![]() |
|
![]() |
#901 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Asıl ben teşekkür ederim, Aleydi ablam yaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
ben Tilki Mete'yi, ohoo çoktan gördüm, amaan görmeseniz de olur yani ![]() ![]() Kızmaz bence, kendisi de şakacı bir arkadaşımız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Ağaç Dostu
|
Yok yok keşke öyle olsa Aleydi ablacım ama daha vahim bir durumda maalesef, sayfasına yazmış bugün, bunalıma girmiş, hiç keyfi yokmuş, morali sıfırmış kardeşimizin yaa çok canını sıkmış birileri çok ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Ağaç Dostu
|
Hep bu köşeyi seviyorum dediğim,çörekotları tohum yapmaya başladı. Yenileri açcak mı bilmiyorum. Bende yeni bir köşe seçtim kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Ağaç Dostu
|
Kaya bahçesinin yerinde yeller esiyor. Pardon cosmoslar esiyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Aaa beni konuşuyorsunuz he ![]() ![]() ![]() Bana gelince şöyle 1.65 boyum , 15 santim saçlarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Ağaç Dostu
|
Yok yok keşke öyle olsa Aleydi ablacım ama daha vahim bir durumda maalesef, sayfasına yazmış bugün, bunalıma girmiş, hiç keyfi yokmuş, morali sıfırmış kardeşimizin yaa çok canını sıkmış birileri çok Tilki Mete;Aaa beni konuşuyorsunuz he ![]() ![]() ![]() İyi insan lafının üzerine gelirmiş demi sevgili Laleci_03 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Ağaç Dostu
|
Aynen Aleydi ablam aynen, kuşlar mı söyledi yoksa Mete, hemen yakaladın bizi accık senden bahsettik diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Beyaz cosmoslar pek güzelmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Ağaç Dostu
|
Evet çok güzeller Sn TCM teşekkür ederim.Hem de çok yoğun bir biçimde çiçeklendiler. Kaya bahçesi için uygun bitki değillermiş. Ben bu kadar boylanacaklarını düşünmemiştim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sn sinbas, renkler daha bir canlı olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Ağaç Dostu
|
İşte yeniden o görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Ağaç Dostu
|
Devam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Ağaç Dostu
|
Liliumlarbeklediğimden daha güzel açtılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Ağaç Dostu
|
Vapur dumanları beni şaşırtan güzellikleriyle açmaya devam ediyorlar. Tohumdan yetişmiş olması ayrı keyif ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim kardinaller çiçeklendi. ![]() Bir kaç genel görüntü, güller yeniden çiçeklendi. ![]() ![]() Bu güzelleştirici, gittikçe güzelleşti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() En sevdiğim şeker pembe:9. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz gülüm, kara leke hastalığına tutulmuştu. Kökünden bir karış budamayı düşünüyordum. İşten güçten sıra gelmedi. Galiba güneşin iyileştirici bir etkisi var. Hiç bir ilaçlama yapmadan kendiliğinden düzeldi. Sadece havanın çok sıcak olması dışında, herhangi bir müdahale olmadığından bu yargıya vardım.Bu konuda tecrübeli arkadaşların görüşlerini almak isterim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Ağaç Dostu
|
Alisyumlar bütün güzellikleriyle. Şarşıttığımda bütün çiçeklerini döküp kurumuştu bir kısmı. Pes etmedim bekledim sabırla. Onlar da yeniden canlanıp açarak, beni mutlu ettiler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aleydi, her şey yolunda bakıyorum, bahçe tam gaz gidiyor ![]() Cosmoslar çok sulanmaktan hoşlanmazlar aklınızda olsun, çok sulandıklarında daha fazla yaprak daha az çiçek oluştururlar. Beyaz gülünüzdeki karaleke hastalığının diğer güllerinize de bulaşmaması için, hastalıklı yaprakları keserek uzaklaştırın, onları hemen farkedersiniz, fotoğraflarda da belli zaten. Alissiumlarınız keyifli görünüyor, seneye bahçenizin her tarafında boy gösterecekler ![]() Ellerinize sağlık, beğenilerimi bahçedeki masanın üzerine bıraktım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Adeta bir çiçek cümbüşü olmuş harikalar renk renk ![]() He bide unutmadan o beyaz kokulu lilyum şahane gelişimi kokusunu tahmin edebiliyorum emeklerinizin karşılığı diye düşünüyorum ve başarılarınızın devamını bekliyorum ![]() Takipteyim bekliyoruz yeni resimleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
İltifatınız için teşekkürler ![]() ![]() Buyrun gezin bekleriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dünya güzeli gencecik bir hanımefendi görüyorum. Burada toplantılar haricinde kişisel fotoğraflarımızı yüklemediğimiz için(böyle bir kısıtlama yok, yanlış anlaşılmasın)hayal gücümüzün yettiği yere kadar canlandırabiliyoruz gözümüzde ![]() Sanırım 2008 yılında bir karar almıştık, yanılmıyorsam kahvehane başlıklarımızdan birindeydi. Nick'lerimizden kadın mı erkek mi olduğumuz belli olmadığı için bayan arkadaşlarımıza "bey", erkek arkadaşlarımıza "hanım" diye hitap edip sonra da düştüğümüz komik durumdan utanıyorduk. Yalnızca birkaç saatliğine de olsa profillerimize kendi fotoğraflarımızı yükledik. Böylece hayal gücümüzün sınırlarını zorlamadan birbirimizi tanımıştık. Şimdi sizi daha yakından tanıdığım için çok sevindim sevgili aleydi. Sevgi ve muhabbetle... Düzenleyen Adalet Yağcı : 09-08-2015 saat 20:48 Neden: Fotoğraf silindi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Eski bahçe mesajlarını okurken, sizin o zamandaki güzel sohbet ve arkadaşlığınıza gıpta etmemek mümkün değil ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |