agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

nurcanaybay 22-06-2011 12:44

O ortancaları gördükten sonra '' ne olurdu karşı ev'de oturan ben olsaydım '' diye düşündüm .Ne şanslı komşularınız var :))

gilan 22-06-2011 13:12

İşte şu resim en sevdiğim ortanca rengi: ;)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1308681598

Hem pembe, hem mavi, resmen mor! :)

ciceksever70 22-06-2011 18:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 826345)
O ortancaları gördükten sonra '' ne olurdu karşı ev'de oturan ben olsaydım '' diye düşündüm .Ne şanslı komşularınız var :))

Karsimizda bahceye bakacak ev yok ki nurcan hanim... Evin hemen karsisinda dere ve orman var. Iki yanimizdaki evlerde de kimse yasamiyor, sadece bahceye bakmaya geliyorlar. Ama sikayetci degiliz hem biz huzurluyuz hem cocuklar rahat rahat oynuyorlar.

ciceksever70 22-06-2011 18:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 826374)
İşte şu resim en sevdiğim ortanca rengi: ;)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1308681598

Hem pembe, hem mavi, resmen mor! :)

Onlar tek kökte birkac renk aciyor sevgili Gilan. Diyorum ya ortanca kafasina göre takilan bir cicek. Keyfine göre aciyor asla cicekciden alip diktiginiz renkte kalmiyor.

günebakan 22-06-2011 19:44

Sevgili çiçeksever70 Allah en kısa zamanda hayırlısı ile kurtarsın ben küçük yardımcı ile ortancalara bayıldım ikisi de çok güzel :)

Suna 22-06-2011 21:41

Sevgili ciceksever70
bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.şansı kısmeti bol olsun inşallah.
bahçeniz yaşadığınız yer çok güzel emeğinize sağlık bahçeyle uğraşan insanın hali başka oluyor aydınlık güleryüzlü.

ciceksever70 22-06-2011 21:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Suna (Mesaj 826593)
Sevgili ciceksever70
bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.şansı kısmeti bol olsun inşallah.
bahçeniz yaşadığınız yer çok güzel emeğinize sağlık bahçeyle uğraşan insanın hali başka oluyor aydınlık güleryüzlü.

Cok tesekkür ederim Suna hanim. Bu forumdan o kadar pozitif enerji aliyorum ki... Hep iyi dilekler, iyi paylasimlar bana cok iyi geliyor. Biz ailece bahcemizde ve evimizde cok zaman gecirdigimiz icin derli toplu, bakimli görmek hosumuza gidiyor tabii. Cocuklar da alisti bu düzene evde bahcede daha rahat ediyorlar. Istedikleri gibi kosup oynuyorlar, üstlerine rahat bir seyler gecirmek onlara yetiyor. Sevgiler.

sabah 23-06-2011 12:44

Sizin de eşinizin de elinize sağlık, sayenizde ortanca ziyafeti yaşadık. :rolleyes:

Sizin ortanca fotoğraflarınıza bakmak bile keyif veriyor. Bir de böyle dolu dolu olması, üstelik güzel bir çitten taşması çok hoş.

Son pozunuz da çok anlamlı; Çocuk da yaparım bahçe de, der gibi olmuş.:rolleyes:

Nazar değmesin, herşey gönlünüzce olsun.

Satı Uğurtan 23-06-2011 12:57

Sevgili çiçeksever, ortancalara bayıldım fakat küçük bahçivan ve anneyi daha çok sevdim, fotoğraftada olsa seni tanımak çok güzel sevgiler:)

fatma sunay 23-06-2011 21:43

Sevgili çiçeksever sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ortantancaların şovuna bayıldım nekadar güzel açmşlar.

ciceksever70 24-06-2011 09:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sabah (Mesaj 826860)
Sizin de eşinizin de elinize sağlık, sayenizde ortanca ziyafeti yaşadık. :rolleyes:

Sizin ortanca fotoğraflarınıza bakmak bile keyif veriyor. Bir de böyle dolu dolu olması, üstelik güzel bir çitten taşması çok hoş.

Son pozunuz da çok anlamlı; Çocuk da yaparım bahçe de, der gibi olmuş.:rolleyes:

Nazar değmesin, herşey gönlünüzce olsun.

