![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Mesajınız fotoğraf yüklerken gelmiş sanırım atlamışım Sevgili Adalet hanım. Çok özür dilerim. Çok mutlu oldum beğeninizden dolayı. Asıl ben sizin bahçenizin genel görünümüne bayıldım. Her yerden çiçekler fışkırıyor adete . Böyle bir güzellik yok. Yaseminin görüntüsü beni mest etti. Sizlerden öğrendiklerimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Eskiye göre biraz renklendi bahçem. İyi ki döndünüz. Sizin forumda olduğunuzu, beğenilerinizi görmek, çok mutluluk verici. Çok teşekkür ederim sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En çok hata yaptığımız konuların başında plânsız dikimler geliyor, bir heves alıp, boş bulduğumuz yerlere dikiveriyoruz. İşte karmaşa da burada başlıyor, sonra da düzelt düzeltebilirsen ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
. Bu yıl tohumdan, bu kadar çok çiçek yetiştirmemin ilk yılı.O yüzden hatalar yaptım. Mesela çok fazla çörek otu ektim. Hep düz sıralı ekim oldu. Açtıklarında durum biraz daha belli olacak. Umarım dediğiniz gibi olur, arap saçına dönmez.Şaşırtmada sıkıntı yaratmıyacakları öbekler haline getirsem,biraz toparlayabilirim. Aslında Sn Zeki Beyin bahçesi gibi İngiliz tarzı bahçeleri çok beğeniyorum. Bir süre böyle devam edip. İleride öyle bir bahçeye sahip olmak istiyorum. Sizin son fotoğraflarınız harikaydı . Çok beğendim. Hep bahçenin eskisi diyorlar ya. Tam deminde, görüntüler öyleydi. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
![]() |
|
|