![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Şehir: kırşehir
Mesajlar: 393
|
Salça İç Anadoluda kaynatılıyor ama Akdenizde 'günletilir'. Ve bir kez yapın alışırsınız hem çok kolay gelir hem inanılmaz lezzetlidir.Kevgir ya da süzgeçten geçirdikten sonra genişçe bir leğene serin arada bir karıştırın zaten o sıcakta çabucak olacaktır. Biraz tuz biraz zeytinyağı koyup kavanoza doldurun, ben annemin öğrenciyken verdiği salçayı 3 yıl kullandım ne bozuldu ne porlandı Düzenleyen alperfect : 11-08-2016 saat 11:30 Neden: eksik kelime |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
![]() |
|
|