Tesekkür ederim sevgili sabah. Mesajiniza cok güldüm, bizim müstakil evde karar kilmamizin baslica amaci zaten aile kavramina olan saygi ve sevgimizdi. Cocuklarimiz özgürce dogada oynayabilsin, saglikli büyüsünler istedik. Evin icinde ve bahcede civil civil cocuk sesleri,kahkahalari duymak insanin yasayacagi en güzel deneyimlerden. Kisacasi cocuklari cok sevdigimiz ve ne yazik ki bircok genc aile (buradakilerden bahsediyorum) cocuklarini yük olarak görüyor biz asla böyle düsünmüyoruz, o yüzden ücüncü bir cocuk kendisini sevgi ile bekleyen bir aileye geliyor. Bahceyi de yük olarak görmüyorum orasi günlük kosusturma arasinda beni rahatlatan siginagim. O halde neden ikisi bir arada olmasin degil mi?

ciceksever70 24-06-2011 10:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 826866)
Sevgili çiçeksever, ortancalara bayıldım fakat küçük bahçivan ve anneyi daha çok sevdim, fotoğraftada olsa seni tanımak çok güzel sevgiler:)

Cok tesekkür ederim sevgili Sati hanim, arada bir resimlere karisiyorum iste. Ben de diger bahce sehiplerini tanimaktan mutlu oluyorum. O zaman bahcelerini onlarla daha iyi özdeslestirebiliyorum.

ciceksever70 24-06-2011 10:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 827050)
Sevgili çiçeksever sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ortantancaların şovuna bayıldım nekadar güzel açmşlar.

Sevgili fatma hanim cok tesekkür ederim. Sevgiler.

ciceksever70 24-06-2011 10:05

Önümüzdeki yil bahceye hic domates ekmeme karari aldim. Birkac domates toplayacagim diye hem cok yer ayiriyorum hem de cok eziyet cekiyorum. Sadece büyük saksilara red robin ve cherry fideleri alip ekecegim birkac tane. Domatese icin ayirdigim yeri yaz boyunca bize ürün veren maydanoz, roka, fasülye, dereotu gibi ürünlere ayiracagim.
Ekmeyi düsünmedigim bir baska cicek ixia. Hemen cimlendi ama taze sogan gibi salkim sacak uzadi ve hic ciceklenmedi.
Gecen yil hic tohum ekmeyecegim diye soz vermistim dostlardan gelen hediye tohumlara kiyamadim sözümde durmadim. Bakalim bu sözümü tutabilecek miyim?

bahtiyar02 24-06-2011 10:17

Sevgili ciceksever70;
Domates ekmeme isteğinizi ben ürünlerini göremeden fidanların bir şekilde kurumasına bağlıyorum. Bence dediğiniz gibi R.Robin domatesler oturak türü olduğundan hem zahmetsiz hemde bol ürünlü bir tür.Tıpkı deşti domatesler gibi.Yakın bir yer olsa deşti domates fidanlarını gönderirdim hiç zahmet çekmeden sağlıklı domatesler yerdiniz.;) Saksıda ve bahçede yetiştirdiğiniz sebze ve meyvelerin resimlerini eklemeniz mümkünmü? Bu arada küçük bahçıvan yiğenimin gözlerinden öperim.
Saygılar

ciceksever70 24-06-2011 10:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 (Mesaj 827160)
Sevgili ciceksever70;
Domates ekmeme isteğinizi ben ürünlerini göremeden fidanların bir şekilde kurumasına bağlıyorum. Bence dediğiniz gibi R.Robin domatesler oturak türü olduğundan hem zahmetsiz hemde bol ürünlü bir tür.Tıpkı deşti domatesler gibi.Yakın bir yer olsa deşti domates fidanlarını gönderirdim hiç zahmet çekmeden sağlıklı domatesler yerdiniz.;) Saksıda ve bahçede yetiştirdiğiniz sebze ve meyvelerin resimlerini eklemeniz mümkünmü? Bu arada küçük bahçıvan yiğenimin gözlerinden öperim.
Saygılar

Bahtiyar bey aslinda fidanlarim hic kurumadi simdiye kadar, yaprak ve meyvelerde de hic hastalik belirtisi yok. Resimleri bu mesaji okumadan sizin sayfaniza yüklemistim. Belki size fikir verir. Saksidakiler zaten cherry cinsi olanlar. Beni ugrastiran bahcenin büyük bölümü cicek bahcesi oldugu ve birkac bölümden olustugu icin bakimi zor. Sadece sebze yetistirsem belki böyle düsünmem. Ilerde cam bir sera düsünüyoruz ama ona daha sira gelmedi. Ilginize tekrar tesekkürler.

berrinb 24-06-2011 11:53

Sevgili çiçeksever,bahçeniz yine her zamanki gibi harika,latinlerinizin koyu renkli olanının rengi çok hoş,bütün çiçekleriniz gibi ...Ortancalar tam bir patlama yapmışlar,maşaallah .....yani bu kadar sıhhatli ve renkli olur ,mavilere bayıldım.
Burada mavi alıp ,toprğa diktiğimizde ertesi sene pembe olarak açıyorlar,bir kaç çeşit denemeler yaptım ama bir türlü olmadı.. Ortanca şöleni seyrettim.Harikaydı.....
Bütün çiçekleriniz kadar sizde genç ve güzel bir bayansınız. Küçük bahçıvanınızda çok tatlı.Aman kendinize dikkat edin. Tanrı sizi korusun. Resimler için teşekkürler.Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere.....

cetasule 24-06-2011 13:40

Görüntüler her zamanki gibi şahane :))
Üçünüz daha bir şahanesiniz.Sizi gördüğüme sevindim.Bir arkadaşın da dediği gibi bakışlarınızdan enerji fışkırıyor.Mutluluğunuz daim olsun.Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun.
Selamlar Sevgiler

ciceksever70 24-06-2011 14:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 827186)
Sevgili çiçeksever,bahçeniz yine her zamanki gibi harika,latinlerinizin koyu renkli olanının rengi çok hoş,bütün çiçekleriniz gibi ...Ortancalar tam bir patlama yapmışlar,maşaallah .....yani bu kadar sıhhatli ve renkli olur ,mavilere bayıldım.
Burada mavi alıp ,toprğa diktiğimizde ertesi sene pembe olarak açıyorlar,bir kaç çeşit denemeler yaptım ama bir türlü olmadı.. Ortanca şöleni seyrettim.Harikaydı.....
Bütün çiçekleriniz kadar sizde genç ve güzel bir bayansınız. Küçük bahçıvanınızda çok tatlı.Aman kendinize dikkat edin. Tanrı sizi korusun. Resimler için teşekkürler.Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere.....

Iltifatlariniz icin tesekkür ederim sevgili berrinb. Artik istesem de cok enerjik olamiyorum son 6 hafta biraz zorlu gececek gibi. Yine de kör topal bir seyler yapmaya calisiyorum. Ortancaya biz bazen demir bazen mavilestirici gübre koyuyoruz ancak sanirim topraktaki maddelere göre cicek rengi degisim gösteriyor. Posta kutumuzun oldugu taraftakiler hep koyu mor aciyor mesela. Isterseniz koydugumuz gübrenin icerigine bakip size yazarim. Sevgiyle kalin.

ciceksever70 24-06-2011 14:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cetasule (Mesaj 827221)
Görüntüler her zamanki gibi şahane :))
Üçünüz daha bir şahanesiniz.Sizi gördüğüme sevindim.Bir arkadaşın da dediği gibi bakışlarınızdan enerji fışkırıyor.Mutluluğunuz daim olsun.Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun.
Selamlar Sevgiler

Cok tesekkür ederim sevgili cetasule. Enerjik olmasam da günüm o kadar yogun geciyor ki ayakta kalmak zorundayim. Bir günüm sabah 6.30 da baslayip 11.00 de bitiyor. Ev, cocuklar, bahce, cocuklarin okulu derken gün hemen bitiyor. Belki de insani ayakta tutan bu kosturmacadir. Sevgiyle kalin.

jineop 24-06-2011 14:23

Sevgili arkadasım ,
tohum ekmeden duramayız. Boşuna kendimizi kandırmayalım. Sağlıkla , keyifle kalın.

