Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
 sevgili aleydi, bahçe almış başını gidiyor. bu ne güzellik böyle görünce içim açıldı. her bir köşesi ayrı güzel,o güzellikleri yaratan paylaşan ellerine yüreğine sağlık.
biz sıcaktan bunalıyoruz, çiçeklerin kavruldu. şükürler olsun kayıplarım yok. selluka çiçeklerini açamadı bile, sıcaklardan tomurcuklarını döktü.senin anlayacağın arkadaşım çiçeklerimin hiç keyfi yok sukulentler hariç,bundan sonra havalar yavaş yavaş serinler diye umut ediyorum sevgiler......
|
Sevgili Münevver özlettin kendini yine. Selluka için üzüldüm. Benimkiler baya boylandı. Çiçek açar mı havalar soğumadan bilmiyorum. O resimlerde gördüğüm güzel çiçeğini öyle çok merak ediyorum.
Arkadaşım havalar serinlesin istiyorsun, ben serinlemesin istiyorum

.Eylül 15 ten sonra bahçeyi bozuyoruz. Oysa domatesler yeni kızarmaya başladı. Bu sene belki kış geç gelir diye umut ediyorum
Teşekkür ederim bahçem güzel oldu bende beğeniyorum.Her gün yeni bir çiçeğin açmasıyla mutlu oluyorum. Öyle çok fotoğraf çektim, yükleyemiyorum. Şuan eşimin laptopundan yazıyorum. Benimkinde sorun var galiba.Sevgilerimle