![]() |
Allah huzurunuzu bozmasın, önemli olan her mekanda mutlu olabilmek ama yeşillikte ayrı bi güzellik dimi ama.
|
Alıntı:
|
Tertemiz havanin kokusu buraya kadar geldi, hersey gonlunuzce olsun.
sevgiler Ebru |
müthiş biryerde oturuyorsunuz sanırım çok şanslısınız biz betonların arasındayız
|
Alıntı:
|
benim yaşadığım yer konya gözün alabildiğince tarla ufak bir tepe bile yok o yüzden yeşil yerler çok ilgimi çekiyor :)
|
Yok, ben bu bahcede bir cayi, kahveyi sicak icemeyecegim. Tam cim bicmekten yoruldum bir cay iceyim dedim... Gözüme lâle küvetindeki yabani otlar carpti, bir kova da ot yoldum. Cay da buz gibi oldu tabii.
|
Sevgili ciceksever70 en başta lütfen kendinize dikkat edin ve çok yorulmayın:) Gerçekten doğanın tam içindesiniz, ailenizle birlikte sağlık ve mutlulukla keyfini yaşayın:) Tüm bitkileriniz, çiçekleriniz çok güzel, ellerinize sağlık:) Sevgiler.
|
sayfanıza bayılıyorum rüya gibi
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahar cicekleri bitmeden son bir kac poz yakaliyayim istedim. Bu yil leylâklar bize göz ve burun ziyafeti cektirdi. Gecen yil budamaktan vazgecince daha gür actiklarini farkettim. Kokularini duyabilmek icin sürekli bahceye cikiyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Leylâklar...
|
3 Eklenti(ler)
Ilk yillarda yabani ot diye yoldugum irisleri rahat birakinca cogaldilar. Biri bitiyor digeri aciyor. Diger resimlerde adini bilmedigim bahcemin yabani güzellerinden mavisim.
|
Beyaz leylak ne de güzelmiş, buralarda hiç rastlamadım, komşu olsaydık keşke :)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Kanarya gülleri de ilk ciceklenme partisini tamamlamak üzere. Havalar hosuna giderse bir parti de yazin acar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sarı iris gercekten cok güzel. Yoğun olunca ayrı bir güzel olmuşlar.
Bende leylağı budamıştım, gecen yıl az acmıştı. Artık elimi sürmem:) Bahar size daha erken geldi bu yıl, benim leylak hala tomurcuk. Keyifli baharlar. |
1 Eklenti(ler)
Kartopum hayalimdeki gibi yuvarlak cicekli degil baska bir cins cikti ama en azindan bu yil cicegini gördük. Bir de yuvarlak cicekliden almak sart oldu simdi...
|
Beyaz leylakları İzmir de görmüştüm gerçekten görüntüleri çok güzel gelin gibi ayrıca kanarya gülleri de harika görünüyor arkadaşım:)
|
5 Eklenti(ler)
Ilk acan rhododendron cunninghams white. Ve acelyalar...
|
5 Eklenti(ler)
Manolyam da ilk cicegini döktü ikinci partiyi aciyor. Yer örtücü taflanlarimi da celikten cogalttim her yere. Asmalar da yapraklandi...
|
4 Eklenti(ler)
Haseki küpem... Clematisler henüz acmadi...
|
Beyaz leylaklar harika sevgili ciceksever70:) Benim için de koklayın:)
|
2 Eklenti(ler)
Spirea aciyor yavas yavas. Cok salkim sacak oldu cicegi gecince budamam gerekecek.
|
4 Eklenti(ler)
Baklalarim ve ispanaklarim.
|
Her zaman ki gibi görüntüler nefis...beyaz leylağa ben de bayıldım.Ben de iki tane mor
leylak var ama beyazını da edinmek şart oldu :) Elinize sağlık ,güzel bir yaz dilerim. |
Beyaz leylağı ben kokusuz ya da az kokulu sanıyordum, kokmasına sevindim. :)
Spirea, kanarya gülü, irisler, bahçenin yemyeşil hali, her şey çok güzel. :) |
Bahçenize bayıldım, her köşesi ayrı güzel.Leylaklarınızın güzellikleri karşısında beğenimi ifade edecek kelime bulamadım.Hepsi harika...Yaz gelse de buralardaki bahçelerde güzelliklerini sergilese.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025