Hülya 24-06-2011 17:23

Sevgili Çiçeksever.
Muhteşem ortancalarınızın resimlerini keyifle izledim.Evlatlarınızla mutlu ,güzel günler yaşamanızı dilerim.Mesaj yazmasamda bahçenizi hep ziyaret ediyorum.
Gelecek olan bebişinizin ve sizin sağlıkla bu güzel bahçede bizlere gülümsediğiniz fotoğraflarınızı da bekliyoruz.
Bol çiçekli ,yemyeşil günler
Sevgiyle kalın.

sevim.K 24-06-2011 17:50

Hani minik bebiş diye merakla baktım zamanı unutmuşum, beş hafta varmış:) Sağlıkla sorunsuz geçsin bu kısa zaman dilerim huzurla, sevgiyle kucaklayın bebeğinizi;)

jineop 24-06-2011 20:43

Hepimiz bebişi merakla ve heyecanla bekliyoruz. Sağlikla, mutlulukla inşallah.

himone 24-06-2011 21:44

Ortancalarınız çok ama çok güzel görünüyorlar...

ciceksever70 25-06-2011 16:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lir (Mesaj 827248)
Sevgili arkadasım ,
tohum ekmeden duramayız. Boşuna kendimizi kandırmayalım. Sağlıkla , keyifle kalın.

Sevgili lir tohum ekmekten vazgecemeyecegimi ben de cok iyi biliyorum ancak en azindan su konuda akillandim, beni mutlu etmeyen, cimlenmeyen ya da ciceklenmeyen bir cok tohumu listemden sildim. Tam tersi yüksek oranda cimlenen ve cicegini de görebildiklerimi ekmeye devam edecegim. Mesela kadife cok kolay cimlendi saksida cimlendirip hemen topraga alacagim önümüzdeki yil, bir arada cok miktarda olunca cok hos duruyorlar. Petunyalar, suzannalar da öyle. Bana hediye gelen ve ciceklenen bitkilerden biraz tohum toplayabilirsem o da beni cok mutlu edecek... Sevgiyle kalin...

ciceksever70 25-06-2011 16:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farezya (Mesaj 827309)
Sevgili Çiçeksever.
Muhteşem ortancalarınızın resimlerini keyifle izledim.Evlatlarınızla mutlu ,güzel günler yaşamanızı dilerim.Mesaj yazmasamda bahçenizi hep ziyaret ediyorum.
Gelecek olan bebişinizin ve sizin sağlıkla bu güzel bahçede bizlere gülümsediğiniz fotoğraflarınızı da bekliyoruz.
Bol çiçekli ,yemyeşil günler
Sevgiyle kalın.

Tesekkür ederim sevgili farezya. Ben de bazen ayni seyleri yazmis olmayayim diye mesaj yazmiyorum ama tüm bahceleri gezmeye calisiyorum. Cok güzel balkon ve teraslar da var ancak zaman kaldikca göz atabiliyorum. O kadar kapsamli bir forumumuz var ki doya doya gezmek icin tüm günü ayirmak yetmez. Sevgiyle kalin.

ciceksever70 25-06-2011 16:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 827314)
Hani minik bebiş diye merakla baktım zamanı unutmuşum, beş hafta varmış:) Sağlıkla sorunsuz geçsin bu kısa zaman dilerim huzurla, sevgiyle kucaklayın bebeğinizi;)

Sevim hanim cok tesekkür ederim henüz alti hafta var ama son haftalar tahmin edersiniz bizim icin heyecan dorukta. Iyi dilekleriniz bana moral veriyor. Sevgiyle kalin.

acemifüsun 25-06-2011 19:09

Sevgili ciceksever70 ortancalarınız bir ömre bedel:) Sağlıkla, mutlulukla aileniz ile birlikte bol, bol keyfini yaşayın. Bebeğinize de en güzel bir şekilde kavuşun:) Artık kendinizi lütfen yormayın ve dikkat edin:) Sevgiler.

Vildan Sönmez 25-06-2011 22:01

Sevgili kardeşim, siz ve oğlunuz baktıkça içimizi açıyorsunuz., tıpkı çiçekleriniz gibi....
Mutlu haberi bizler de bekliyoruz.

Ortancalarınız çitlerle ne güzel kaynaşmış. Açıklı-koyulu, pembeli-morlu mavili nefes kesici...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025