View Single Post
Eski 10-08-2016, 10:45   #508
alperfect
Ağaç Dostu
 
alperfect's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Şehir: kırşehir
Mesajlar: 391
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Çok sağ ol.
Salçayı hiç düşünmemiştim. Birazıyla deneyelim bakalım becerebilecek miyiz...
Salça İç Anadoluda kaynatılıyor ama Akdenizde 'günletilir'. Ve bir kez yapın alışırsınız hem çok kolay gelir hem inanılmaz lezzetlidir.Kevgir ya da süzgeçten geçirdikten sonra genişçe bir leğene serin arada bir karıştırın zaten o sıcakta çabucak olacaktır. Biraz tuz biraz zeytinyağı koyup kavanoza doldurun, ben annemin öğrenciyken verdiği salçayı 3 yıl kullandım ne bozuldu ne porlandı


Düzenleyen alperfect : 11-08-2016 saat 10:30 Neden: eksik kelime
alperfect Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön