View Single Post
Eski 07-07-2015, 00:40   #747
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Laleci_03 Mesajı Göster
Maşallah maşallah, Aleydi ablam, eşinizin ellerine, emeklerine sağlık tebrik ederim kendisini, lütfen iletin Ayrıca ben hâlâ seri üretime geçmeniz fikrinde kararlıyım
Sevgili Münevver ablamın dediği gibi bahçen de her geçen gün daha da gelişiyor, güzelleşiyor, Allah sizlere daha güzellerini yapmak için güç kuvvet nasip etsin inşallah ablacım, bizlere de ilham veriyorsunuz böylece...
Sevgili Laleci_03 çok naziksin, eşimde teşekkürlerini iletiyor.Bir de çalıştığı aletleri görsen, bu aletlerle nasıl bu kadar güzel şeyler yapabilir diye şaşarsın.Eşim elektrik elektronik mühendisi, fabrikalarda üretim yapan makina hattını baştan sona kendisi yapıyor. Eskiden yurt dışında mühendisler yapabiliyordu o kadar kapsamlı makinaları, robotları. Özel bir sektörde çalışıyor. Bu aralar işten ayrılıp, makina ve robot yapmayı düşünüyor. Mobilya sektörü ona uzak. Sadece hobi olarak yapıyor.

Sende ufak tefek şeylerle başlayabilirsin aslında. . Minik bir tabure, Mesela eski bir tekerlek bulup. Hobi tahtaları var yapı marketlerde. Ufak bir el arabası yapabilirsin balkonuna. Hatta pazardaki sebze kasaları bile olur. Biraz hayal gücü biraz istekle olmuyacak şey yok.Eşim küçükken kendi oyuncaklarını yapıyormuş tahtadan. Bir yerden başlamak lazım

En önemlisi sağlık tabi. Hepimiz sağlıklı sıhhatli olup. Güzel şeyler üretelim. Üretmek güzellikleri de beraberinde getirir. Ben hep söylüyorum. Sizin gibi gençlerin böyle güzel şeylerle uğraşması kadar mutluluk verici bir şey olamaz. Büyüklerde bunu desteklemeli diye düşünüyorum. Her şey gönlünce olsun. sevgiler.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön