agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   ciceksever70 / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/14838.htm)

ciceksever70 24-05-2011 21:32

Tesekkür ederim sevgili Fatma Sunay. Sevgili Lalebruli cok tesekkür ederim ben de sizin sebzelerinize hayran hayran bakiyorum. Bebek kismetse Agustos`un 12sine kadar dogmus olacak. Bu yil bahce isleri biraz zorlasa da calismadan duramiyorum. Daha cimlenen tüm bitkilerimi bahceye aktaramadim bile. Ektigim ilk parti 80 tane fasülye tohumu nedense topragin altinda cürüyüp erimis. Yeniden pet bardaklara ektim onlar bahcedeki yerlerini alacaklar. Is cok anlayacaginiz.

türkansultan 25-05-2011 13:37

Sevgili çiçeksever sizin bahçenizi gezerken mest oluyorum.
o kadar güzelki tek tek çiçekleri ayırmadan söylüyeyim hepsi birbirinden güzel ellerinize yüreğinize sağlık sevgiler.

ciceksever70 25-05-2011 15:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi türkansultan (Mesaj 810120)
Sevgili çiçeksever sizin bahçenizi gezerken mest oluyorum.
o kadar güzelki tek tek çiçekleri ayırmadan söylüyeyim hepsi birbirinden güzel ellerinize yüreğinize sağlık sevgiler.

Cok tesekkür ederim sevgili Türkansultan. Bahcenin en coskulu zamanlarini yasiyoruz gercekten de.

hanndan 25-05-2011 17:04

Ben yine bi maşallah demeden başlamayayım söze,
Ne güzel açmış çiçekler emeğinize sağlık. ayrıca komşunun bahçesine takıldım 'komşuda biter bizede düşer' olmamı acep :)

ciceksever70 25-05-2011 21:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 810249)
Ben yine bi maşallah demeden başlamayayım söze,
Ne güzel açmış çiçekler emeğinize sağlık. ayrıca komşunun bahçesine takıldım 'komşuda biter bizede düşer' olmamı acep :)

Ah Handan hanim sormayin, her yerde insanlar ayni. Bir yanimizdaki komsumuz "Bahce senin ne istersen köküyle götür" derken, diger yanimizdaki orada yasamadigi halde bir ot parcasi biler vermez, bahce kapisini hemen arkasindan kilitler. Herkesi oldugu gibi kabul etmek lâzim. Baska komsulara da ben ektigim bitkilerden hediye ederek alistirdim simdi onlar da bana bitki hediye ediyorlar. Gecenlerde bir bögürtlen fidani ile adini bilmedigim bir cicek verdi ikisi. Avrupa insaninda bizdeki paylasim ve komsuluk yok ne yazik ki.

nurguldk 26-05-2011 14:07

Valla sizin sayfaya her baktığımda acaba doğum olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum :) Bir de bu halde onca uğraş, emek.. Yani diyorum nasıl oluyor..Sanırım çifte enerji var ondan :) Sevgilerimle..

ciceksever70 26-05-2011 16:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk (Mesaj 810802)
Valla sizin sayfaya her baktığımda acaba doğum olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum :) Bir de bu halde onca uğraş, emek.. Yani diyorum nasıl oluyor..Sanırım çifte enerji var ondan :) Sevgilerimle..

Sevgili nurguldk, dogum Agustos`un ilk haftasi ama bu yil hem asiri sicak hem de yapacak cok is var. Bu gidisle bahcede dogum yaptigimi duyarsaniz sasirmayin derim:p. Bir de basima sulama isi cikti bu yil cünkü olaganin disinda bir kuraklik var. Cicekler boynunu bükünce kiyamiyorum da... Sevgiyle kalin.

ciceksever70 27-05-2011 08:08

5 Eklenti(ler)
Iki gündür gül resmi cekmeye calisiyorum. Bir türlü bahcede canli göründügü gibi cikmiyor resimlerde ama yine de paylasmadan duramayacagim...

ciceksever70 27-05-2011 08:10

5 Eklenti(ler)
Güller...

ciceksever70 27-05-2011 08:13

5 Eklenti(ler)
Bahcemin nazli güzelleri...

ciceksever70 27-05-2011 08:17

5 Eklenti(ler)
Güller...

cemo 27-05-2011 08:19

Güller, vayy beee dedirten cinsten:)
Çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar, maşallahhhhh

Ben ise, külleme, pas ve bitlerle cebelleşiyorum:(

Oturup keyfini cıkart, sağlıkla:)

ciceksever70 27-05-2011 08:23

5 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet ablamin hüsnüyusuflari ilk cicegini verdi. Esimle o bölüme Adalet abla kösesi adini verdik. Taa Mersin`den gelen tohumlarla yetisen ciceklerin bahcemizde olmasindan gurur duyuyoruz. Ayni sekilde sevgili Hhatice`nin ve sevgili Fikret bey ve esinin tohumlarindan yetisen ciceklerin acmasini da sabirsizlikla bekliyoruz. Dostlardan gelen hediyelerin verdigi mutluluk milyonlarla tarif edilemez...
Bu arada sezonu kacirdim derken anemonlarim da acti.

ciceksever70 27-05-2011 08:24

1 Eklenti(ler)
Sakayigim...

ciceksever70 27-05-2011 08:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 811352)
Güller, vayy beee dedirten cinsten:)
Çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar, maşallahhhhh

Ben ise, külleme, pas ve bitlerle cebelleşiyorum:(

Oturup keyfini cıkart, sağlıkla:)

Ah Cemo`cugum ayni dertler bizde de var. Resimde cikmadigina bakma. Kilolarca ilac gidiyor her yil güllere. Biz yoketmekten, bitler gelmekten bikmadi. Pas ve kara leke de cok oluyor sik aygmur yaginca. Ama iste bazi seyler icin zahmet cekmeye degiyor. O kadar ugrasip karsisina gecip keyfini cikarmak anlatilamaz bir mutluluk. Sabah ilk isimiz esimle balkondan güllerimize bakmak oluyor. Hepsinin adi var cocuklarimiz gibi sanki.

ciceksever70 28-05-2011 06:52

5 Eklenti(ler)
Iki haftadir yagmur yoktu neredeyse... Dün aksam yagmur bulutlarini ve internetteki firtina uyarisini görünce cok acmis olan gülleri keselim de bosuna yerlere dökülmesinler dedik. Vazodaki yerlerini aldilar.

mandalinci 28-05-2011 09:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 811954)
Iki haftadir yagmur yoktu neredeyse... Dün aksam yagmur bulutlarini ve internetteki firtina uyarisini görünce cok acmis olan gülleri keselim de bosuna yerlere dökülmesinler dedik. Vazodaki yerlerini aldilar.

Bayılırım böyle güllerle dolu vazolara, çook güzeller.;)

Periş 28-05-2011 09:23

Sevgili ciceksever70 güller harika görünüyor ellerine saglık

ciceksever70 28-05-2011 11:30

Cok tesekkür ederim sayin mandalinci, sevgili peris. Iyi ki de toplamisiz yagmurdan sonra hepsi yerlere dökülüyor cünkü. Hic olmazsa birkac gün keyfini süreriz evde.

cetasule 28-05-2011 16:11

Çiçekleriniz çok sağlıklı görünüyor
Maşallah diyeyim nazar değmesin
Elinize sağlık

Yücel Canpolat 28-05-2011 16:49

Bir bakayım kardeş bahçede ki çiçeksever70 bacım ne yapıyor?Eminim yine bahçe de yuvarlanıyor eğer böyle ise,kazan mevcudunu bir artıracak yeğenim'in saçları yer örtücü gibi çok olacak:)

Cumhur Tonba 28-05-2011 17:53

İyiki bahçenizin gizli güzelliklerini gözler önüne sermişsiniz. Teşekkürler.

ciceksever70 28-05-2011 20:53

Sevgili cetasule, sevgili Cumhur bey ben sizlere tesekkür ederim bahcemi ziyarete geldiginiz icin. Aslinda bahcenin gizli yeri pek kalmadi yillardir görüntülerin cogu birbirinin tekrari olmaya basladi o yüzden biraz detay veriyorum.
Yücel bey ben bahcede eselenmeden durabilirmiyim? Bu hafta sicaklarda cok terledim herhalde calisirken bu sabah bogaz agrisi ve burun akintisiyla uyandim. O yüzden evdekiler calisma yasagi verdiler.

