![]() |
3 Eklenti(ler)
Dün cocuklari yatirmaya gidip kendim de uyuyakalinca isim yarim kaldi. Kaldigim yerden devam ediyorum. Adalet ablanin hüsnüyusuflari epey bir yeri kapladi. Umarim bu yil ciceklenirler. Hanimeliler de cicek hazirliginda.
|
5 Eklenti(ler)
Emektar sukulentim.
Ve sabahlari uyandigimda ilk duydugum ses ile beni ilk karsilayan manzara... |
2 Eklenti(ler)
Lütfen biri bana bu aksam sefasi desin, yine ne ektigimi unuttum.
|
akşamsefası. Bahçeniz harika maşallah
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Akşamsefası tohumunu bir kere bahçene ektin mi bir daha hiç bırakmazlar seni. :) Yazın ortalarına doğru bol bol çiçeklerini görürsün. Ben çiçeklerinin kokusunu da çok seviyorum.
Manzaran, bahçen, bitkilerin, her zamanki gibi çok güzeller. Bazen yazamasam da keyifle seyrettiğimden emin ol. :) |
Sevgili ciceksever70, sarı süsen çok güzel ilk defa görüyorum,bendede yanyana beyaz ve mor süsen var çok hoş duruyor, beyaz leylak alışılmışın dışında bir renk olduğu için çok güzel, bendede beyaz var geçen yıl diktim ikinci yılı hala açmadı.
|
Yine huzur veren manzara ve bahçe fotoğrafları yüklemişsiniz sevgili ciceksever70. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Aksam sefasini iki yildir yetistirmeye calisiyorum olmadi bir türlü, halbuki birkac bahcede gördüm burada. Hatta gecen yaz sonu buradaki bir bahceden yola dökülen birkac tohumu toplamistim cimlenenler onlar. Iki fide kac cicek verir bilemem. Yumrulardan henüz tik yok. Bana da cocuklugumu hatirlattigi icin seviyorum bu cicegi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksever70 beyaz leylak kanarya gülü yer açelyaları çok güzel görünüyor kayalardan gelen su agaçların görüntüsü muhteşem ellerine saglık
|
Alıntı:
|
Sayın Çiçeksever70 yaşadığınız yere inanın imrendim.Harika bir yerdesiniz ,leylaklarınız ne kadar güzel açmışlar,benimkiler daha tomurcukta bile değil.Açelyalarınız gibi bütün fotoğraf kareleri harikaydı,fakat o kayaların arasından akan su ,böyle bir güzellik ,az rastlanır doğrusu,büyük keyif aldım.ellerinize sağlık.Her şey çok doğal,renkli baharlar sizinle olsun.Selamlar.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bugün balkon ciceklerimizi aldik. Bu yil sadece sardunya ektim. Bakimi en kolay olan o. Henüz cok minikler ama üzerleri cicek goncasi dolu.
Havalar yine serinledi, fasülyelerimi dikmek icin biraz isinmasini bekliyorum. |
Sevgili çiçeksever, tek tek saymıyacağım hepsi harika, bahçen artık sezona girmiş hem de ne hızla.
Sarı süsen ben de saksıya ekmiştim, 2 **** üç yıl oldu 3 yaprakta kalıyor, döedüncüyü vermiyor, ama akşam safasına şaşırdım ve kızdım, seni nasılda uğraştırmış, çok zorlu değildir oysa. |
Alıntı:
Aksam sefasini sormayin, aramizda inatlasma var sanki. Ben yetistirecegim diye inat ediyorum o yetismeyecegim diye. Simdilik iki tane cimlendi. Umarim havalarin isinmasiyla kendine gelir. Sevgiler. |
Sevgili ciceksever70;
Avusturya diğince sizin bahçenizin o canlı renkli güzelliği aklıma geliyor. Yüklediğiniz resim kareleri kartpostal gibi.Bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkür eder,Tüm ailenizle sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu güzellikleri doya daya yaşamanızı dilerim. Saygılar |
Görmeyeli bahçeniz cennet gibi olmuş. Yazı bizden önce karşıladığınız muhakkak.
Beyaz leylak, İstanbul' daki sokağımızdaki bir apartman bahçesinde var. O da kokulu. Dibindede kök sürgünü vardı. Hesapta 7 mayısta gelecek ve gelmezdende o dip sürgününü isteyecektim. Ama nisanın 18' inde alelacele Samsun' a gelince isteğimi gerçekleştiremedim. Artık, yoketmezlerse bir başka bahara.:) Sizin gönderdiğiniz Lupin tohumları çimlendiler. Artık gelecek yıla çiçeklenince fotoğrafını sizin bahçeye yüklerim. Sağlık ve mutluluk içinde güzel bir yaz diliyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herşey çok güzel görünüyor. Sardunyaların çiçeklendiğini hayal etmek hiç de zor değil. Ellerine sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025