Biliyordum ben böyle güzellikler göreceğimi, bu yüzden ünledim(seslendim)durdum
Yani, dilim tutuldu gilan, o domateslerin haline bayıldım.
Mutlaka salça yapmalısın, konserve yapmaktan daha kolay.
Domatesleri topladıktan sonra güzelce yıka, derince bir kovanın içine dörde böl at.
Üzerine kararınca doğal tuz at.
Birkaç gün gölgede beklesin, domatesler yumuşayınca kevgirden geçir, yumuşadıkları için çok kolay.
Sonra fırın tepsilerine dök ve güneşte kıvamını buluncaya kadar bırak.
Sonra da kavanozlara doldurup kaldır.
Katkı maddeleri içermeyen harika bir salça olur.
Aranjmanlarına da bayıldım bu arada, seramik saksının güzelliğini sollayamamışlar ama
Brugmansiaları koklamanın bir zararını görmedim ben, bazan abartılıyor diye düşünüyorum.
Ya da çok hassas kimselerin yaşadığı deneyimlerdir belki.