Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Aman Tanrım!!!
Dünya güzeli gencecik bir hanımefendi görüyorum.
Burada toplantılar haricinde kişisel fotoğraflarımızı yüklemediğimiz için(böyle bir kısıtlama yok, yanlış anlaşılmasın)hayal gücümüzün yettiği yere kadar canlandırabiliyoruz gözümüzde
Sanırım 2008 yılında bir karar almıştık, yanılmıyorsam kahvehane başlıklarımızdan birindeydi.
Nick'lerimizden kadın mı erkek mi olduğumuz belli olmadığı için bayan arkadaşlarımıza "bey", erkek arkadaşlarımıza "hanım" diye hitap edip sonra da düştüğümüz komik durumdan utanıyorduk.
Yalnızca birkaç saatliğine de olsa profillerimize kendi fotoğraflarımızı yükledik.
Böylece hayal gücümüzün sınırlarını zorlamadan birbirimizi tanımıştık.
Şimdi sizi daha yakından tanıdığım için çok sevindim sevgili aleydi.
Sevgi ve muhabbetle...
|
Sevgili YeniGinem salıncakta görmek istemişti beni

. Bende bir türlü o kareyi çekememiştim. Aslında ağaçlar net toplantısına katılıp, arkadaşlarımla orada görüşmek istemiştim. Fakat zaman uzun(nerdeyse 1 yıl var

) , sevgili YeniGine ve beni seven takip eden arkadaşlarım için görünmek istedim. Ben sizi görmeden de sevmiştim. Görünce daha bir içim ısındı

. Tahmin ettiğim gibi dünya tatlısı bir insansınız.Bazen yazı yetersiz kalıyor,görüntünün arkadaşlığa daha fazla katkıda bulunduğunu düşünüyorum.
Eski bahçe mesajlarını okurken, sizin o zamandaki güzel sohbet ve arkadaşlığınıza gıpta etmemek mümkün değil

. İltifatlarınız için asıl ben çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.