![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Yeni renkler, yeni güzeller açtılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
sevgili aleydi, bordo gülünüze bayıldım. sanırım siyaha yakın rengi var. çiçekleri de orta büyüklükte ve birde kokusu olduğunu tahmin ediyorum. ayrıca goncalarının ömrü de diğer güller göre daha kısa. sanki bende de bu gülden var çardak gülüdür. tek başına dikildiği zaman dalları geriye doğru saçılıyor. ben onun o salkım saçak halini çok seviyorum. duruşuyla diğer güllere fark atıyor. ayrıca bahçen gün geçtikçe daha bir güzel olmaya başladı. ve biz yazı yaşarken, siz de bahar havaları devam ediyor.keyfini tadını çıkarıyorsun dur arkadaşım.sevgiler....... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi çıkıp tekrar sizin için kokladım arkadaşım . Isparta gülüne benzeyen, hafif bir kokusu var. Gül seçerken kokulu olmasını tercih ediyorum, yine de bazen çok güzelse beni etkiliyor. Bu gülün rengini bende seviyorum.Geçen yıl incecik bir dalken bu yıl baya serpildi .Temmuz geldi biz hala baharı yaşıyoruz . Güneşi göremeyince, çiçekler 15 gündür tomurcuktalar, hala açamadılar. Onlarda, bende sabısızlanıyoruz .Keyif tad çıkarmak mı . Bugün eşime dedim. Bir günümüzü hiç iş yapmadan oturarak geçirsek bahçemizde . Misafir gelmesi dışında bu pek mümkün olmadı. Şelale için taş topluyoruz, ahşaptan salıncak oturma grubu yapıyoruz,bodrum düzenlenecek,yeni bir bölüm yapmak istiyorum, sebze tarafının durumu berbat.Daha çok iş varda bunlar başlıcaları .Verandaya çıkıp bahçeyi görmek bile huzur veriyor.Sizlerin desteği, öneri, fikirleriyle. Bende bahçemin bu halini çok beğeniyorum. Bir de çiçeklerin hepsinin açtığı görüntüyü, merak ediyorum. Teşekkür ederim görüşmek üzere. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
sevgili aleydi, tahminimde yanılmamışım benim gülümden fırsat verirsen biraz tırmanmayı seviyor.aslında sarmaşık gibi 2 metreyi geçiyor. maşallah projeler hazırlanmış. şelale salıncak bu arada eşinizin de eline sağlık yapmış olduğu ahşap koltuk hazır gibi duruyor. en çok şelaleyi merak ediyorum. burcum dan olsa her halde suyu seviyorum. bu arada balık burcuyum. hele siz bir el atın işleri yapmaya, bizlerde buradan destek vermeye hazırız. ne yaparsın yakın olsak bir taşın altına elimizi koyardık. uzaktan ancak bu kadar oluyor.şimdilik kolay gelsin arkadaşım... salıncak harika çok güzel benim için de salıncakta sallan. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. Sadece taşlarını koyabileceğiz gibi duruyor.O kadar çok iş var ki. Eşimde çalışıyor hafta sonuna sıkıştırıyor işleri, Dolayısıyla yetişmiyor.Güllerin kokulusunu seviyorsun ya sevgili Münevver48. Belki ben kokusunu tam alamadım. Bugün eşim kokladı, en güzel bunun kokusu dedi . Gülleri alırken bazılarını ben seçmiştim, bazılarını eşim. Bu gül onun beğendiklerinden. Ben daha büyük gösterişli seviyorum. Bunun çiçekleri biraz küçüktü. Bunun rengini ikimizde beğenmiştik . Belki yanına bir ağaç dikip, sardırabiliriz o zaman![]() Salıncağın bu modelini çok beğendim. Eşim de uğraşıyor sağ olsun, teşekkür ederiz.Umarım kalan malzemeleri buluruz yarın, tamamlanır. Arkadaşım belki gelirsiniz bu taraflara, kendin sallanırsın olmaz mı canım. Şimdilik senin yerine de keyfini çıkarırım tabi. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
![]() |
|
|