Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Şimdi çıkıp tekrar sizin için kokladım arkadaşım  . Isparta gülüne benzeyen, hafif bir kokusu var. Gül seçerken kokulu olmasını tercih ediyorum, yine de bazen çok güzelse beni etkiliyor. Bu gülün rengini bende seviyorum.Geçen yıl incecik bir dalken bu yıl baya serpildi  .
Temmuz geldi biz hala baharı yaşıyoruz  . Güneşi göremeyince, çiçekler 15 gündür tomurcuktalar, hala açamadılar. Onlarda, bende sabısızlanıyoruz  .
Keyif tad çıkarmak mı  . Bugün eşime dedim. Bir günümüzü hiç iş yapmadan oturarak geçirsek bahçemizde  . Misafir gelmesi dışında bu pek mümkün olmadı. Şelale için taş topluyoruz, ahşaptan salıncak oturma grubu yapıyoruz,bodrum düzenlenecek,yeni bir bölüm yapmak istiyorum, sebze tarafının durumu berbat.Daha çok iş varda bunlar başlıcaları  .
Verandaya çıkıp bahçeyi görmek bile huzur veriyor.Sizlerin desteği, öneri, fikirleriyle. Bende bahçemin bu halini çok beğeniyorum. Bir de çiçeklerin hepsinin açtığı görüntüyü, merak ediyorum. Teşekkür ederim görüşmek üzere.
|
sevgili aleydi, tahminimde yanılmamışım benim gülümden fırsat verirsen biraz tırmanmayı seviyor.aslında sarmaşık gibi 2 metreyi geçiyor.
maşallah projeler hazırlanmış. şelale salıncak bu arada eşinizin de eline sağlık yapmış olduğu ahşap koltuk hazır gibi duruyor. en çok şelaleyi merak ediyorum. burcum dan olsa her halde suyu seviyorum. bu arada balık burcuyum. hele siz bir el atın işleri yapmaya, bizlerde buradan destek vermeye hazırız. ne yaparsın yakın olsak bir taşın altına elimizi koyardık. uzaktan ancak bu kadar oluyor.şimdilik kolay gelsin arkadaşım...
salıncak harika çok güzel benim için de salıncakta sallan.