View Single Post
Eski 05-07-2015, 23:37   #738
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
"Biraz" değil baya renklenmiş, çeşitler çoğalmış, ama arap saçına dönmemiş(Arap saçına dönen bahçeler), hepsi yerlerine yakışmışlar sevgili aleydi.
En çok hata yaptığımız konuların başında plânsız dikimler geliyor, bir heves alıp, boş bulduğumuz yerlere dikiveriyoruz.
İşte karmaşa da burada başlıyor, sonra da düzelt düzeltebilirsen
Haklısınız, bahçemin şuan ki hali baya sade. Aslında çiçekler açtığında durum biraz daha belli olacak. Şu haliyle bende beğeniyorum. Çiçek adalarını düzenli yapamadım. Her şey sıralı gibi oldu. Sizin bir mesajınızda görmüştüm. Zinniaları öbekler halinde ekmenin güzel görüntü oluşturduğunu. Taşlık alanın ortasını o şekilde düzenleyip ektim. Bu seferde bodur ve büyük zinnialar karıştı. Bu yıl tohumdan, bu kadar çok çiçek yetiştirmemin ilk yılı.O yüzden hatalar yaptım.

Mesela çok fazla çörek otu ektim. Hep düz sıralı ekim oldu. Açtıklarında durum biraz daha belli olacak. Umarım dediğiniz gibi olur, arap saçına dönmez.Şaşırtmada sıkıntı yaratmıyacakları öbekler haline getirsem,biraz toparlayabilirim.

Aslında Sn Zeki Beyin bahçesi gibi İngiliz tarzı bahçeleri çok beğeniyorum. Bir süre böyle devam edip. İleride öyle bir bahçeye sahip olmak istiyorum.

Sizin son fotoğraflarınız harikaydı . Çok beğendim. Hep bahçenin eskisi diyorlar ya. Tam deminde, görüntüler öyleydi. Sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön