![]() |
Sayın Nurcanaybay bahçenizi büyükbir keyif ile gezdim. Çiçekleriniz muhteşemler hele yaptığınız mini havuz bir harika, bizede fikir vermiş oldunuz. Keyfini sürerek oturmak nasip etsin.
|
Fatma hanım ;
beğenmenize sevindim ,güzel dileğiniz için teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
406, 407,sonrası sonrası 530. Ben mest oldum gerçekten. Ağlamak istiyorum. Tekrar gelip kopya çekeceğim.
Sayın nurcanaybay bahçenize uğramayalı devrim yapmışsınız. Samimi söylüyorum, kopya çekeceğim. Güzellikler içinde sağlıklı günler diliyorum. |
Sn.Uzaylı ;
asıl devrimi siz yapacaksınız çünkü işin başında böyle bir siteye rastladınız.Çoğumuzun yaptığı geri dönüşü zor olan hataları yapmıyacaksınız .Gelişmeleri günü gününe takip edenlerdenim. Beğenmenize sevindim ,teşekkür ederim. |
Sayın nurcanaybay; Kuyu ve ferforje sallanan sandalyenizden yeni fikirler kaptım. Haberiniz olsun.;) Ben de solanumu şekillendirmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
|
Sayın NURCANAYBAY herzaman hayran olduğum bahçelerden biri.Çok güzeller.Tekrar izledim.Güzel çicekleriniz var.Dekorllar güzel.Tebrikler..
|
Biraz geç olsa da '' Füsun hanımın dikkatine '' mesajını gülümseyerek ve sevinerek okudum.:o Güle güle kullanınız. Ben her zaman bu bahçenin çok güzel olduğunu söyledim , tek eksik görüntülerin bize aynı güzellikte yansımamasıydı. O da hallolmuş ve çok hoş görüntüler eklemişsiniz. Her bir görüntüde ayrı güzellik var, çok güzel bitkiler var. Havuzunuzu çokk beğendim. Sizi tanımıyorum ama yeni süs havunuza bakıp hakkınızda yorumlar yaptım. ;) Zerafetiniz, sevgi dolu yüreğiniz, içinizdeki çocuk yönünüz, dinginliğiniz ama aynı zamanda da coşkunuz bu havuza yansımış gibi geldi bana.
Hep söylediğim gibi bu bahçede ayrı bi sıcaklık var. |
Füsun hanım ;
nerelerdeydiniz....hem sizi hem de kişiyi iyi hissettirip ,gülümseten hoş sözlerinizi özlemiştim. Siz, benim teşvik pompamsınız :)) Fazla uzaklaşmayın ,lütfen. |
Hiç köyünden dışarı çıkmamış bir ozan köyünde toprak evinin önünde sırtını duvara dayayıp biraz soluklanır,hanımı da gelip karşı duvara çömelerek yaslanır kısa bir sessizlikten sonra,Ozan,hanım gurbetlik çok zormuş der,hanım'ı,bey sen hiç gurbete gitmedin ki gurbetin zorluğunu bilesin der,ozan hafifçe doğrulur,hanım senden uzak her mesafe benim için gurbettir der.Evet doğa dostlarının uzak kalmaları doğa dostlarını üzer uzaklaşmayalım arkadaşlar:))
|
Ne güzel anlatmışsınız Yücel bey ,evet kimse uzaklaşmasın :))
Kaçaklar dan biri Füsun hanımdı ,bir diğeri ise sevgili Sabah ...farketmiyoruz sanmasınlar :) |
Alıntı:
Fikret bey ; önceki gün yeni aldığınız çiçeklerin isimlerini epey araştırdım ama bulamamıştım. Arkadaşlar bulmuş ,sağlıkla büyütün. Güzel sözleriniz için de teşekkür ederim. |
Alıntı:
Benim kuyu'yu begonvil sarıp sarmaladı ,doğru dürüst görünmüyor. Sizin bahçeye çok yakışır ,gelecekte ki verandaya da 2 sallanan koltuk alıp eşinizle birlikte gün batımını seyredersiniz :)) Solanum'u yer darlığın dan buduyorum ,eğer uygun yere diikmiş olsaydım budamazdım.O kadar hızlı büyüyen bir bitki ki formda tutmak için başında makaslla beklemek gerekiyor :). Budadıkça da çiçeklenme yeterince olmuyor. Yeriniz de olsam ,solanum'u gözümün göreceği çit vb. gibi sardıra bileceğim bir yere diker ,kendi haline bırakırdım.Ne kadar çok dal o kadar çok çiçek... bir de çok çiçek döküyor oturma bölümüne yakın olmamasın da fayda var. |
Teşekkür ederim.
|
Sayın nurcanaybay; sizin kuyunun aynısından yapacağımıza inanıyorum. Ama ne işe yaradığına siz de şaşacaksınız. Eminim uygulamak istersiniz. Allah nasip ederse bu fikir muhteşem olacak. Yanında da başka bir proje, değmeyin keyfimizee...
