View Single Post
Eski 05-07-2015, 23:19   #737
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili aleydi, bordo gülünüze bayıldım. sanırım siyaha yakın rengi var. çiçekleri de orta büyüklükte ve birde kokusu olduğunu tahmin ediyorum. ayrıca goncalarının ömrü de diğer güller göre daha kısa. sanki bende de bu gülden var çardak gülüdür. tek başına dikildiği zaman dalları geriye doğru saçılıyor. ben onun o salkım saçak halini çok seviyorum. duruşuyla diğer güllere fark atıyor.

ayrıca bahçen gün geçtikçe daha bir güzel olmaya başladı. ve biz yazı yaşarken, siz de bahar havaları devam ediyor.keyfini tadını çıkarıyorsun dur arkadaşım.sevgiler.......

Şimdi çıkıp tekrar sizin için kokladım arkadaşım. Isparta gülüne benzeyen, hafif bir kokusu var. Gül seçerken kokulu olmasını tercih ediyorum, yine de bazen çok güzelse beni etkiliyor. Bu gülün rengini bende seviyorum.Geçen yıl incecik bir dalken bu yıl baya serpildi.

Temmuz geldi biz hala baharı yaşıyoruz. Güneşi göremeyince, çiçekler 15 gündür tomurcuktalar, hala açamadılar. Onlarda, bende sabısızlanıyoruz.

Keyif tad çıkarmak mı. Bugün eşime dedim. Bir günümüzü hiç iş yapmadan oturarak geçirsek bahçemizde. Misafir gelmesi dışında bu pek mümkün olmadı. Şelale için taş topluyoruz, ahşaptan salıncak oturma grubu yapıyoruz,bodrum düzenlenecek,yeni bir bölüm yapmak istiyorum, sebze tarafının durumu berbat.Daha çok iş varda bunlar başlıcaları.

Verandaya çıkıp bahçeyi görmek bile huzur veriyor.Sizlerin desteği, öneri, fikirleriyle. Bende bahçemin bu halini çok beğeniyorum. Bir de çiçeklerin hepsinin açtığı görüntüyü, merak ediyorum. Teşekkür ederim görüşmek üzere.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön