agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

ciceksever70 04-07-2011 14:02

4 Eklenti(ler)
Baliklar da vardi suda ama onlari net cekemedim.

ciceksever70 04-07-2011 14:05

5 Eklenti(ler)
Kabak cekirdegi yagi fabrikasinin antika baraji...

Periş 04-07-2011 15:19

Sevgili ciceksever herşey okadar güzelki ördeklere bayıldım ellerinize yüreginize saglık sevgiler...

hanndan 04-07-2011 20:50

Ne güzel bi tabiyat, insan yaşlanmaz buralarda.
Sizi görmekde cok güzeldi, tesekkürler.
Ortancalar tablo gibi çok güzeller........

gilan 05-07-2011 10:40

Dere, taşlar, su sesi...
Huzuru buraya kadar geldi neredeyse. :)
Gerçekten de tam yürüyüş yapmalık. Sizin için de bu aralar en faydalı şey yürüyüştür sanırım. :)

Umarım bir gün bizim ülkemiz ve halkımız da derelerin, ırmakların kıymetini anlar da kanalizasyon bağlayıp üstünü kapatmak yerine böyle keyfini çıkarabiliriz. :rolleyes:

gülsu 05-07-2011 10:57

Sn çiçeksever 70 evinizin bahçesi ve çiçekleriniz çok güzeller. Buluınduğunuz yerde çok özel bir yer keyfini çıkarın. Sevgiler

füsunANK 05-07-2011 18:07

Sayfanızı sık sık ziyaret ediyorum ama her seferinde mesaj yazmıyorum. En sevdiğim sayfalardan biri. Bitkileriniz, yaşadığınız yer , sizin sıcak mesajlarınız , hepsi birbiriden güzel.
Eklediğiniz manzaralar nefis, zaten dereleri çok severim. Benim için bu görüntüler terapi oldu. Teşekkürler. Sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı dilerim. Sevgiler.

ciceksever70 06-07-2011 11:36

Sevgili Peris, sevgili hanndan, sevgili gilan, sevgili füsunank ve sevgili gülsu cok tesekkür ederim. Doguma son birkac hafta kala forumu cabuk cabuk gezip kaciyorum hemen cevap yazamadigim icin kusuruma bakmayin. Doktorum Agustos`un ilk günleri deyince iki ayagim bir pabuca girdi. Evde son hazirliklar, alinacak son birkac sey, son hastane kontrolleri derken cok vaktim kalmiyor. Bir hafta evde olmayacagim icin bircok seyi toparlamak istiyorum ki esim de iki cocukla evde zorlanmasin. Herkese sevgiler.

ciceksever70 06-07-2011 11:39

2 Eklenti(ler)
Artik petunyalarimi tohumdan yetistirecegim. Biraz gec aciyorlar ama hem renkleri cok güzel hem de güllerin ve diger bahar ciceklerinin ilk canliligi gecince bahceyi senlendiriyorlar.

ciceksever70 06-07-2011 11:42

3 Eklenti(ler)
Dahlialar da neseli neseli acmaya devam ediyor. Zinnialarin üstü tomurcuk dolu.

ciceksever70 06-07-2011 11:50

4 Eklenti(ler)
Tohumlari Istanbul`dan gelen minik salataliklarim. Insallah hastaneye gitmeden bir iki tane yiyebilirim.

günebakan 06-07-2011 13:24

Sevgili çiçeksever bence de petunyalar tohumdan çok güzel yetişiyorlar:) zinnia ve dahlialar da çok güzel benim dahlialar da hala çiçek yok ne yazıkki.

ciceksever70 06-07-2011 13:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 832334)
Sevgili çiçeksever bence de petunyalar tohumdan çok güzel yetişiyorlar:) zinnia ve dahlialar da çok güzel benim dahlialar da hala çiçek yok ne yazıkki.

Sevgili günebakan normalde dahlia bizde de Agustos gibi acar ama bu yil tüm cicekler erken acti nedense.

günebakan 06-07-2011 13:45

O zaman daha zamanı varmış sabırla bekleyeceğim teşekkür ederim :)

ciceksever70 08-07-2011 15:05

3 Eklenti(ler)
Phloxlarim acmaya basladi. Mis gibi kokuyorlar. Bahar basinda acik pembe acan lupin simdi mor acti. Su bitkileri anlamak mümkün degil!

ciceksever70 08-07-2011 15:10

5 Eklenti(ler)
Digerleri yavaslayinca sira minik güllere geldi...

ciceksever70 08-07-2011 15:14

3 Eklenti(ler)
Sevgili Hhatice`nin gönderdigi tohumlardan yetisen kinalar da aciyor.

Periş 09-07-2011 09:39

Sevgili ciceksever phloxları tohumdanmı diktiniz çelikle çogalıyormu acaba kına çiçekleri harika görünüyor ellerinize sağlık sevgiler...

loveflower 09-07-2011 10:18

Sevgili çiçeksever70, bahçe muhteşem görünüyor,ortancalara bayıldım.Bahçedeki her bitki ayrı ayrı güzel ve sağlıklı,emeğinize ve elinize sağlık.Hamileyken yoruldunuz ama sonucu muhteşem oluyor gerçekten.Sağlıkla,mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın.

Bu arada yürüyüş yolu görüntüleri harika.İnsanlar yapıyor işte,Avrupa nın genelinde bu düzenlilik,huzur var,insana ve doğaya değer veriliyor kısaca.Köyleri masallardaki gibi,şehirlerinde bir başka estetik.Biz de bırak düzenlemeyi var olan doğamızı da yıkıp yerine derme çatma estetikten yoksun binalar dikiliyor,yazık!Oysa ki doğası,bitki örtüsü ve iklimiyle bulunmaz bir ülke,yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz devletiyle,milletiyle.
Muhteşem bir yerde yaşıyorsunuz,evinizi ve bahçenizi de siz muhteşem yapıyorsunuz..Üç güzel bebeğiniz ve eşinizle mutlulukla,güzelliklerle yaşayın:)
Sevgiler.

ciceksever70 10-07-2011 09:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 833682)
Sevgili ciceksever phloxları tohumdanmı diktiniz çelikle çogalıyormu acaba kına çiçekleri harika görünüyor ellerinize sağlık sevgiler...

Sevgili peris phloxlari yumrudan ekmistim birkac yil önce simdi de her yil cogaltiyorum. Bazilarini celikten bazilarini bitkinin hemen yanindan verdigi yavrularla. Yaz basinda bitki yapraklaninca (simdi bile oluyor) celik alip hemen bahce topragina daldiriyorum. Bir süre bozulmus gibi dursa da hemen ayni yil, olmadi önümüzdeki yil köklenip cicekleniyor. Cok kolay, zahmetsiz bir cicek kokusu da karanfil gibi tatli tatli kokuyor yaz aksamlari ve sabahin erken saatlerinde.
Kinalari ise sevgili Hhaticenin gönderdigi tohumlardan diktim, ilk kez yetistirdigim icin tecrübem yoktu ama 100% cimlenme orani oldu ve cok cabuk büyüyüp ciceklendiler. Yetistirmeye devam edecegim ciceklerden. Onun da tatli bir kokusu var yakindan koklayinca.
Sevgiyle kalin...

ciceksever70 10-07-2011 09:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 833695)
Sevgili çiçeksever70, bahçe muhteşem görünüyor,ortancalara bayıldım.Bahçedeki her bitki ayrı ayrı güzel ve sağlıklı,emeğinize ve elinize sağlık.Hamileyken yoruldunuz ama sonucu muhteşem oluyor gerçekten.Sağlıkla,mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın.

Bu arada yürüyüş yolu görüntüleri harika.İnsanlar yapıyor işte,Avrupa nın genelinde bu düzenlilik,huzur var,insana ve doğaya değer veriliyor kısaca.Köyleri masallardaki gibi,şehirlerinde bir başka estetik.Biz de bırak düzenlemeyi var olan doğamızı da yıkıp yerine derme çatma estetikten yoksun binalar dikiliyor,yazık!Oysa ki doğası,bitki örtüsü ve iklimiyle bulunmaz bir ülke,yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz devletiyle,milletiyle.
Muhteşem bir yerde yaşıyorsunuz,evinizi ve bahçenizi de siz muhteşem yapıyorsunuz..Üç güzel bebeğiniz ve eşinizle mutlulukla,güzelliklerle yaşayın:)
Sevgiler.

Tesekkür ederim sevgili loveflower. Yoruldum haklisiniz bu yil bahce beni zorladi ama o kadar da güzel karsilik verdi ki emeklerime neredeyse Subat ayindan beri acan cicekler ve calilar oldu. Su anda her yer zaten cicekler icinde kendimi ciceklerim tarafindan sarilip sarmalanmis hissediyorum bahceye cikinca. Cok mutlu ettiler beni bu yaz. Doguma gitmeden cimlendirdigim ciceklerin cogunun actigini da görebildim. Inanin evden ayrilmak istemiyorum. Dün bütün günümüzü gölde gecirdik cok sicak bir gündü, eve dönünce petunyalarim, phloxlarim bizi yeni cicekleriyle karsiladilar, yani neredeyse gezmeye gittigim icin pismanlik duydum oturup ciceklerimi izleyemedim diye. Size belki garip geliyordur ama bitki delisi arkadaslar benim halimi cok iyi anliyorlardir. Bu yaz tek problemimiz asiri bir bit pire saldirisi oldu. Her yerde karinca yuvasi var onlar tasiyor maalesef. En azindan gülleri ve calilari ilaclamak zorunda kaliyoruz pirelere, bitlere karsi.
Türkiye`nin dogal güzellikleri konusunda cok haklisiniz. Avusturya`nin 10 kati büyüklükte bizim ülkemiz ve neredeyse tüm iklim ve bitki kusaklarina sahibiz ama düzen yok ne yazik ki. Betonlasma meraki dogamizi cok rahatsiz ediyor.
Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim. Sevgiyle kalin...

Yücel Canpolat 10-07-2011 09:48

Bir bakayım çiçeksever70 kardeşim neler yapıyor günaydın uzun zamandır ziyeretinize gelemedim ama sanmayın ki unuttum sizleri:)Bahçe sayfalarını bu aralar inceleyemedim zira köyde bilgisayarım çok yavaş çalışıyor işyerime gidince de fazla vakit ayıramadım, ancak son görüntülerinize bakarak bizimle paylaştığınız için, bu güzellikleri bizlere sunduğunuz için sevindim ellerinize sağlık.
Kardeş bizim buralarda mevsim biraz yağışlı geçti ot yolmaktan helak oldum baştan başlayıp temizliyorum sona geldiğimde başladığım yer tekrar ot:)
Ağaç ve çalılarda bit pire ne ararsan var sürekli ilaçlamayı ben de yapıyorum,bu arada çiçeksever kardeş biz sapanca toplantısını yaptık hani diyorum ki birde graz toplantısı yapsak mı:)Sayın tturt'un bahçesini talan ettik bir de Avusturya da bir bahçeyi talan edelim mi diyorum:)
Hekese selamlar yolluyorum sağlıcakla kalınız.

ciceksever70 11-07-2011 15:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 834120)
Bir bakayım çiçeksever70 kardeşim neler yapıyor günaydın uzun zamandır ziyeretinize gelemedim ama sanmayın ki unuttum sizleri:)Bahçe sayfalarını bu aralar inceleyemedim zira köyde bilgisayarım çok yavaş çalışıyor işyerime gidince de fazla vakit ayıramadım, ancak son görüntülerinize bakarak bizimle paylaştığınız için, bu güzellikleri bizlere sunduğunuz için sevindim ellerinize sağlık.
Kardeş bizim buralarda mevsim biraz yağışlı geçti ot yolmaktan helak oldum baştan başlayıp temizliyorum sona geldiğimde başladığım yer tekrar ot:)
Ağaç ve çalılarda bit pire ne ararsan var sürekli ilaçlamayı ben de yapıyorum,bu arada çiçeksever kardeş biz sapanca toplantısını yaptık hani diyorum ki birde graz toplantısı yapsak mı:)Sayın tturt'un bahçesini talan ettik bir de Avusturya da bir bahçeyi talan edelim mi diyorum:)
Hekese selamlar yolluyorum sağlıcakla kalınız.

