agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

ciceksever70 03-05-2011 18:03

3 Eklenti(ler)
Dün cocuklari yatirmaya gidip kendim de uyuyakalinca isim yarim kaldi. Kaldigim yerden devam ediyorum. Adalet ablanin hüsnüyusuflari epey bir yeri kapladi. Umarim bu yil ciceklenirler. Hanimeliler de cicek hazirliginda.

ciceksever70 03-05-2011 18:06

5 Eklenti(ler)
Emektar sukulentim.
Ve sabahlari uyandigimda ilk duydugum ses ile beni ilk karsilayan manzara...

ciceksever70 03-05-2011 18:08

2 Eklenti(ler)
Lütfen biri bana bu aksam sefasi desin, yine ne ektigimi unuttum.

serkan_istanbul 03-05-2011 18:35

akşamsefası. Bahçeniz harika maşallah

ciceksever70 03-05-2011 18:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 796609)
Sarı iris gercekten cok güzel. Yoğun olunca ayrı bir güzel olmuşlar.
Bende leylağı budamıştım, gecen yıl az acmıştı. Artık elimi sürmem:)

Bahar size daha erken geldi bu yıl, benim leylak hala tomurcuk.

Keyifli baharlar.

Tesekkür ederim sevgili cemo, size bahar gelmedi ama senin bahcene bir sürü yeni ciciler geldi. Bizde de Mayis`tan önce acmazdi Nisan basinda 28 derece olunca böyle oldu. Simdi mevsim normaline ve tabii yagmurlara döndük.

ciceksever70 03-05-2011 18:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 796613)
Beyaz leylakları İzmir de görmüştüm gerçekten görüntüleri çok güzel gelin gibi ayrıca kanarya gülleri de harika görünüyor arkadaşım:)

Tesekkür ederim sevgili günebakan. Ben de beyaz leylâgi ilk kez burada gördüm. Kanarya gülü bir tane vardi zaman icinde cogalttik. Sanirim iyi de oldu.

ciceksever70 03-05-2011 18:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 796631)
Beyaz leylaklar harika sevgili ciceksever70:) Benim için de koklayın:)

Koklarim sevgili acemifüsun. Zaten bahceye cikmak icin bahane uyduruyorum sürekli.

ciceksever70 03-05-2011 18:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 797033)
Her zaman ki gibi görüntüler nefis...beyaz leylağa ben de bayıldım.Ben de iki tane mor
leylak var ama beyazını da edinmek şart oldu :)

Elinize sağlık ,güzel bir yaz dilerim.

Tesekkür ederim sevgili nurcanabay. Beyaz leylâgin görünümü cok güzel gercekten de. Beyaz cicekleri cok seviyorum bahcede.

ciceksever70 03-05-2011 18:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 797128)
Beyaz leylağı ben kokusuz ya da az kokulu sanıyordum, kokmasına sevindim. :)
Spirea, kanarya gülü, irisler, bahçenin yemyeşil hali, her şey çok güzel. :)

Mor leylâklar kadar keskin bir kokusu yok ancak sabah erken ve aksam saatlerinde tatli tatli kokuyor.

ciceksever70 03-05-2011 19:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi CEBECİ (Mesaj 797137)
Bahçenize bayıldım, her köşesi ayrı güzel.Leylaklarınızın güzellikleri karşısında beğenimi ifade edecek kelime bulamadım.Hepsi harika...Yaz gelse de buralardaki bahçelerde güzelliklerini sergilese.

Tesekkür ederim sayin cebeci. Türkiye`de de cennet kösesi gibi bahceler var. Sevgiyle hersey güzellesiyor sanirim.

ciceksever70 03-05-2011 19:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 797277)
akşamsefası. Bahçeniz harika maşallah

Cok güzel bir haber verdiniz tesekkür ederim. Yumrusunu da ekmistim hic hareket yok onlarda bari tohumdan cimlenenden birkac cicek göreyim.

limon 03-05-2011 23:41

Akşamsefası tohumunu bir kere bahçene ektin mi bir daha hiç bırakmazlar seni. :) Yazın ortalarına doğru bol bol çiçeklerini görürsün. Ben çiçeklerinin kokusunu da çok seviyorum.

Manzaran, bahçen, bitkilerin, her zamanki gibi çok güzeller. Bazen yazamasam da keyifle seyrettiğimden emin ol. :)

Satı Uğurtan 04-05-2011 00:51

Sevgili ciceksever70, sarı süsen çok güzel ilk defa görüyorum,bendede yanyana beyaz ve mor süsen var çok hoş duruyor, beyaz leylak alışılmışın dışında bir renk olduğu için çok güzel, bendede beyaz var geçen yıl diktim ikinci yılı hala açmadı.

selenn 04-05-2011 00:52

Yine huzur veren manzara ve bahçe fotoğrafları yüklemişsiniz sevgili ciceksever70. Ellerinize sağlık.

ciceksever70 04-05-2011 06:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 797564)
Akşamsefası tohumunu bir kere bahçene ektin mi bir daha hiç bırakmazlar seni. :) Yazın ortalarına doğru bol bol çiçeklerini görürsün. Ben çiçeklerinin kokusunu da çok seviyorum.

Manzaran, bahçen, bitkilerin, her zamanki gibi çok güzeller. Bazen yazamasam da keyifle seyrettiğimden emin ol. :)

Cok tesekkür ederim sevgili Limon. Siteye üye oldugumda ilk gezdigim, bilgiler edindigim bahce senindi o yüzden baska yere tasiniyorum deyince buruldum biraz ama hepimiz birsen benzer yorumlar yapip sana negativ enerji verdiysek de özür dilerim. Eminim ki yeni evini de imrenilecek bir bahce haline getirirsin.
Aksam sefasini iki yildir yetistirmeye calisiyorum olmadi bir türlü, halbuki birkac bahcede gördüm burada. Hatta gecen yaz sonu buradaki bir bahceden yola dökülen birkac tohumu toplamistim cimlenenler onlar. Iki fide kac cicek verir bilemem. Yumrulardan henüz tik yok. Bana da cocuklugumu hatirlattigi icin seviyorum bu cicegi.

ciceksever70 04-05-2011 06:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 797607)
Sevgili ciceksever70, sarı süsen çok güzel ilk defa görüyorum,bendede yanyana beyaz ve mor süsen var çok hoş duruyor, beyaz leylak alışılmışın dışında bir renk olduğu için çok güzel, bendede beyaz var geçen yıl diktim ikinci yılı hala açmadı.

Sati hanim acacaktir ancak ne yazik ki birkac yil istiyor yeni ekilenler. Ben neredeyse üc yil önce köklerden ayirdigim sürgünlerden ekmistim. Cok güzel büyüdügü halde o bitkiler de henüz ciceklenmedi. Bir de eskiden beri bahcede olup acmayan vardi digerinden asi yaptim iki yildir aciyor. Isterseniz deneyin. Sevgiler.

ciceksever70 04-05-2011 06:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selenn (Mesaj 797608)
Yine huzur veren manzara ve bahçe fotoğrafları yüklemişsiniz sevgili ciceksever70. Ellerinize sağlık.

Tesekkür ederim sevgili Selenn. Sevgiler.

Periş 04-05-2011 16:14

Sevgili çiçeksever70 beyaz leylak kanarya gülü yer açelyaları çok güzel görünüyor kayalardan gelen su agaçların görüntüsü muhteşem ellerine saglık

ciceksever70 04-05-2011 16:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi burak alkan (Mesaj 797939)
Sevgili çiçeksever70 beyaz leylak kanarya gülü yer açelyaları çok güzel görünüyor kayalardan gelen su agaçların görüntüsü muhteşem ellerine saglık

Tesekkür ederim Burak bey.

berrinb 04-05-2011 19:48

Sayın Çiçeksever70 yaşadığınız yere inanın imrendim.Harika bir yerdesiniz ,leylaklarınız ne kadar güzel açmışlar,benimkiler daha tomurcukta bile değil.Açelyalarınız gibi bütün fotoğraf kareleri harikaydı,fakat o kayaların arasından akan su ,böyle bir güzellik ,az rastlanır doğrusu,büyük keyif aldım.ellerinize sağlık.Her şey çok doğal,renkli baharlar sizinle olsun.Selamlar.

ciceksever70 04-05-2011 20:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 798091)
Sayın Çiçeksever70 yaşadığınız yere inanın imrendim.Harika bir yerdesiniz ,leylaklarınız ne kadar güzel açmışlar,benimkiler daha tomurcukta bile değil.Açelyalarınız gibi bütün fotoğraf kareleri harikaydı,fakat o kayaların arasından akan su ,böyle bir güzellik ,az rastlanır doğrusu,büyük keyif aldım.ellerinize sağlık.Her şey çok doğal,renkli baharlar sizinle olsun.Selamlar.

Tesekkür ederim Berrin hanim, aslinda bu güzellikler doganin kendisinde biz ancak düzenli ve temiz tutarak katkida bulunabiliyoruz. Sevgiler.

ciceksever70 04-05-2011 20:52

3 Eklenti(ler)
Bugün balkon ciceklerimizi aldik. Bu yil sadece sardunya ektim. Bakimi en kolay olan o. Henüz cok minikler ama üzerleri cicek goncasi dolu.
Havalar yine serinledi, fasülyelerimi dikmek icin biraz isinmasini bekliyorum.

Vildan Sönmez 04-05-2011 21:06

Sevgili çiçeksever, tek tek saymıyacağım hepsi harika, bahçen artık sezona girmiş hem de ne hızla.

Sarı süsen ben de saksıya ekmiştim, 2 **** üç yıl oldu 3 yaprakta kalıyor, döedüncüyü vermiyor, ama akşam safasına şaşırdım ve kızdım, seni nasılda uğraştırmış, çok zorlu değildir oysa.

ciceksever70 04-05-2011 21:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 798143)
Sevgili çiçeksever, tek tek saymıyacağım hepsi harika, bahçen artık sezona girmiş hem de ne hızla.

