![]() |
|
![]() |
#1021 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Teşekkür ederim , çok naziksiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Ağaç Dostu
|
Keyifsiz bir gün benim için. Keyifsiz günde akşam çektiğim, karanlık görüntüleri yayınlıyorum. Hava kararmadan hemen önce. ![]() Horoz ibiği, kuzenim vermişti tohumlarını. Sonra last ve lola oynarlarken tohum poşetini heryana saçmışlar. Hiç umudum yoktu o tohumlardan. ilk çimlenen taşların arasından böyle büyüdü. ![]() ![]() ![]() Yurt dışından en son gelen tohumlardan. Çin karanfili galiba. Öyle çok çimlenmiş.En son gelen tohumları öylesine bahçeye serpmiştim. Galiba bir tek bunlar çimlendi. Belki başkada çıkar, kimbilir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Ağaç Dostu
|
Bodur aslanağızları harika. Sürekli çiçeklerini döküp tekrar açıyorlar. Biraz tohum toplayabildim. Vazgeçilmezlerim arasına girdiler. Yine akşam görünteleri. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Ağaç Dostu
|
Asterler Sevgili Akçabardak ablamın tohum paylaşımdan, teşekkür ederim. Rengarenk açmaya devam ediyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Ağaç Dostu
|
Karanlık hiç güzel değil demi. Sevgili yağmur143, paylaşımından çiçek açmaya hazırlanıyor. Annem bakarken tutup çekti. Tekrar diktim yerine, Yinede çiçeği kaybedecek gibi. Günlerdir açmasını bekliyordum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Ağaç Dostu
|
Ablamın arkadaşı melisayı fideleyip vermiş. Tatile giderken ablam bana bıraktı. Ölmek üzereydiler. Bir tane büyük bir de minik fide. Minik benim olacak. Yağmurlar çok işe yaradı, sonrasında güneş, büyüyüp serpildiler iyice. Şimdide tomurcuklanmış. Sanırım yakında çiçek açacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Ağaç Dostu
|
Leş kaktüsüm ve bu adını bilmediği sukulent hediye, yakında çiçek açacak, teşekkürlerimle. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Ağaç Dostu
|
Sabah güneşli günden kareler çektim. Karanlığın kasvetinden uzaklaşmak, iyi geldi. Kaya bahçesindeki cosmosları araladım. Bakın neler var. Tohumdan ektiğim acı bakla, bir tane yetişti. Olsun erken ekmiştim. Bir tanede olsa büyümesi çok mutluluk verici. Sn Bahceden ve Sn İsmail Kuzucudan gelen hasekiler, öyle güzel serpildiler ki, Kış geç gelse çiçeklerini bile görücem nerdeyse. Sdurul ablamdan gelenler, saymakla bitmez. Ballıcalar her daim çiçeklilerden. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyaları hiç yayınlayamadım, onlara sıra gelmedi. Yaz geç gelince açma süreleride uzadı. Yeni yeni çiçeklendiler. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu SAKSIDA İKİ RENK VAR ASLINDA PEMBE VE KIRMIZI ![]() ![]() ![]() ÇELİK HALİNDE BAHÇEYE DİKTİKLERİM BÜYÜYÜP ÇİÇEK AÇTILAR ![]() Düzenleyen aleydi : 08-12-2015 saat 08:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe de yapraktan yetişenler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Ağaç Dostu
|
Aslanağızları, boduru boylusuyla bu yaz hep çiçekli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Ağaç Dostu
|
Komşum vermişti bu üzüm bağlarını. Özel getirttim diye. Türlerinide söylemişti , unuttum. Bir tanesi siyah, bu biraz daha renkli. Türünü bilen var mı arkadaşlar? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Bahçeniz baya çiçeklenmiş renkler birbirleriyle yarışıyor adeta ![]() -Özellikle #1026 dakı melisa bendede var adeta bir parfümmm ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Ağaç Dostu
|
Sebze tohumlarımın büyük bölümü tohum paylaşım etkiliğinden geldiği için orada paylaşıyorum. Bahçe sayfamda hiç sebze yetiştirmiyorum gibi bir durum oluşacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Melisa soğuklara dayanmaz, akşam ezanıyla kokusunu salmaya başlar. Birkaç kök iki apartmanın arasında vardı teyzemlerde, gece yarılarına kadar kokusu etrafı boyardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kışın ne yapacağımı şimdiden kara kara düşünüyorum Sn TCM. Öyle çok çiçeğim var ki. Odaya da sığmıyacak. Geçen sene sırf onlar için misafir odasını ısıttım. Bahçeye sera yapalım diyorum eşime, sera bile olsa soğuklara dayanamazlar. Bazıları da ev ortamını sevmiyor. Eve aldıklarımında çoğunu yaşatamadım. Bol bol tohum toplamaya başladım. Yalnız sarmaşık gibi türleri tohumdan yetiştirdim. Yaz sonunda ancak çiçeklendiler. Her yıl yetiştirmenin bir mantığı yok. Bundan sonra iklime uygun bitkileri seçmem gerekiyor. Gönül Sellukayı, yıldız çadırınıda yetiştirmek istiyor. Mesela sardunya eve aldıklarımın yarısını yaşatabildim. Saksılar baya sulanmıştı. Sanırım ev ortamında çürüdüler. Bu yıl daha dikkatli olacam bu konuda. Sardunyaları söküp gazeteye sarıp öyle saklayın diye okumuştum. Bu yıl bir kaç tanesini öyle denemek istiyorum. Bunu yapan arkadaşlarımdan, başka önerilerde olabilir,bekliyorum. Teşekkür ederim, kokusu gerçekten çok güzel melisanın, adeta parfüm gibi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
sayın aleydi bu tür dokundukca çok güzel kokar limon kokuludur elinizi sürün koklayın fesleğen gibi ![]() soğuklara dayanmaz , çiçeği yaprağı hatta kabuğu bile kokar çok değerli bir türdür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Ağaç Dostu
|
İşte etkinlikten gelen ve benim pembe domatesim. Bugünkü domates hasadım. 4 kap toplayabildim. Daha var aslında toplanacaklar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Çok güzel görünüyorlar, ellerine sağlık ağız tadıyla tüketmeniz dileğimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim ablacım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin gibi görsel sanatla uğraşan birinden, bu övgüleri duymak, çok mutluluk verisi Sn resimsel.Gelecek yıl için umarım daha güzel bir düzenleme yapabilirim. Bu yıl biraz amatörce oldu. Hangi çiçeğin ne zaman açacağını , ne kadar büyüyüp yer kaplayacağını bilemedim. Çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Asıl sizi tebrik etmek lazım. Şimdiden planlara başlamışsınız. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sdurul ablama, Sevgili Sudenur ve Sevgili Yağmur143 çok teşekkür ediyorum beni bu güzelliklerle tanıştırdıkları için. Şu renklerin güzelliğine bakın. Sukulentler beni bende onları çok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|