Ziyaretinize cok tesekkür ederim Yücel bey. Sonbaharda tohum toplayabilirsem ne isterseniz seve seve gönderirim. Keske yakinda olsaniz da istediginizi alsaniz. Ben zaten gereginden fazla üretim yapiyorum zaman zaman bunlari da komsularla paylasiyorum. Alistilar artik. Sevgiler.

fatma sunay 12-07-2011 20:16

Sevgili çiçeksever yoğun bahçe işlerinden fırsat bulupta siz değerli arkadaşlarımın bahçlerini gezemiyorum. Bu gün allahtan yağmur yaıyor dışarda bir iş yapamıyorm bende rahat rahat bahçe gezintisine çıktım. Dereleri bol yerde büyüdüğüm için (hala aynı yerdeyim) eklediğin dere resimleri çok hoşuma gitti. Hele ördeklerin salınarak yüzmeleri beni çok keyiflendirdi. Çiçekleriniz ise herzamanki gibi göz banyosu yaptırıyor. Herşey çok güzel inşallah yakında güzel doğum haberinide alırız. Selamlar...

ciceksever70 16-07-2011 11:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 835112)
Sevgili çiçeksever yoğun bahçe işlerinden fırsat bulupta siz değerli arkadaşlarımın bahçlerini gezemiyorum. Bu gün allahtan yağmur yaıyor dışarda bir iş yapamıyorm bende rahat rahat bahçe gezintisine çıktım. Dereleri bol yerde büyüdüğüm için (hala aynı yerdeyim) eklediğin dere resimleri çok hoşuma gitti. Hele ördeklerin salınarak yüzmeleri beni çok keyiflendirdi. Çiçekleriniz ise herzamanki gibi göz banyosu yaptırıyor. Herşey çok güzel inşallah yakında güzel doğum haberinide alırız. Selamlar...

Fatma hanim iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Artik foruma cok sik ugrayamiyorum. Ugrasam da cabucak bakip cikiyorum. Doguma iki hafta kaldigi icin son hazirliklarimi ve yapilacak son birkac isi düzene sokmaya calisiyorum. Sevgiler.

Sevgi Durul 16-07-2011 11:39

Sevgili çiçeksever, güller nefis. En çok bu hoşuma gitti. Sağlıkla tadını çıkarın. Sevgiler....

ciceksever70 16-07-2011 15:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 837189)
Sevgili çiçeksever, güller nefis. En çok bu hoşuma gitti. Sağlıkla tadını çıkarın. Sevgiler....

Tesekkür ederim sevgili SDurul. O gül simdi dev gibi oldu. Tüm yaz budamaktan canimiz cikiyor. Rengi de kokusu da güzel, tek kusuru cicekleri hep yerlere dökülüyor. Güllerin altina cakil tasi dösedigimiz icin toplamasi biraz zor oluyor.

ciceksever70 16-07-2011 16:54

5 Eklenti(ler)
Gecenlerde gittigimiz Pieberstein gölünden sizinle birkac manzara paylasmak istedim...

ciceksever70 16-07-2011 16:56

3 Eklenti(ler)
Resimler devam...

KAPTANzst 16-07-2011 17:38

Dikkat ettimde etrafta mangal yakıp kül dökülmüş alan yok.
Bizde olsa yanık çukurlar dökülmüş küller kömürler atıklar v.s.
Medeniyet bu işte.
Fotoğraflar için teşekkürler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025