![]() |
O ortancaları gördükten sonra '' ne olurdu karşı ev'de oturan ben olsaydım '' diye düşündüm .Ne şanslı komşularınız var :))
|
İşte şu resim en sevdiğim ortanca rengi: ;)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1308681598 Hem pembe, hem mavi, resmen mor! :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70 Allah en kısa zamanda hayırlısı ile kurtarsın ben küçük yardımcı ile ortancalara bayıldım ikisi de çok güzel :)
|
Sevgili ciceksever70
bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.şansı kısmeti bol olsun inşallah. bahçeniz yaşadığınız yer çok güzel emeğinize sağlık bahçeyle uğraşan insanın hali başka oluyor aydınlık güleryüzlü. |
Alıntı:
|
Sizin de eşinizin de elinize sağlık, sayenizde ortanca ziyafeti yaşadık. :rolleyes:
Sizin ortanca fotoğraflarınıza bakmak bile keyif veriyor. Bir de böyle dolu dolu olması, üstelik güzel bir çitten taşması çok hoş. Son pozunuz da çok anlamlı; Çocuk da yaparım bahçe de, der gibi olmuş.:rolleyes: Nazar değmesin, herşey gönlünüzce olsun. |
Sevgili çiçeksever, ortancalara bayıldım fakat küçük bahçivan ve anneyi daha çok sevdim, fotoğraftada olsa seni tanımak çok güzel sevgiler:)
|
Sevgili çiçeksever sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ortantancaların şovuna bayıldım nekadar güzel açmşlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Önümüzdeki yil bahceye hic domates ekmeme karari aldim. Birkac domates toplayacagim diye hem cok yer ayiriyorum hem de cok eziyet cekiyorum. Sadece büyük saksilara red robin ve cherry fideleri alip ekecegim birkac tane. Domatese icin ayirdigim yeri yaz boyunca bize ürün veren maydanoz, roka, fasülye, dereotu gibi ürünlere ayiracagim.
Ekmeyi düsünmedigim bir baska cicek ixia. Hemen cimlendi ama taze sogan gibi salkim sacak uzadi ve hic ciceklenmedi. Gecen yil hic tohum ekmeyecegim diye soz vermistim dostlardan gelen hediye tohumlara kiyamadim sözümde durmadim. Bakalim bu sözümü tutabilecek miyim? |
Sevgili ciceksever70;
Domates ekmeme isteğinizi ben ürünlerini göremeden fidanların bir şekilde kurumasına bağlıyorum. Bence dediğiniz gibi R.Robin domatesler oturak türü olduğundan hem zahmetsiz hemde bol ürünlü bir tür.Tıpkı deşti domatesler gibi.Yakın bir yer olsa deşti domates fidanlarını gönderirdim hiç zahmet çekmeden sağlıklı domatesler yerdiniz.;) Saksıda ve bahçede yetiştirdiğiniz sebze ve meyvelerin resimlerini eklemeniz mümkünmü? Bu arada küçük bahçıvan yiğenimin gözlerinden öperim. Saygılar |
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever,bahçeniz yine her zamanki gibi harika,latinlerinizin koyu renkli olanının rengi çok hoş,bütün çiçekleriniz gibi ...Ortancalar tam bir patlama yapmışlar,maşaallah .....yani bu kadar sıhhatli ve renkli olur ,mavilere bayıldım.
Burada mavi alıp ,toprğa diktiğimizde ertesi sene pembe olarak açıyorlar,bir kaç çeşit denemeler yaptım ama bir türlü olmadı.. Ortanca şöleni seyrettim.Harikaydı..... Bütün çiçekleriniz kadar sizde genç ve güzel bir bayansınız. Küçük bahçıvanınızda çok tatlı.Aman kendinize dikkat edin. Tanrı sizi korusun. Resimler için teşekkürler.Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere..... |
Görüntüler her zamanki gibi şahane :))
Üçünüz daha bir şahanesiniz.Sizi gördüğüme sevindim.Bir arkadaşın da dediği gibi bakışlarınızdan enerji fışkırıyor.Mutluluğunuz daim olsun.Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun. Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili arkadasım ,
tohum ekmeden duramayız. Boşuna kendimizi kandırmayalım. Sağlıkla , keyifle kalın. |
Sevgili Çiçeksever.
Muhteşem ortancalarınızın resimlerini keyifle izledim.Evlatlarınızla mutlu ,güzel günler yaşamanızı dilerim.Mesaj yazmasamda bahçenizi hep ziyaret ediyorum. Gelecek olan bebişinizin ve sizin sağlıkla bu güzel bahçede bizlere gülümsediğiniz fotoğraflarınızı da bekliyoruz. Bol çiçekli ,yemyeşil günler Sevgiyle kalın. |
Hani minik bebiş diye merakla baktım zamanı unutmuşum, beş hafta varmış:) Sağlıkla sorunsuz geçsin bu kısa zaman dilerim huzurla, sevgiyle kucaklayın bebeğinizi;)
|
Hepimiz bebişi merakla ve heyecanla bekliyoruz. Sağlikla, mutlulukla inşallah.
|
Ortancalarınız çok ama çok güzel görünüyorlar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili ciceksever70 ortancalarınız bir ömre bedel:) Sağlıkla, mutlulukla aileniz ile birlikte bol, bol keyfini yaşayın. Bebeğinize de en güzel bir şekilde kavuşun:) Artık kendinizi lütfen yormayın ve dikkat edin:) Sevgiler.
|
Sevgili kardeşim, siz ve oğlunuz baktıkça içimizi açıyorsunuz., tıpkı çiçekleriniz gibi....
Mutlu haberi bizler de bekliyoruz. Ortancalarınız çitlerle ne güzel kaynaşmış. Açıklı-koyulu, pembeli-morlu mavili nefes kesici... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025