![]() |
|
![]() |
#961 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Maşallah ne güzel renklenmiş bahçeniz. Emeklerinize sağlık. Cosmos adanız da güzel olmuş bence. Seneye güzel bir Kaya bahçeniz olacağına inanıyorum. Bu arada beyaz çitli gülleriniz harika. Emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili B e t u l nerelerdeydiniz, özledim o güzel yorumlarınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Ağaç Dostu
|
Ve hasat yapıldı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Ağaç Dostu
|
Lisiler yapma çiçek gibi çok güzeller. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Tek kelimeyle maşallah,ağız tadıyla yemek nasip olur inşallah. İşte istenilen görüntü bu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Ağaç Dostu
|
Zinnialar o güzel renkleriyle açmaya devam ediyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederin sn resimsel.Yağmurdan sonra pembe ve sarı çiçekler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Ağaç Dostu
|
Böğürtlenler olmaya başladı.Komşumun böğürtleni, benim tarafıma taşanlar benim. Onun verdiği fidelerden bu yıl meyva yapmış( alt taraftakiler). Benim üç yıllık aldığımın meyveleri ufak ve daha ekşi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Ağaç Dostu
|
Bu akşam çok fotoğraf yükledim. Yinede yüklenmeyi bekleyen çok fotoğraf var. Akşam sefaları renkleri çok güzel oldu. Beyaz, kırmızı, pembe, lila, sarı, toplam 5 renk.Hepsini bir arada görüntülemeyi başaramadım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Alıntı:
![]() Yorumlara gelince... Bu güzelliklere verilen emeklere az bile. Bazen kelimeler bile yetersiz kalıyor.: ![]() Sevgiler Bu arada cosmoslar duvar diplerinde de hoş oluyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çocukken evimiz bahçeliydi. Bu toprak sevgisi çocukluktan geliyor galiba. Sizin çocuklarınızda o sevgiyle büyüycekler ne güzel. Teşekkür ederim sevgili B e t u l aynı şeyi düşünmüşüz. Bazıları fide halindeydi cosmosların, bazılarının tohumlarını saksılara ekmiştim. Onları duvar kenarına şaşırttım. Bahçede yer kalmayınca birazınıda kaldırıma ektim. Tomurcuk yapanlar var. Onlarda mı aynı renk bilmiyorum. Açtıkça fotoğraflarım. Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Ağaç Dostu
|
Sn aleydi birkaç gündür sitede gözükmediniz, ya bahçeden başınızı kaldıramadınız ki bu iyi bir şey veya tatile falan gittiniz. Merak etmek en doğal hakkımız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili aleydi, 'Yağmurdan sonra pembe ve sarı çiçekler' kadife çiçeği mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
19 Mayıs'ta tatile gittiğimde otelden toplamıştım onların tohumlarını. Evet bodur kadife çiçeği sevgili YeniGinem.Senin için yeni fotoğraflar yüklüycem, bir türlü izin vermedi. Net çok yavaş. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bu renklerini hiç görmemiştim. Ayrıca akşam sefalarının beyazını, lilasını da görmemiştim. (Yaz bu görmediklerimi bir kenara lütfen.) Çünkü bundan sonra tabi nasip-kısmet kına, kadife ve şimdi beyaz-lilayı da görünce akşam sefası ekip-dikmeyi düşünüyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Ağaç Dostu
|
Çok uğraştım nette mi sitede mi ikisi birden mi bilemiyorum, sorun var. Onlarca fotoğraf var elimde yüklemek istediğim. Sabah denerim artık erken kalkmam lazım. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf yükleyemiyorum. Tek sorun bende mi arkadaşlar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım sizin çektiğiniz resimler farklı bir ölçüde çekildi, ben şimdi yükledim sorun yok. Makinanızın ayarlarını tekrar gözden geçirin daha önce bana da olmuştu. Kolay gelsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() biz sıcaktan bunalıyoruz, çiçeklerin kavruldu. şükürler olsun kayıplarım yok. selluka çiçeklerini açamadı bile, sıcaklardan tomurcuklarını döktü.senin anlayacağın arkadaşım çiçeklerimin hiç keyfi yok sukulentler hariç,bundan sonra havalar yavaş yavaş serinler diye umut ediyorum sevgiler...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Ağaç Dostu
|
Her zamanki gibi aynı telefonla resim çektim, küçülttüm, yükleyemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşım havalar serinlesin istiyorsun, ben serinlemesin istiyorum ![]() ![]() Teşekkür ederim bahçem güzel oldu bende beğeniyorum.Her gün yeni bir çiçeğin açmasıyla mutlu oluyorum. Öyle çok fotoğraf çektim, yükleyemiyorum. Şuan eşimin laptopundan yazıyorum. Benimkinde sorun var galiba.Sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Sevgili Aleydi bahcen ve çiçeklerin harika olmus, hepsi ayri guzel. Bir de tohumdan yetistirebilmenin mutlulugu daha guzel. Gonlunce sevdiklerinle birlikte guzel vakit geçirmeni dilerim icinde mis kokular esliginde. Izindeydim fazla giremedim foruma , sevgiyle kal. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet lap topum düzeldi. Fotoğraf yükleyebiliyorum, çok mutluyum. Sevgili YeniGinem ve hepiniz için , ayağımda terliklerle , bir sürü fare yılan deliği olan otların arasında bu gül hatmileri görüntüleyip , tohum topladım. İnanılmaz güzeller. Beyaz gül hatmi , krem gül hatmi, pembe, bordo, rengarenk. Katlı gibi görünenlerde tohum alamaddım henüz oluşmamıştı. Bir kaç gün sonra tekrar bakarım. Çok fotoğraf çektim. Ne yazık ki pc çökünce, çoklu küçültme programı silindi. Yeniden kurmak zaman alacak. Şimdilik tek tek küçülttüğüm için. Onca fotoğraf bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |