![]() |
Tesekkür ederim sevgili Fatma Sunay. Sevgili Lalebruli cok tesekkür ederim ben de sizin sebzelerinize hayran hayran bakiyorum. Bebek kismetse Agustos`un 12sine kadar dogmus olacak. Bu yil bahce isleri biraz zorlasa da calismadan duramiyorum. Daha cimlenen tüm bitkilerimi bahceye aktaramadim bile. Ektigim ilk parti 80 tane fasülye tohumu nedense topragin altinda cürüyüp erimis. Yeniden pet bardaklara ektim onlar bahcedeki yerlerini alacaklar. Is cok anlayacaginiz.
|
Sevgili çiçeksever sizin bahçenizi gezerken mest oluyorum.
o kadar güzelki tek tek çiçekleri ayırmadan söylüyeyim hepsi birbirinden güzel ellerinize yüreğinize sağlık sevgiler. |
Alıntı:
|
Ben yine bi maşallah demeden başlamayayım söze,
Ne güzel açmış çiçekler emeğinize sağlık. ayrıca komşunun bahçesine takıldım 'komşuda biter bizede düşer' olmamı acep :) |
Alıntı:
|
Valla sizin sayfaya her baktığımda acaba doğum olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum :) Bir de bu halde onca uğraş, emek.. Yani diyorum nasıl oluyor..Sanırım çifte enerji var ondan :) Sevgilerimle..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Iki gündür gül resmi cekmeye calisiyorum. Bir türlü bahcede canli göründügü gibi cikmiyor resimlerde ama yine de paylasmadan duramayacagim...
|
5 Eklenti(ler)
Güller...
|
5 Eklenti(ler)
Bahcemin nazli güzelleri...
|
5 Eklenti(ler)
Güller...
|
Güller, vayy beee dedirten cinsten:)
Çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar, maşallahhhhh Ben ise, külleme, pas ve bitlerle cebelleşiyorum:( Oturup keyfini cıkart, sağlıkla:) |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet ablamin hüsnüyusuflari ilk cicegini verdi. Esimle o bölüme Adalet abla kösesi adini verdik. Taa Mersin`den gelen tohumlarla yetisen ciceklerin bahcemizde olmasindan gurur duyuyoruz. Ayni sekilde sevgili Hhatice`nin ve sevgili Fikret bey ve esinin tohumlarindan yetisen ciceklerin acmasini da sabirsizlikla bekliyoruz. Dostlardan gelen hediyelerin verdigi mutluluk milyonlarla tarif edilemez...
Bu arada sezonu kacirdim derken anemonlarim da acti. |
1 Eklenti(ler)
Sakayigim...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Iki haftadir yagmur yoktu neredeyse... Dün aksam yagmur bulutlarini ve internetteki firtina uyarisini görünce cok acmis olan gülleri keselim de bosuna yerlere dökülmesinler dedik. Vazodaki yerlerini aldilar.
|
Alıntı:
|
Sevgili ciceksever70 güller harika görünüyor ellerine saglık
|
Cok tesekkür ederim sayin mandalinci, sevgili peris. Iyi ki de toplamisiz yagmurdan sonra hepsi yerlere dökülüyor cünkü. Hic olmazsa birkac gün keyfini süreriz evde.
|
Çiçekleriniz çok sağlıklı görünüyor
Maşallah diyeyim nazar değmesin Elinize sağlık |
Bir bakayım kardeş bahçede ki çiçeksever70 bacım ne yapıyor?Eminim yine bahçe de yuvarlanıyor eğer böyle ise,kazan mevcudunu bir artıracak yeğenim'in saçları yer örtücü gibi çok olacak:)
|
İyiki bahçenizin gizli güzelliklerini gözler önüne sermişsiniz. Teşekkürler.
|
Sevgili cetasule, sevgili Cumhur bey ben sizlere tesekkür ederim bahcemi ziyarete geldiginiz icin. Aslinda bahcenin gizli yeri pek kalmadi yillardir görüntülerin cogu birbirinin tekrari olmaya basladi o yüzden biraz detay veriyorum.
Yücel bey ben bahcede eselenmeden durabilirmiyim? Bu hafta sicaklarda cok terledim herhalde calisirken bu sabah bogaz agrisi ve burun akintisiyla uyandim. O yüzden evdekiler calisma yasagi verdiler. |
Sevgili Çiçeksever70 ,bahçenizi gezerken aklıma çok eski bir şarkı geldi."Açıldı bahçede güller,eder avâze bülbüller" .Arkadaşım bahçeniz resmen Gülîstan olmuş ,renkleri ve biçimlerine bayıldım.Zaten yerleşim yeri olarak hayran olduğum bir doğanın içindesiniz.Güle güle zevkini çıkarın.Ellerinize sağlık,Lupinlerinizde çok sıhhatli görünümdeler.Vazodaki gülleriin formlarınada bayıldım,kokulu gül olduklarını sanıyorum.Hayırlı bir yaz mevsimi dileği ile sevgiler ve selamlar.
|
Alıntı:
Güllerin en güzel zamani simdi aslinda Mayis sonu acarlardi hep bu yil sicaklardan erkenci davrandilar. Gül bahcemizdeki yaklasik 30 gül esimin bana toplam 2 dogumgününde aldigi hediyeler, David Austin güllerim, hepsi kokulu. O yüzden o bölüm benim icin cok degerli. Arka bahcede baska güllerim de var onlar da buranin yerli gülleri ama bunlar kadar yogun ve uzun süre ciceklenmiyor. Gül bahcede bize bitiyle, piresiyle, diger hastaliklariyla en zahmet verenler ama cok seviyoruz diye katlaniyoruz. Seygiyle kalin. |
Sevgili çiçeksever70, dolu dolu bir bahçe, iklimden dolayı olmalı renkler çok canlı, yapraklar çok yeşil ve parlak, güllere hayran oldum sevgiler selamlar.
|
Alıntı:
|
Sevgili çiçeksecer70,güller çok güzel.Hele o bir tane anemon,bayıldım.Çok emek verip yoruluyorsunuz ama karşılığı da antılamayacak bir güzellik oluyor değlil mi?Maşallah.
|
Uzun zamandır bahçeleri gezememiştim. Bakıyorumda bir bize henüz yaz gelmemiş.:mad:
Güller iki gündür açmaya başladı. Bir tek şakayık aynı günlerde açmış. Gerçi bende sizdeki kadar yazı müjdeleyen bitki yok. Bu sene sizlerden gelen tohumlar yetişirse, gelecek yıl benimkide erken renklenir umarım.:p Lupinleri kastediyorum. Gelecek yazı sabırsızlıkla bekliyeceğim. Böylece bir yıl daha hayata bağlanmış olduk.;) Güle güle keyfini sürersiniz inşallah. |
Sevgili Çiçeksever güllerin böceklerinden bende dertliyim. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Dediğiniz gibi resimde çıkmıyorlar mahlukatlar. Gülleriniz çok güzel açmışlar keyfini çıkarın.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025