Sevgiler... |
2011 yılında her şey gönlünüzce olsun:)
|
Havuzunuza bayıldım. Benim bahçemde, içine toprak doldurup kapattığımız küçük bir havuz var. Böyle havuzları görünce tekrar açayım, düzenleyeyim diyorum ama, temizlik işini düşününce tekrar vazgeçiyorum:(
|
Alıntı:
Yücel bey ; çok teşekkür ederim ,ben de hepimizin gönlümüz den geçenin gerçekleşmesini diliyorum. |
Alıntı:
Bence hiç durmayın ,hava müsait olduğun da boşaltın derim. Siz ki o garaj yerini temizleyip bu günkü hale getirdiniz havuzumu boşaltamıyacaksınız :)) Emin olun pişman olmıyacaksınız . İyi yıllar diliyorum. |
2 Eklenti(ler)
sevgilerimle,
Yeni yılın kapısından güzellikler dolsun, bahçemin çiçekleri armağanım olsun. Eklenti 186825 Eklenti 186826 |
Sevgili Hozat ;
çok teşekkür ederim .Dileğiniz de çiçekleriniz de çok güzel. Hep birlikte birbirin den güzel yıllar diliyorum. |
Sevgili Nurcan
1 saattir bahcende geziyorum. Yoruldum, oturdum havuzun başına. Kendime yine bir iş buldum sayende. Yarın canna topraktan alınacak, saksıya koyulacak. Havuz biterse:( salınacak havuza:) Yeni fotolar bekliyorum bu havuz başından. |
:))) Ocakta çayım fokurduyordu ,bir haber verseydiniz.
Canna'yı saksıya alın ama bahara kadar bir kenar da beklesin bence.Ben su'dan çıkardım hepsini hatta japon şemsiyesini bile aldım korkumdan :) Şu an havuz da sadece kurbağa larvaları ve dibe çöken yapraklar var . Ben de boşluktan kendime iş arıyorum .Sanırım bir hafta önceydi ,japon'un rüzgar dan kırılan dallarını kestim ,suya koydum.Bu soğukta olacağı düşünmemiştim ama köklenmiş :) Çoğaltmak isterseniz siz de su sümbüllerinin bulunduğu saksıya sokuverin . |
2 Eklenti(ler)
Cemo ;
topraksız ortamda çiçek yetiştirme denemelerim vardı ( size de iş çıkarmaya çalışıyorum ), durumu iyi olmayanları bu ortama almıştım ( sanırım kasım'ın ilk haftası ). Bunlar dan kalancho yeni yapraklar vermeye başladı bir diğer gelişme de leş kaktüsün de oldu.Diğerlerin de şimdilik hareket yok. Tepsinin içinde ki bitkiler... |
2 Eklenti(ler)
Koltuğa elimde fotoğraf makinası ile oturuyorum .Sonun da birilerini yakaladım
ama ellerim titrediği için net çekemiyorum :) |
1 Eklenti(ler)
Bu bahsi geçen ,su da devleşen cala...ilk kez çiçek açıyor.
|
Nurcanaybay kuş yuvası ne güzel.çok güzel görünüyor.
|
Sayın Nurcanaybay sağlıklı , sıhhatli, mutluluk dolu bir sene diliyorum. Bahçenizi gezmeye doyamıyorum bugün yeniden baştan sona tekrar gezdim. Tek kelimeyle mükemmel çok yaratıcısınız.Bende sizin gibi herşeyi bahçede dekor olarak kullanıyorum. Kuş evide çok güzel olmuş.
|
Fikret bey ,Fatma hanım teşekkür ederim ben de sizlere sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diliyorum.
2 büyük saksının kesilen alt kısmı ,küçük güveçten su kabları ve yuvaları ile oluşan yemek odaları :))......günde 3 öğün uğruyorlar. |
Şimdi canna mı değilmi bende ki şaşırdım ben:))Son fotodaki gala ya benziyo da.
Var ya havuz süper olmuş) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025