berrinb 28-05-2011 21:53

Sevgili Çiçeksever70 ,bahçenizi gezerken aklıma çok eski bir şarkı geldi."Açıldı bahçede güller,eder avâze bülbüller" .Arkadaşım bahçeniz resmen Gülîstan olmuş ,renkleri ve biçimlerine bayıldım.Zaten yerleşim yeri olarak hayran olduğum bir doğanın içindesiniz.Güle güle zevkini çıkarın.Ellerinize sağlık,Lupinlerinizde çok sıhhatli görünümdeler.Vazodaki gülleriin formlarınada bayıldım,kokulu gül olduklarını sanıyorum.Hayırlı bir yaz mevsimi dileği ile sevgiler ve selamlar.

ciceksever70 29-05-2011 07:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 812329)
Sevgili Çiçeksever70 ,bahçenizi gezerken aklıma çok eski bir şarkı geldi."Açıldı bahçede güller,eder avâze bülbüller" .Arkadaşım bahçeniz resmen Gülîstan olmuş ,renkleri ve biçimlerine bayıldım.Zaten yerleşim yeri olarak hayran olduğum bir doğanın içindesiniz.Güle güle zevkini çıkarın.Ellerinize sağlık,Lupinlerinizde çok sıhhatli görünümdeler.Vazodaki gülleriin formlarınada bayıldım,kokulu gül olduklarını sanıyorum.Hayırlı bir yaz mevsimi dileği ile sevgiler ve selamlar.

Tesekkür ederim Berrin hanim, bahsettiginiz sarkiyi biliyorum cok severim Türk Sanat Müzigini burada aradiklarimizi bulamiyoruz diye internet radyosu aldik eve sürekli dinliyoruz oradan esimle. Cocuklara pek hitab etmese de kulak dolgunlugu oluyor.
Güllerin en güzel zamani simdi aslinda Mayis sonu acarlardi hep bu yil sicaklardan erkenci davrandilar. Gül bahcemizdeki yaklasik 30 gül esimin bana toplam 2 dogumgününde aldigi hediyeler, David Austin güllerim, hepsi kokulu. O yüzden o bölüm benim icin cok degerli. Arka bahcede baska güllerim de var onlar da buranin yerli gülleri ama bunlar kadar yogun ve uzun süre ciceklenmiyor. Gül bahcede bize bitiyle, piresiyle, diger hastaliklariyla en zahmet verenler ama cok seviyoruz diye katlaniyoruz. Seygiyle kalin.

Satı Uğurtan 29-05-2011 11:13

Sevgili çiçeksever70, dolu dolu bir bahçe, iklimden dolayı olmalı renkler çok canlı, yapraklar çok yeşil ve parlak, güllere hayran oldum sevgiler selamlar.

ciceksever70 29-05-2011 11:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 812477)
Sevgili çiçeksever70, dolu dolu bir bahçe, iklimden dolayı olmalı renkler çok canlı, yapraklar çok yeşil ve parlak, güllere hayran oldum sevgiler selamlar.

Cok tesekkür ederim Sati hanim ama sizin rengârenk cicekleriniz de benimkilerden asagi kalmiyor. Ben daha cimlendirdiklerimin cicegini görmek icin bir ay kadar beklerim saniyorum. Ama buna da sükür. Ufacik da olsa bir bahcesi olanlari cok sansli insanlar olarak görüyorum.

loveflower 29-05-2011 11:57

Sevgili çiçeksecer70,güller çok güzel.Hele o bir tane anemon,bayıldım.Çok emek verip yoruluyorsunuz ama karşılığı da antılamayacak bir güzellik oluyor değlil mi?Maşallah.

Orhan Özbilgiç 29-05-2011 19:28

Uzun zamandır bahçeleri gezememiştim. Bakıyorumda bir bize henüz yaz gelmemiş.:mad:
Güller iki gündür açmaya başladı. Bir tek şakayık aynı günlerde açmış.

Gerçi bende sizdeki kadar yazı müjdeleyen bitki yok. Bu sene sizlerden gelen tohumlar yetişirse, gelecek yıl benimkide erken renklenir umarım.:p Lupinleri kastediyorum. Gelecek yazı sabırsızlıkla bekliyeceğim. Böylece bir yıl daha hayata bağlanmış olduk.;)

Güle güle keyfini sürersiniz inşallah.

fatma sunay 29-05-2011 19:44

Sevgili Çiçeksever güllerin böceklerinden bende dertliyim. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Dediğiniz gibi resimde çıkmıyorlar mahlukatlar. Gülleriniz çok güzel açmışlar keyfini çıkarın.....

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025