![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahcemde 2 aydır sadece kar var. Dışarıya cıkılacak gibi değildi bu kış. Birbirimizi motive etme adına şakalaşmalarımızdan rahatsız olunduğu, birkaç başlıkta dillendirildi. Rahatsızlık verdiysek affola. Bu memlekete bahar geç gelecek bu gidişle. Mayısa kadar cemo kaçar ))Herşey gönlünüzce olsun. Düzenleyen malina : 07-03-2012 saat 12:24 Neden: Cemo / Bahçe'den taşındı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Allah Allah bunu da mı gördük. Forumda çirkinleşmedikçe tartışma bile olabilir, Kendim bu yazışmalara katılamasam da aşıkların atışması gibi, gülümseyerek izliyordum. Şaşırdım ![]() ![]() Düzenleyen malina : 07-03-2012 saat 12:24 Neden: Cemo / Bahçe'den taşındı |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Alıntı:
Sevgili Cemo, mayısa kadar bu sayfada seni göremezsem çok üzüleceğim ![]() En uzak mesafe ne Afrika'dır ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de yıldızlar geceleri ışıldayan... En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir Birbirini anlamayan. CAN YÜCEL Düzenleyen malina : 07-03-2012 saat 12:24 Neden: Cemo / Bahçe'den taşındı |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Alıntı:
Bir araya gelse, Dost Dosta ilaç olur , Bahçede güller tek tek bir şeye benzemez, Öbek öbek olunca, Bahara taç olur MEVLANA Düzenleyen malina : 07-03-2012 saat 12:24 Neden: Cemo / Bahçe'den taşındı |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili cemo, gelişmelerden bizi habersiz bırakmaya hakkın olmamalı diye düşünüyorum. Alıntı yapılmazsa sevinirim. Daha sonra bu mesajımı sileceğim. ![]() Düzenleyen malina : 07-03-2012 saat 12:25 Neden: Cemo / Bahçe'den taşındı |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mayıs çok uzun, sana bir hafta izin ![]() Sevgili Alcen ve sen "Mayıs ayına kadar yokum" diyorsunuz, önümüzdeki günlerde yavaş yavaş uyanır her şey, bunların sevincini paylaşmayacak mısınız bizimle ![]() Düzenleyen malina : 07-03-2012 saat 12:25 Neden: Cemo / Bahçe'den taşındı |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Sözünü ettiğiniz yazışmaların yapıldığı sayfaların adreslerini yazarsanız neler oluyor bakarız... |
|
|
|
|
![]() |
|
|