Sarı süsen ben de saksıya ekmiştim, 2 **** üç yıl oldu 3 yaprakta kalıyor, döedüncüyü vermiyor, ama akşam safasına şaşırdım ve kızdım, seni nasılda uğraştırmış, çok zorlu değildir oysa.

Bahceme hosgeldiniz Vildan hanim. Biz eve tasindigimizda süsenler 3-4 yaprak bi sey cikariyordu, hic cicek vermedigi icin yabani bir sey sanip söktüm iki yil boyunca. Sonra birden sürpriz yapip ciceklenince ne oldugunu anladim ve kendi kendime hem kizdim hem güldüm. Bu ciceklendigi ikinci yil ve hem yapragi hem cicegi cogaldi. Sizinkiler de zamanla cogalir belki.
Aksam sefasini sormayin, aramizda inatlasma var sanki. Ben yetistirecegim diye inat ediyorum o yetismeyecegim diye. Simdilik iki tane cimlendi. Umarim havalarin isinmasiyla kendine gelir. Sevgiler.

bahtiyar02 04-05-2011 21:47

Sevgili ciceksever70;
Avusturya diğince sizin bahçenizin o canlı renkli güzelliği aklıma geliyor. Yüklediğiniz resim kareleri kartpostal gibi.Bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkür eder,Tüm ailenizle sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu güzellikleri doya daya yaşamanızı dilerim.
Saygılar

Orhan Özbilgiç 04-05-2011 21:52

Görmeyeli bahçeniz cennet gibi olmuş. Yazı bizden önce karşıladığınız muhakkak.
Beyaz leylak, İstanbul' daki sokağımızdaki bir apartman bahçesinde var. O da kokulu. Dibindede kök sürgünü vardı. Hesapta 7 mayısta gelecek ve gelmezdende o dip sürgününü isteyecektim. Ama nisanın 18' inde alelacele Samsun' a gelince isteğimi gerçekleştiremedim. Artık, yoketmezlerse bir başka bahara.:)

Sizin gönderdiğiniz Lupin tohumları çimlendiler. Artık gelecek yıla çiçeklenince fotoğrafını sizin bahçeye yüklerim.

Sağlık ve mutluluk içinde güzel bir yaz diliyorum.

ciceksever70 05-05-2011 06:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 (Mesaj 798173)
Sevgili ciceksever70;
Avusturya diğince sizin bahçenizin o canlı renkli güzelliği aklıma geliyor. Yüklediğiniz resim kareleri kartpostal gibi.Bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkür eder,Tüm ailenizle sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu güzellikleri doya daya yaşamanızı dilerim.
Saygılar

Tesekkür ederim Bahtiyar bey, ben de sizin anneciginizle yetistirdiginiz güzellikleri agiz tadiyla, saglikla yemenizi ve güzel bahcenizin keyfini sürmenizi dilerim.

ciceksever70 05-05-2011 06:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 798175)
Görmeyeli bahçeniz cennet gibi olmuş. Yazı bizden önce karşıladığınız muhakkak.
Beyaz leylak, İstanbul' daki sokağımızdaki bir apartman bahçesinde var. O da kokulu. Dibindede kök sürgünü vardı. Hesapta 7 mayısta gelecek ve gelmezdende o dip sürgününü isteyecektim. Ama nisanın 18' inde alelacele Samsun' a gelince isteğimi gerçekleştiremedim. Artık, yoketmezlerse bir başka bahara.:)

Sizin gönderdiğiniz Lupin tohumları çimlendiler. Artık gelecek yıla çiçeklenince fotoğrafını sizin bahçeye yüklerim.

Sağlık ve mutluluk içinde güzel bir yaz diliyorum.

Tesekkür ederim Orhan bey. Yazi bir karsiladik bir kacirdik. Bir haftadir sicaklik 10 dereceye düstü yine. Lupinlere cok sevindim, biraz uzun sürüyor cimlenmesi ancak bir kez tuttu mu yillarca bahcede kaliyor. Bir de gecen yil cok tohumluk birakinca farkettim tohumlar her yere yayilip oralarda da cimleniyor. Ben kurusunlar diye balkona da koymustum balkonun altinda kalan tüm saksilarda cimlenmis. Öylece biraktim bakalim saksida nasil olacak. Basarili olursam resimleri paylasirim.

Hhatice 05-05-2011 08:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 796583)
Bahar cicekleri bitmeden son bir kac poz yakaliyayim istedim. Bu yil leylâklar bize göz ve burun ziyafeti cektirdi. Gecen yil budamaktan vazgecince daha gür actiklarini farkettim. Kokularini duyabilmek icin sürekli bahceye cikiyorum.

Bahçeniz çiçekleriniz çok güzel sevgili ciceksever.Beyaz leylağa bayıldım .Bir koku yaydı sorma sabah sabah içim açıldı :)

zenfree 05-05-2011 08:12

Herşey çok güzel görünüyor. Sardunyaların çiçeklendiğini hayal etmek hiç de zor değil. Ellerine sağlık.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025