dogum icin hastahaneye yatiyorum. Yaklasik bir hafta buralarda olmayacagim. Bana hamileligim boyunca iyi dileklerinizle manevi destek oldunuz, pozitif enerji verdiniz. Hicbirinizi yüzyüze tanimasam da yillardir tanisiyormusuz gibi hisettim. Hepinizi cok seviyorum, tekrar tekrar bu güzel dostluk duygulariniz icin tesekkür ederim. Benim icin dua edin...
|
Simdiden hayirli olsun.Saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi ve saglikla buyutmenizi dilerim.Dualarim sizinle.
|
Sevgili ciceksever hadi hayırlı olsun bebişin ve sizin sağlıklı sıhhatli olmanızı canı gönülden dilerim dualarımız sizinle sevgiler...
|
Sevgili çiçeksever, dualarımız sizinle....
|
Sağlık ve mutluluk içinde, yavrunuza kavuşmanızı diliyorum.
|
Sevgili ciceksever70;Sağlıcakla ve tarifsiz mutlulukla tüm aile birarada bebişinize hoşgeldin demenizi dilerim. Sonra da o güzel kareleri buradan görebilmeyi... Allah'a emanet olun...
Sevgiler... |
Sevgili çiçeksever,demek bekleyiş bitti.İnşaallah mutlu haberleriizi bekliyoruz.Allah hayırlısıyla kurtarsın,bebeğinizi elinize sağlıklı bir şekilde alın inşaallah.Sonra mümkün olursa buradan fotoğrafını da paylaşırsınız,Allah'a emanet olun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025