Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili aleydi, tahminimde yanılmamışım benim gülümden fırsat verirsen biraz tırmanmayı seviyor.aslında sarmaşık gibi 2 metreyi geçiyor.
maşallah projeler hazırlanmış. şelale salıncak bu arada eşinizin de eline sağlık yapmış olduğu ahşap koltuk hazır gibi duruyor. en çok şelaleyi merak ediyorum. burcum dan olsa her halde suyu seviyorum. bu arada balık burcuyum. hele siz bir el atın işleri yapmaya, bizlerde buradan destek vermeye hazırız. ne yaparsın yakın olsak bir taşın altına elimizi koyardık. uzaktan ancak bu kadar oluyor.şimdilik kolay gelsin arkadaşım...
salıncak harika çok güzel benim için de salıncakta sallan.
|
Arkadaşım şelale bu yıla yetişmez herhalde

. Sadece taşlarını koyabileceğiz gibi duruyor.O kadar çok iş var ki. Eşimde çalışıyor hafta sonuna sıkıştırıyor işleri, Dolayısıyla yetişmiyor.
Güllerin kokulusunu seviyorsun ya sevgili Münevver48. Belki ben kokusunu tam alamadım. Bugün eşim kokladı, en güzel bunun kokusu dedi

. Gülleri alırken bazılarını ben seçmiştim, bazılarını eşim. Bu gül onun beğendiklerinden. Ben daha büyük gösterişli seviyorum. Bunun çiçekleri biraz küçüktü. Bunun rengini ikimizde beğenmiştik

. Belki yanına bir ağaç dikip, sardırabiliriz o zaman
Salıncağın bu modelini çok beğendim. Eşim de uğraşıyor sağ olsun, teşekkür ederiz.Umarım kalan malzemeleri buluruz yarın, tamamlanır. Arkadaşım belki gelirsiniz bu taraflara, kendin sallanırsın olmaz mı canım. Şimdilik senin yerine de keyfini çıkarırım tabi. Sevgilerimle.