![]() |
Tesekkür ederim sevili Hatice, sevgili Zenfree. Leylak cok güzel kokuyor gercekten de. Bugün aksama kadar kücük oglumun yuva gezisinde olacagim. Aksam gelince kendimi bahceye atarim artik.
|
Sakızların balkondan sarkma görüntüsü sadece sizi değil bizi de mest edecek. :)
Sevgili çiçeksever70, geçen sene de balkonda sardunylara yok muydu? Yanlış hatırlıyor olabilirim. |
çiçeksever70, birkaç gündür sizin çalışmalarınızı takip ediyorum. Yaşadığınız 4 yıl, bir film şeridi gibi geçti. Bahçenin ilk görüntülerinden sonraki gelişmesi güzümüzü güldürdü. Hepsini tek tek sayamayacağım, herşey çok güzel.
kolaylıklar diliyorum. |
Sardunyalar küçük ama nasıl da sağlıklı yemyesil duruyor. Yaprakları öyle güzel duruyor ki, çiçek açmasa bile güzel :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın ciceksever70, bahçenizi hayran hayran gezdim çok renkli ve düzenli, bende o aşamalara gelmek isterim ama nerdee..
Sağlıkla, huzurla bahçenizde mutluluklar dilerim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kücük bahcivanim is basinda... Orasi onun mini bahcesi, kestane eker, ot eker, kazar biz karisamayiz.
|
Küçük bahçıvana bayıldım. :)
Küreği de pek şirinmiş. ;) |
3 Eklenti(ler)
Spirea en keyifli zamanini yasiyor.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Nihayet bir mor salkimim oldu, anneler günü serefine... Bu wisteria cinensis degil, wisteria frutescens amethyst falls. Digerine göre daha az büyüyormus ancak bol cicekli oluyormus. Bakalim görecegiz. Eve getirip ekecek yer bulamayinca esimden epey azar isittim, hemen aklima Cemo geldi. Her bitki alista esim bu bahceye bir daha ot bile almam diye yemin ediyor yine de istedigim bitki sonucta bahcedeki yerini aliyor :p. Neyse minik beyaz clematisimin yanina ektim ama birbirini rahatsiz ederse clematisi baska yere alirim.
|
Alıntı:
Bugün küsüm kocamla, beni küpe almaya götürmedi:( Aynı şeyden 10 tane alıyorsun diyor, iyide hepsinin rengi farklı, boyutu farklı. Ama kendisi 10 tane oya ağacı istiyor.:)) Anneler günün kutlu olsun, mor salkımın bol bol acsın. |
[QUOTE=cemo;799445]Çok güldüm ya, bana hiçte yabancı bir durum değil.;)
Bugün küsüm kocamla, beni küpe almaya götürmedi:( Aynı şeyden 10 tane alıyorsun diyor, iyide hepsinin rengi farklı, boyutu farklı. '' Ama kendisi 10 tane oya ağacı istiyor.:))'' Gerçek peyzajcı Atilla hocamız o na katılıyorum,küpeyle yüzükle hiç işimiz olmaz:)) |
Alıntı:
|
Aman oğluşunda çok tatlıymış maşallah ısırmalık yanaklar var. Anneler gününüz kutlu olsun. Sevgiler........
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yandığının resmidir:) |
Alıntı:
|
Ben de ispirya istiyorum, çook güzeller. İstemenin sonu yok, her görülen ve beğenilen bitkiden benim de olsun, bakalım sonu nereye varacak. Eşler isyanda.
Küçük bahçıvan, çok tatlı. Çekirdekten yetişiyor maşallah. |
Alıntı:
|
Küçük baçıvana maşallah.:) Bitkiler gibi her yeni fotografta büyüyor.:)
|
Sevgili Çiçeksever70 küçük bahçıvan çok tatlı maşallah anneler gününüz kutlu olsun hediyenizde çok güzel saglık ve mutlulukla büyütmen dilegiyle...
|
Alıntı:
|
Burak bey, sn. mandalinci tesekkür ederim.
Bugün bir saat bahce bictim, fasülyelerimi, domateslerimi ve kabaklarimi diktim. Domateslerin etrafina kadifeleri de ekecektim ama pilim bitti ara vermek zorunda kaldim. Daha cimlenen cicekleri biraz büyüyünce bahceye aktaracagimi düsündükce fenalasiyorum. |
Çiçekler harika gerçekten. Birazda iklim avantajlarıyla hepside güzel açmış ve büyümüşler.
Hele bir çiçek var arada gözüme alıyor:p 2. mesajda gördüm onu . Adını bilmiyorum ama siz başbahçivan diyorsunuz.:D En güzelide oydu. Her bölgede her iklimde yetişir. Allah analı babalı büyütsün. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili Çiçeksever, oğlun çiçeklerin en güzeli, ne güzelde toprakla oynuyor. Güzel bahçende ailecek nice mutlu, sağlıklı anneler günü dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025